Yaşımı göstermiyorum

Smptkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
2
2
16
Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?

İltifat almak için konu açmışsın 30 yaşındaki kadın genç gösteriyorum diye üzülmez sevinir

16 yaşındaki kızlar büyük göstermeye uğraşır 30 değil seni gidi seni :)

İltifat almak için açmış konuyu zaten :) ergenken büyük göstermeye uğraşır insan 30 da hele genç göstermek için kendini yırtar kadınlar :)

Bu arada ben de yaşımdan genç gösteriyorum ama bunu ben değil herkes söylediği için hatta şaşırıyorlar benimki sayılmasın tamam mı

Yuzunde gayet ince ince yaş cizgileri oluşmuş, gogus dekoltesi bile kırışmış kadina 20 yaşinsa gosteriyorsunuz diyen duydum.

Ben söylemem kaç yaşında olduğumu. Ama baya erken evlenseydim kızım olabilirdin

Bazıları yaşından büyük gösteriyor onlara bir tık üzülüyorum ben ya

Ben burda ilgi istediğini sanmıyorum. Biri bana 18-19 musun demişti rahatsız olmuştum 24 yaşındayım . Küçük ya da büyük göstermek istemem açıkçası
Bana 24 yaşındayken kaça gidiyorsun diye soran bir münasebetsiz olmuştu. Gençken kötü evet. Erkekler alımlı, kadınsı tipleri beğeniyor. Muhtemelen zayıf ve kısa boylusunuz. Yaş aldıkça olumlu bir durum olacak ama şu an ne yaparsınız bilmem

Yok ben de uykusuzluk yorgunluğunu kastetmedim. Mesela arkadasim 25lerinde dogurdu cocuk buyudu artik uykusuzluğu yok eskisi gibi ama önceki hali gibi gorunmuyor yine de.
Bazilarinda bunu gözlemledim yani.
Rahat olanlar oyle olmadi tabi.
Bu konuda haklısın

Yok ben de uykusuzluk yorgunluğunu kastetmedim. Mesela arkadasim 25lerinde dogurdu cocuk buyudu artik uykusuzluğu yok eskisi gibi ama önceki hali gibi gorunmuyor yine de.
Bazilarinda bunu gözlemledim yani.
Rahat olanlar oyle olmadi tabi.
ben size hak verdim çocuk doğrurup büyütmüş olanların gözlerinin feri gitmiş 30 yaşındayım 2 çocuk var 30 yaş çocuksuz arkadaşımın o gözlerindeki ışıltı bende yok çocuk sayısı arttıkça ışık olayı da azalıyor :)

Ben aşko senden daha büyüğüm 17 sanıyorlar hele depremde yıprandım eski halimi görsen

Hatta benimle tanıştırılan erkekler başta korkuyormuş bu kız o yaşta di mi? Pedofili diye adımız çıkmasın falan diye bi sevgilim de şey demişti ‘ x küçük kızlarla geziyor’ dediler utandım falan diye

Ama iki totomuz kalksa da yani çok da önemli değil küçük büyük olmak zaten büyük olsam da sorun hissetmezdim, olgun kadın sevenlerle olurdum :)

toprak olup gideceğiz kaç günlük dünya

Ahaha o kadının hiç dostu yokmuş. 25 ve 40 kapanması imkansız bir aralık.

Ben bu genç gösteriyorsun diyenlerin çoğunun iltifat amaçlı olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerim ya da yeni tanıştığım insanlar da bazen yaşımı duyunca şaşırıyor ama hepsi dümen farkındayım. Siz de o kadar üzülmeyin, muhtemelen tam yaşınız gibi gösteriyorsunuz.

Yuzunde gayet ince ince yaş cizgileri oluşmuş, gogus dekoltesi bile kırışmış kadina 20 yaşinsa gosteriyorsunuz diyen duydum.
Benim de bir arkadaşım var boyu kısa ama minyon değil, basenleri kalçası falan bayağı büyük, iki doğumdan sonra memeleri sarktı, karın bölgesindeki hantallik gitmedi, vücut kendini toparlayamadi. Gözaltı desen iki cocugun verdiği uykusuzlukla çoktan çöktü, bence kirklarin başında görünüyor. Ama hep der ki 'benim 32 olduğunu duyunca çok şaşırıyorlar, üniveriste öğrencisi saniyorlar'
Yani sana da üni öğrencisi diyorlarsa bu insanlar gözüne gözlük taksin...diyemiyorsun tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…