Allah dualarimizi en makbul tarzda kabul etsin insaallah
katrecim tuncerin yerine de 3 tane okudum Allah kabul etsin
arkadaşlar slm nasılsınz... ben kaçtane okucak karıştı ya... 3 bebek için okucam başka
arkadaşlar yeni listeye başlandığında alıntılama ile mesajla haber verilirse kimse haberim yoktu diyemez...Bebeğinki biteli 2 gün oluyo sen ztn okudum yazmıştın okumadinmi bebeğe şimdi bnm sıradayız 2 tane okuman gerekiyo bgn son gün kaç tane okuyacagini kimin için okuyacagini ve duasini herzmn 1. Sayfadaki listeden öğrenebilirsiniz topiği dha sık takip edin lütfen böyle karışıklık olmasn
Okudum 2 tane katre içn allah kabul eder inşallah Sıradaki kimdi
Tmm ozaman cnmAmin insallah miskamber de sıra bgn herkes bitirirse yarın başlarız 1.sayfadan takip edebilirsin listeyi
günaydınlar..................
Gunaydinnn
canım çok üzüldüm....'yakın zamanda 12 haftalık bebeğimi kaybettim.sebebini araştırmak için bir sürü tahlil yaptırıldı.20 güne kadar çıkacak sonuçlar.sonuçlarda bir pürüz çıkmasın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı Rabbim nasip etsin...'
kızlar duam bu şekilde .okuyanlardan şimdiden Allah razı olsun
tşk ederim debusi.: (amin inş..ne çok fatiha okumuştuk senine.hatırlıyormusuncanım çok üzüldüm....Rabbim yardımcın olsun..Tekrar hamile kalıp, bebeğinide kucağına alıp, sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...
inanki her duamda ,her mevlütta aklımdan seni geçiriyorum...Ben senin hamile olarak biliyordum...benim kuzenimde ilk bebeğini kaybetti..2-3 ay içinde tekrar hamile kaldı ...şimdi doğum yaptı...sen inançlı bir kişisin moralini yüksek tut...ben inanıyorumki Rabbim sana tekrar nasip eder...tşk ederim debusi.: (amin inş..ne çok fatiha okumuştuk senine.hatırlıyormusun
çok saol debucum.böyle örnekkleri duyunca daha bi umutlu oluyorum.inş tekrar hamile kalabilirim...inanki her duamda ,her mevlütta aklımdan seni geçiriyorum...Ben senin hamile olarak biliyordum...benim kuzenimde ilk bebeğini kaybetti..2-3 ay içinde tekrar hamile kaldı ...şimdi doğum yaptı...sen inançlı bir kişisin moralini yüksek tut...ben inanıyorumki Rabbim sana tekrar nasip eder...
demiştim ya canım adetim diye neyse yine eklersen sevinirim
okudum
tamam bildiririm size.
ben bu akşam okucam ALLAH kısmet ederse..katre canım Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin..
arkadaşlar slm nasılsınz... ben kaçtane okucak karıştı ya... 3 bebek için okucam başka