duana hayırlı evlatlarda eklerın :)3 tane yarın okurum ben allahım hayır versin ömrüne...3 de zorlanmiyosan aynı kalsın ama zor oluyo sa 2 yapabiliriz
Cnm bnm içinde askerdeki sevgilimin sagsalim gelmesi birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bi omur birbirimizi cok sevdigimiz bi evlilik yapmamız için ve birbirimize hayırlı olmamız icin dua edebilirsin şuandada sikintiliyiz düzelme mız içinde dua et nolur biraz uzun oldu ama aklına ne geliyosa eklersende çok sevinirim Rabbim dualarimizi kbl eder inşallah
duana hayırlı evlatlarda eklerın :)3 tane yarın okurum ben allahım hayır versin ömrüne...
ayrı bır lıste yapıp 7 ..7 okursanız haber verın kızlar...bende varım...(ezbere bılıyorum 1 günde okurum inş..)hadi inşallah muradın kabul olur haber verırsın basladıımız zaman yada napalım bılıon mu 7ser 7 ser paylasalım okuyan çok az kişiyiz
yanı daha fazla okuyabılırız zaten kaç gundur beklıyoruz hergun ıkı tane okusak bıtmıstı sımdıye sağlam kaç kısı okuyosak 2 degılde 5 yazalım 7 yazalım çabuk bıtsınTm cnm amin cümlemizinki insallah eysaih in kinden kalanlarimi paylaşalim cnm anlamadim
bende 3 sayfayı ezbere bılıom sonrasını da yuzunden ezber gıbı okuyabılıom o yuzden sıkıntı olmuyo 7 7 okurum ben deayrı bır lıste yapıp 7 ..7 okursanız haber verın kızlar...bende varım...(ezbere bılıyorum 1 günde okurum inş..)
bende 3 sayfayı ezbere bılıom sonrasını da yuzunden ezber gıbı okuyabılıom o yuzden sıkıntı olmuyo 7 7 okurum ben de
Canim benim Yusuf Sami bebegimize okunan makbul dualariniz icin cok tesekkur ederim.Allah herkesin iyi dileklerini yerine getirsin.benim gunluk ne kadar okuyacagimi bana soylersenz okurum
ben bitiremedim bir tane bebek için okuyabilecek varmı
okudumKızlar biraz acele edermisiniz sadece ikiniz kaldınız okuduysa niz sıradaki kişiye başlıcaz
eysaihin bebeği için 2 yasin okundu.ama bugün regli oldum katre senin için okunacağı alacak olan varmıdır acabaBebek için herkes okudu arkadaşlar bitek eysaihle miskamber kaldı eysaih okumuştur büyük ihtimal miskamber ilkini paylaşalim yeni listemizi de paylaştım bebegimiz için okuduğumuz yasin ve dualarimiz kbl olur Rabbim acil şifalar verir inşallah
katre584 isimli arkadaşımızın dileği için 3 adet yasin okudum. Allah'ım dualarımızı kabul etsin.