- 30 Haziran 2013
- 21.189
- 16.789
hımm neyse benım adetıme cok var daha 14 gun var bu arada okuyamayacak olan olursa verırsın banaYok dha var
hımm neyse benım adetıme cok var daha 14 gun var bu arada okuyamayacak olan olursa verırsın bana
canım yaaa sagol ınsallah faydası olur okuduklarımızın rabbbım hepimizin duasını muradını kabul etsınTm cnm maşallah valla sana dün özendim :)
canım yaaa sagol ınsallah faydası olur okuduklarımızın rabbbım hepimizin duasını muradını kabul etsın
iyi geceler kizlar cok yavas dimi liste bana diger ay ancak sira gelir
ewet hızlanması lazım gunde ıkı yasın okunur sonuctaBazı arkadaşlar biraz geç okuyo yoksa 1 günde de biter ama çalışanlar var galiba cnm idare etcez napalim
ewet hızlanması lazım gunde ıkı yasın okunur sonucta
ewet mutlaka haklı sebeplerı vardır yoksa ıstekle baslamıs herkes okurlardı ınsallah tez okurlar yada bı hevesleyazdılar unuttular bılmıomBence de öyle ama bgn 2 gün halada dha okumayanlar var beklemekte zorundayız yapcak bişey yok ki
ewet mutlaka haklı sebeplerı vardır yoksa ıstekle baslamıs herkes okurlardı ınsallah tez okurlar yada bı hevesleyazdılar unuttular bılmıom
yarın katre içinmi okuyoruz arkadaşlar sabah okuyacagımda...
duan nedır canım bırde aynı sayıyımı okuyoruz...Evet cnm bnm için okuyacagiz inşallah
bır de canım konuyu guncell tutalım kı gorsunler ısteklı olan yenıler varsa katılırSenin için okuduğumuz zmn hiç topige ugramayanlari listeden çıkardım ztn cnm bakalım artık yrna kdr okur yazarlar inşallah
hadi inşallah muradın kabul olur haber verırsın basladıımız zaman yada napalım bılıon mu 7ser 7 ser paylasalım okuyan çok az kişiyizEvet cnm bnm için okuyacagiz inşallah
duan nedır canım bırde aynı sayıyımı okuyoruz...
hadi inşallah muradın kabul olur haber verırsın basladıımız zaman yada napalım bılıon mu 7ser 7 ser paylasalım okuyan çok az kişiyiz