Yasin-i Şerif Okuyoruz..

duana hayırlı evlatlarda eklerın :)3 tane yarın okurum ben allahım hayır versin ömrüne...

Tm cnm amin cümlemizinki insallah eysaih in kinden kalanlarimi paylaşalim cnm anlamadim
yanı daha fazla okuyabılırız zaten kaç gundur beklıyoruz hergun ıkı tane okusak bıtmıstı sımdıye sağlam kaç kısı okuyosak 2 degılde 5 yazalım 7 yazalım çabuk bıtsın

ayrı bır lıste yapıp 7 ..7 okursanız haber verın kızlar...bende varım...(ezbere bılıyorum 1 günde okurum inş..)
bende 3 sayfayı ezbere bılıom sonrasını da yuzunden ezber gıbı okuyabılıom o yuzden sıkıntı olmuyo 7 7 okurum ben de

bende 3 sayfayı ezbere bılıom sonrasını da yuzunden ezber gıbı okuyabılıom o yuzden sıkıntı olmuyo 7 7 okurum ben de

Sadece 2 3 kişi var ama öyle olursa diğerlerini listeden çıkarmak zorunda kalırız cnm 41 e tamamliyrz çünkü 7 7 paylaşır şak diğerleri nolcak

Kızlar miskamber 2 gün giremicem demişti onun 3 tanesini alabilirmisiniz

1.Katre584............................ 2
2.miskamber.........................3
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2
5.berirem..............................3
6.karha.................................2
7.asmunikal>.......................3
8.tuncer82.............................3
9.berree................................2

10.adrenalin85......................3
11.eysaih.>..............................2
12.kitapseverim......................2
13.babamınkızıyım..................3
14.kâtip......................................2
15.dior.......................................3
16.loyalty88..............................2
17.ecemceren...........................2

TOPLAM...................................................41

Kızlar katre584 için okuyoruz.Duamız erkek arkadaşımın askerden sagsalim gelmesi hayırlısıyla birlikte mutlu huzurlu sağlıklı yalansiz dürüst bi yuva kurmamiz birbirimize hayırlı es olmamız bi ömür birbirimizi cok sevmemiz için dua edin nolur bu aralar sikintiliyiz onun içinde dua edin nolur Rabbim gönlümüze genişlik versin sikintilarimizdan kurtulalım arkadaşlar daha aklınıza ne geliyosa ekleyin lütfen şimdiden teşekkür ederim hepinize Allah hepimizden razi olsn dualarimiz kabul olsn inşallah.

Bebek için herkes okudu arkadaşlar bitek eysaihle miskamber kaldı eysaih okumuştur büyük ihtimal miskamber ilkini paylaşalim yeni listemizi de paylaştım bebegimiz için okuduğumuz yasin ve dualarimiz kbl olur Rabbim acil şifalar verir inşallah

günaydın kızlar benimkinide paylaşırmısınız ben hastayım gün daha okuyamam

gnaydın kızlar.katrecim ben regliyim bugün.başkası okuyabilirmi yerime acaba?

katre584 isimli arkadaşımızın dileği için 3 adet yasin okudum. Allah'ım dualarımızı kabul etsin.

eysaihin bebeği için 2 yasin okundu.ama bugün regli oldum katre senin için okunacağı alacak olan varmıdır acaba

1.Katre584............................ 2okundu
2.miskamber.........................3 mazeretli
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2
5.berirem..............................3
6.karha.................................2
7.asmunikal>.......................3 mazeretli
8.tuncer82.............................3mazaretli
9.berree................................2

10.adrenalin85......................3
11.eysaih.>..............................2
12.kitapseverim......................2
13.babamınkızıyım..................3okundu
14.kâtip......................................2
15.dior.......................................3
16.loyalty88..............................2
17.ecemceren...........................2

TOPLAM...................................................41

Kızlar katre584 için okuyoruz.Duamız erkek arkadaşımın askerden sagsalim gelmesi hayırlısıyla birlikte mutlu huzurlu sağlıklı yalansiz dürüst bi yuva kurmamiz birbirimize hayırlı es olmamız bi ömürbirbirimizi cok sevmemiz için dua edinnolur bu aralar sikintiliyiz onun içinde dua edin nolur Rabbim gönlümüze genişlik versin sikintilarimizdan kurtulalım arkadaşlar daha aklınıza ne geliyosa ekleyin lütfen şimdiden teşekkür ederim hepinize Allah hepimizden razi olsndualarimiz kabul olsn inşallah.

Kızlar 3 arkadaşımızn özrü var bu sefer 9 tane eksik kalıyo alabilcekler söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…