Yaşımdan büyük gösteriyorum,estetik?

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.480
9.877
23 yaşındayım,ama ergenliğimden beri hep büyük gösterdim. ortaokuldaydım lisede sandılar,üni. öğrencisi oldum çalışan,evli barklı çocuklu kadın sandılar vs vs
yani yapısal bir şey olduğunu anladım. çünkü giyimimde,tavırlarımda vs hiçbir problem yok. hatta bu konularda çocuksuyum oldukça,ses tonum bayağı ince ve kibar.sanki 15 yaşında bir çocuk arkamda playback yapıyor gibi. tavırlarım da öyle. ama şu yüzüm çok olgun gösteriyor beni.neler yapabilirim?
fazla kilom var,1.60 boyum,66 kilom. onu bir vereceğim önce,sonra burnum kemerli olmasa da uzun biraz ve ucu düşük. burun estetiğini kesin düşünüyorum. başka neler yapabilirim ifademi yumuşatmak ve daha çocuksu-genç göstermek adına? estetik ya da başka herhangi bi'şey olabilir.
şimdiden teşekkürler herkese:KK200:

Sac renginiz aciksa biraz koyultabilirsiniz. Kesim tarzinizi değiştirebilirsiniz. Çizgileriniz coksa botoks yaptırabilirsiniz. Bir de makyaj.
Ama bence soyle bir 10 kilo verseniz zaten cok sey degisir.

hayır yengecim :) neden?
48 kilo hedefim
Kilo herzaman etkiler tabi. Estetiktense kendini olduğu gibi sevmenden yanayım yaşın küçük daha.
Burca gelince :) oğlaklar 20 ki yaşlarda büyük gösterir, 30 a gelince de 20 li yaşlara dönüyorlar. Böyle de manyak bi burç :KK70:

Benimde fazlam vardı yaşım 22 iken 26 sanıyorlardı sinir oluyordum bi 5 kilo verdim sonra yaşımı 18 sanan çok oldu :KK53:
2 kilo aldım evli sanıldım.
Bi 2 kilo daha alsam çocuklu sanılıcam hadi hayırlısı :KK53:
(Kilo çok farkediyor yani)

Sac renginiz aciksa biraz koyultabilirsiniz. Kesim tarzinizi değiştirebilirsiniz. Çizgileriniz coksa botoks yaptırabilirsiniz. Bir de makyaj.
Ama bence soyle bir 10 kilo verseniz zaten cok sey degisir.
ya zaten 52 kiloydum ben hep sonra sınavdı vs çok kilo aldım. o zamanlar da büyük gösteriyordum maalesef ama şimdi iyice 3 çocuk annesi gibiyim sanki.
çizgim sadece burundan dudak kenarına inen çizgilerden var. o da sonradan oldu,ona ne yapabilirim bilmiyorum,dolgu mu? onun dışında çizgim yok.
makyaj derken mesela?

ve saçlarım kendi doğal renginde kestane.üstelik kahkül kullanıyorum yine de 30 yaşında gösteriyorum,inanılmaz:kızgın:

Kilo herzaman etkiler tabi. Estetiktense kendini olduğu gibi sevmenden yanayım yaşın küçük daha.
Burca gelince :) oğlaklar 20 ki yaşlarda büyük gösterir, 30 a gelince de 20 li yaşlara dönüyorlar. Böyle de manyak bi burç :KK70:
ay bilmiyorum burçlara da pek inanmam :) yine de bir umut oğlak olmak isterdim :KK70:

Benimde fazlam vardı yaşım 22 iken 26 sanıyorlardı sinir oluyordum bi 5 kilo verdim sonra yaşımı 18 sanan çok oldu :KK53:
2 kilo aldım evli sanıldım.
Bi 2 kilo daha alsam çocuklu sanılıcam hadi hayırlısı :KK53:
(Kilo çok farkediyor yani)
sadece kilo olsa hiç takmayacağım. ama 36 bedenken bile lisede beni çok büyük sanıyorlardı. üni bitirmiş gibi. yüz hatlarımda bir problem var bence.
tabii kilo olayı iyice berbat hale getirdi,o yüzden verip kurtulacağım

sadece kilo olsa hiç takmayacağım. ama 36 bedenken bile lisede beni çok büyük sanıyorlardı. üni bitirmiş gibi. yüz hatlarımda bir problem var bence.
tabii kilo olayı iyice berbat hale getirdi,o yüzden verip kurtulacağım
Bu yaşta estetikti botokstu düşünme derim.
Bende de burun ucu düşük gibi bazen estetik düşünüyorum ama ameliyat süreci nefes alma zorluğu şişlikleri falan düşününce vazgeçiyorum. Kendini böyle sevmeyi dene. Kilo verince zaten iyi hissedeceksin.

Bu yaşta estetikti botokstu düşünme derim.
Bende de burun ucu düşük gibi bazen estetik düşünüyorum ama ameliyat süreci nefes alma zorluğu şişlikleri falan düşününce vazgeçiyorum. Kendini böyle sevmeyi dene. Kilo verince zaten iyi hissedeceksin.
aslında çevremde estetikle acayip değişen,güzelleşen o kadar insan var ki,estetiğe olumsuz bakmıyorum açıkçası. sevmediğim yerleri "doğal" olabilecek şekilde güzelleştirebilirsem açığım neden olmasın :)

ya zaten 52 kiloydum ben hep sonra sınavdı vs çok kilo aldım. o zamanlar da büyük gösteriyordum maalesef ama şimdi iyice 3 çocuk annesi gibiyim sanki.
çizgim sadece burundan dudak kenarına inen çizgilerden var. o da sonradan oldu,ona ne yapabilirim bilmiyorum,dolgu mu? onun dışında çizgim yok.
makyaj derken mesela?

Hii o zaman direkt yuz kemiklerinizle ilgili herhalde. Yani buyuk gösteren sey ne gozumde olusturamadim. Mesela cok mu kemikli? Kontur uygulamasiyla onu değiştirebilirsiniz. Goz altlariniz koyuysa o da yasli gösterebilir, kapatici uygulayabilirsiniz. Bir insani ne buyuk gösterebilir o konuda kafamda bunlardan baska bir sey olusmadi acikcasi.

Hedefiniz 48 kiloymuş ama idealiniz 55 gibi duruyor. Burun uçunuz düşükse bu sizi olduğunuzdan daha sert bir ifade katabilir o yüzden burun estetiği gerekliyse yaptırın ama.degilse zaten kilo verdiğinizde 5 yaş geri aticaksiniz. O yüzden radikal değişimlerden kaçının, Ama bir iki küçük dokunuş yapın komple estetik olmak ister gibi bir merak sezdim sizde ve bu estetik işinin sonu yok sonrasında çok üzülebilirsiniz. Sadece sorunun ne olduğunu saptayıp nokta atışı yapmanız gerek. O da ufak tefek şeyler, O yüzden iyi bir estetik cerrahtan bilgi alabilirsiniz ama yine de hemen atlamayın oldu bittiye getirmeyin.

Hii o zaman direkt yuz kemiklerinizle ilgili herhalde. Yani buyuk gösteren sey ne gozumde olusturamadim. Mesela cok mu kemikli? Kontur uygulamasiyla onu değiştirebilirsiniz. Goz altlariniz koyuysa o da yasli gösterebilir, kapatici uygulayabilirsiniz. Bir insani ne buyuk gösterebilir o konuda kafamda bunlardan baska bir sey olusmadi acikcasi.
aslında yüzüm de kemikli değil ama,şu an bütün suçu burnumda buluyorum.cidden bazen burun bütün ifadeyi değiştirebiliyor çünkü

aslında yüzüm de kemikli değil ama,şu an bütün suçu burnumda buluyorum.cidden bazen burun bütün ifadeyi değiştirebiliyor çünkü

Evet orasi oyle. Eminseniz bir plastik cerraha danışın madem. Ama burnunuzla ilgili degilse sonrasinda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Birkac doktorun görüşünü alarak bir yol cizebilirsiniz.

Hedefiniz 48 kiloymuş ama idealiniz 55 gibi duruyor. Burun uçunuz düşükse bu sizi olduğunuzdan daha sert bir ifade katabilir o yüzden burun estetiği gerekliyse yaptırın ama.degilse zaten kilo verdiğinizde 5 yaş geri aticaksiniz. O yüzden radikal değişimlerden kaçının, Ama bir iki küçük dokunuş yapın komple estetik olmak ister gibi bir merak sezdim sizde ve bu estetik işinin sonu yok sonrasında çok üzülebilirsiniz. Sadece sorunun ne olduğunu saptayıp nokta atışı yapmanız gerek. O da ufak tefek şeyler, O yüzden iyi bir estetik cerrahtan bilgi alabilirsiniz ama yine de hemen atlamayın oldu bittiye getirmeyin.
boyum 1.60 olduğundan 55 kilo bana yakışmıyor. basenliyim 55'te gitmiyor maalesef. 48-50 arası hedefim.
estetik konusunda meraklı değilim,hatta kılı kırk yarıyorum. bizim ailede burun komple problemli. bütün kuzenlerim yaptırdı mesela,bana da annem çocukluğumdan beri der. burnun bana çekerse kesin yaptıralım diye,18'imi geçtim o teşvik ediyor beni ben hep geri duruyorum. iyice araştırmadan olmaz diye diye 5 yıl geçti,inanın merakla alakası yok

Evet orasi oyle. Eminseniz bir plastik cerraha danışın madem. Ama burnunuzla ilgili degilse sonrasinda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Birkac doktorun görüşünü alarak bir yol cizebilirsiniz.
doktorlara da güvenemiyorum. sırf para için şurana da şunu yapalım bunu yapalım derler diye ve güvenemem gibi. ben kendim karar verip gitmek istiyorum biraz açıkçası

X