- 30 Haziran 2013
- 21.189
- 16.789
Amin cnm su an misafirlikteyim aglayip bagirmamak icin kendimi zor tutyorum 3 hamile karni burnunda 6 tane de anne bebekten baska konusma yok su anda bi an once kalkip gitsem surdan cok kotu oldum yhaaTm canım bende snn kini okudum bitti çok şükür inşallah Rabbim dualarimizi kbl eder hayirlisiyla bi evlat sahibi olursun
Tm cnm sen adrenalin ki nden 1 tane almıştım dmi onu okursun bittiğindede 1.sayfada listeyi düzenledim ordan bakabilirsin
Ben aliyim bu aksam okurum cnm
canim benimyaa uzulme ne olur bizde gorcez o gunleri inssAmin cnm su an misafirlikteyim aglayip bagirmamak icin kendimi zor tutyorum 3 hamile karni burnunda 6 tane de anne bebekten baska konusma yok su anda bi an once kalkip gitsem surdan cok kotu oldum yhaa
Amin cnm su an misafirlikteyim aglayip bagirmamak icin kendimi zor tutyorum 3 hamile karni burnunda 6 tane de anne bebekten baska konusma yok su anda bi an once kalkip gitsem surdan cok kotu oldum yhaa
Ewet oyleCnm ya üzülme Allah herseyin doğru zamanını hayırlısını bilendir hayırlısı için dua et belkide böyle olmasi snn için dha iyidir bilemezsin ki işimizi Allaha bırakalım elbet bigün hallolur
Amin cnmcanim benimyaa uzulme ne olur bizde gorcez o gunleri inss
ben nete girememiştim de bebek için okunuo galiba... yarına inş. bitiririm...
Aa ben yanlış görmüşüm bitmemiş
Okuyamayan varsa bugün okicam alim kızlar fazlasını
listeyı göremedim...
Tamam cnm yarın bitiririm sanırım süresi sonmu bugünCnm 3 tane mazeretli olan bi arkadasimizin ki var alabilirmisin