Yasin-i Şerif Okuyoruz..

katılabilir miyim.

canim bugun katre icinmi okuyoruz.ben kac tane okuyacam.eksik olan kizlarin ki de tamamlayabilirm.
Katre canim Rabbim kavusturmayi nasip etsin insaallah

canim bugun katre icinmi okuyoruz.ben kac tane okuyacam.eksik olan kizlarin ki de tamamlayabilirm.
Katre canim Rabbim kavusturmayi nasip etsin insaallah

Amin cnm Sağol evet bnm için okuyoruz sen bebek için okudun mu 3 tane

Benim içinde 2 tane okuyan lazım 2 tane regl arkadasimizin ki kaldı ikisinide 3 tane kaç tanesini alabilirsin

Bebek icin 3 tane okudum.kac tane isteseniz verin canim ama ne zaman kadar

ben bu akşam okucam ALLAH kısmet ederse..katre canım Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin..

Son düzenleme:
Bebek icin 3 tane okudum.kac tane isteseniz verin canim ama ne zaman kadar

Tm cnm yarın son 2 tane bnm için okucaksin regl olan arkadaşlardan bitanesinide alabilirsin 3 tane toplamda 5 tane okucaksin şimdiden Allah razı olsn dualarimiz kbl olsn insallah

cnm ben simdi benim 3 ,2 tane senin icinmi okuyacam yarina kadar

Cnm bnm için okuyoruz 2 tane senin hakkına düşen 3 tanede regl olan bi arkadasimizin ki 5 tane toplamda bnm icin okucaksin

Seninki bitti ztn 1 tane kaldı bi arkadasa söyledim ama cvp gelmedi onuda okuyabilirsiniz toplamda 6 tane okuman gerekecek 5 i bnm için 1 i senin için bebeğe yani

katrecım yarın sabah okuycam yasınlerimi bugun musaıt olamıyorum uzgunum canım yarın sabah mutlaka okuycam ınsallah

katre584 için2 yasin okudum...Rabbim tez zamanda gönlündekileri nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…