- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
Konu sahibi gayet tatlış bi hatun. Tamda yaşında görünüyo bna göre.size mesaj atılmıyor yalnız
Attığın fotoda makyaj yoktu normalde yanlış makyaj mı yapıyosun acaba yaşına uygun olmayan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibi gayet tatlış bi hatun. Tamda yaşında görünüyo bna göre.size mesaj atılmıyor yalnız
hiç makyaj yapmıyorum şu ara,özelden de yazdığım gibi fotoğraflarda eblek çıkıyorum o yüzden tatlı ve küçük gelmiş olabilirimKonu sahibi gayet tatlış bi hatun. Tamda yaşında görünüyo bna göre.
Attığın fotoda makyaj yoktu normalde yanlış makyaj mı yapıyosun acaba yaşına uygun olmayan?
saçlarım kestane,doğal renginde. boyatsam +5 yaş katar kesin bana. bakırı,kızılı sarısı fark etmezMerak ettim şimdi seni :) fitblack
Saç kesimin saç rengin nasıl? Ben bakır yaptımda sen aslında güler yüzlüymüşsün demişlerdi :) Normalde siyaha yakındır saç rengim.
Kilo ciddi fark ettiriyor bende kısacık bir insan olarak boyumdan fazla kilom vardı. Kısa olunca kilo da olsa herkes ufak sanıyor ama kilo verince ortaokul arkadaşım sanki hala orta okuldasın demişti.
Sarı yaşlı gösterir ama şöyle tatlı bir bakır güzel olabilir mesela, toprak tonlarında makyajda yapabilrsin
Canım denemeden bilemezsin sarı olmaz daha yaşlı gösterebilir ama bakır düşün bence. Giyim yarzın nasıl? O da çok etkiler dış görünüşüsaçlarım kestane,doğal renginde. boyatsam +5 yaş katar kesin bana. bakırı,kızılı sarısı fark etmez
inanın sadece yüz hatlarım. zaten çocuksu giyiniyorum biraz,bir de bakırı hiç sevmiyorum nedense.kestane,kumral seviyorum bir tek :)Canım denemeden bilemezsin sarı olmaz daha yaşlı gösterebilir ama bakır düşün bence. Giyim yarzın nasıl? O da çok etkiler dış görünüşü
Bende merak ettim bana da atar mısın ?hiç makyaj yapmıyorum şu ara,özelden de yazdığım gibi fotoğraflarda eblek çıkıyorum o yüzden tatlı ve küçük gelmiş olabilirim