Bence 30 olup 23 göstermek gerçekten kötü bir durum… İş yerinde stajyerler senden büyük gösterir, eş kıdemlilerin çok tecrübeli görünürken sen yeni yetme gibi kalırsın, müşteriler zaten dünkü çocuk gözüyle bakar patrona der ki acaba daha kıdemli birine mi dosyamı verseydik… Düşünsenize yanınızda bebeğinizle geziyorsunuz millet sizi çocuk gelin falan zannediyor. Rastgele adres soran bir insan size “canım” başkasına “hanımefendi” diyorErgenlikte evet sıkıntı ama 30 yaşında biri 23 gösteriyorsun diyince sevinir 17 gösterse kimlik göstermek zorunda kalsa tamam sıkıntı da ( başıma geldi )
bazı şeylerin zıttı hakaret sayılır ya bu da öyle
Misal ‘ne kadar zayıfsın’ dersin sevinir ‘ne kadar şişmansın’ dersin alınır
‘Ne kadar uzunsun’ dersin sevinir ‘ne kadar kısasın’ dersin üzülür
Bu konuda öyle ‘yaşlı gösteriyorsun’ dersin alınır ‘ne kadar genç gösteriyorsun’ dersin sevinir o yüzden
Hatta kadına yaşı sorulmaz derler ola ki büyük dersin yaşından yaşlı gösteriyorum diye üzülmesin diye
Kaç gösteriyorum? Diye soranlara baya bi düşük yaş söylüyorum ki sevinsinler üzülmesinler diye
Konu sahibi iltifat almak için konu açmış yani
Üzüldüm ya.Sürekli gamzeli duruyor ya böyle kusur gibi
Tercihim doğal olanı.jdjd
Peki normal bir gamze görünümü oluştu mu?
Bence 30 olup 23 göstermek gerçekten kötü bir durum… İş yerinde stajyerler senden büyük gösterir, eş kıdemlilerin çok tecrübeli görünürken sen yeni yetme gibi kalırsın, müşteriler zaten dünkü çocuk gözüyle bakar patrona der ki acaba daha kıdemli birine mi dosyamı verseydik… Düşünsenize yanınızda bebeğinizle geziyorsunuz millet sizi çocuk gelin falan zannediyor
Devir ekonomi devri31 kolyesi sıkıntıama istediği iltifatı bizden değil peşine takılacak erkeklerden alır :)
Tabii olduğundan yaşlı durmak da çok kötü. En güzeli yaşın neyse tam onu göstermek bence, çünkü ben de küçük gösterme sorununu çok yaşadım hala yaşıyorum. Takım elbise giyince falan fark biraz kapanıyor şükür ama sportif giyindiğim anda kimlikler piyasaya çıkmak zorunda kalıyor veya reşit olduğumu anlasalar bile stajyer hanım kız zannediyolarBahsedilen sıkıntıları bende yaşadım genelde ben genç değilim ona göre davranın diye de dediğim oldu ama insan genelde yaşlı durmak da çok istemez
Bu forumda bi afet var, 42 yaşında ama taş gibi misal hayranı çok kadının, yaşını göstermemesi de hayranlığımızı artıyorBibibella
Doğru, benim de çevremde küçük/genç gösteriyor dediğim birkaç insan var. Aslında onlarla da bir şekilde biraz vakit geçirince ele veriyor kendini. Ama gözlemlediklerimin çoğu pembe yalan.Genç gösteriyosun diyenler yalan söylüyodur ama bir de “küçük” gösteriyosun dedikleri bir olay var. Hakkaten küçük yüz, minyon fizikle 27-28 indeki insan 19-20 duruyor ve bence berbat bir şey… Hayatındaki edindiğin 8 yıllık tecrübeyi hiçe sayıp dünkü çocuk yerine koyuyolar
Tabii olduğundan yaşlı durmak da çok kötü. En güzeli yaşın neyse tam onu göstermek bence, çünkü ben de küçük gösterme sorununu çok yaşadım hala yaşıyorum. Takım elbise giyince falan fark biraz kapanıyor şükür ama sportif giyindiğim anda kimlikler piyasaya çıkmak zorunda kalıyor veya reşit olduğumu anlasalar bile stajyer hanım kız zannediyolar
Ama yaşını göstermeyen insanlar gerçekten var mesela benim kuzenim 42 yasinda ama çok genç gorunuyor Yani 30 dese inanirsiniz mesela bi abla vardı yine o da 50 yasinda ama en fazla 40 gibi görünüyordu.konu sahibi sana gelince 30 yasinda birisi yaşını gostermiyorsa gercekten bu o kişinin hoşuna gider yani bundan şikayetçi olduğuna inanmıyorum.Ben bu genç gösteriyorsun diyenlerin çoğunun iltifat amaçlı olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerim ya da yeni tanıştığım insanlar da bazen yaşımı duyunca şaşırıyor ama hepsi dümen farkındayım. Siz de o kadar üzülmeyin, muhtemelen tam yaşınız gibi gösteriyorsunuz.
Bence 30 olup 23 göstermek gerçekten kötü bir durum… İş yerinde stajyerler senden büyük gösterir, eş kıdemlilerin çok tecrübeli görünürken sen yeni yetme gibi kalırsın, müşteriler zaten dünkü çocuk gözüyle bakar patrona der ki acaba daha kıdemli birine mi dosyamı verseydik… Düşünsenize yanınızda bebeğinizle geziyorsunuz millet sizi çocuk gelin falan zannediyor. Rastgele adres soran bir insan size “canım” başkasına “hanımefendi” diyor
Ama sen bize ayıp ediyorsun şimdide ne demek 30 çokArkadaşlar ayıboluyo ama30 çok değil mi ya? İnsan bi nezaketen de olsa 28-29 der.
Ay hayır sizin için demedim. Kendim için diyorum 23 yaşımdayım 30 benim için çok diye.Ama sen bize ayıp ediyorsun şimdide ne demek 30 çok
Aramızda 20 yaş var ZerreAy hayır sizin için demedim. Kendim için diyorum 23 yaşımdayım 30 benim için çok diye.
Ama profiline bakınca en fazla 30 yaşında derim.Aramızda 20 yaş var Zerre.
Orada 37 yasindayimAma profiline bakınca en fazla 30 yaşında derim.
Hayır ya genç göstermek tabi iyi ama bazı durumlarda hoşlandığım kişi beni küçük görüyor bu sorun"Övün beni en çok ben genç gösteriyorum" konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?