Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu zaten seni en başında evlenip boşandığıni 2 çocugu olduğunu saklayarak kandırmış daha ne falsosu
Sürekli senden sakladığım bir şey var, zamanı gelince sana açıklayacağım bir şey var,seni kaybetmekten korktuğum için bir türlü söyleyemiyorum diyordu.Buymuş.

bide evliliği düşünüyorsan yarın bir gün onunla bi yere gittiğinde hep utanacaksın önceden aşkından öldüğün adamdan iğreneceksin etrafındaki genç ilişkilere imreneceksin akılı ol hemen vazgeç

Eee sonra siz mi yazdınız?

Teşekkür ederim, aklımı en çok başıma getiren sanırım bu mesaj oldu.

Kurtulmak derken bir şekilde bir falso versin,beni kandırdığını düşüneyim ve bitsin gitsin istiyorum
saçmalığın daniskası. Kafa buluyosun galiba bizimle. Sen bir şeyi kendin istemediğin için bırakamıyor musun? Senin kendi tercihlerin yok mu? Sürekli başkaları mi yön verecek senin hayatına? Gerçekten melankolik davranıyorsun. Sen bilirsin ne diyelim.

Eski karısıyla cinsellik yaşamayı istememiş, konu sahibine de hiç o konuyla yaklasmamis, ben farklı bir yönelimi var gibi hissettim ama yokmuş sanırım
Yok olduğunu nerden biliyoruz ? Adam yok demiş ordan mi? Konu sahibi maşallah adam ne.dese sorgusuz sualsiz doğru kabul ediyor.

Siz buna inandınız mı
Karısından sonra hayatında bir tek siz mi oldunuz zannediyorsunuz cidden
İnanacak neden inanmasın adam bulmuş saf gencecik çıtır kızı kolay mı bırakacak ahanda buraya yazıyorum bu kız bi zaman sonra adama kaçacak bi yıl sonrada yazacak boşanmak istiyorum

İstemediğim değil,istemiyor olsam bir şekilde bırakabilirdim.Sadece düşündüğüm gibi biri değilmiş ve beni gerçekten sevmiyor bile demeye ihtiyacım var.Başka türlü onu bırakamam

İnanacak neden inanmasın adam bulmuş saf gencecik çıtır kızı kolay mı bırakacak ahanda buraya yazıyorum bu kız bi zaman sonra adama kaçacak bi yıl sonrada yazacak boşanmak istiyorum
Kaçma gibi bir şey olamaz bile , dediğim gibi evlilik ya da başka bir şey asla düşünmüyorum.Hayatımın bu saçma şey dışında her şeyi tam rayında olması gerektiği gibi gidiyor

Yok olduğunu nerden biliyoruz ? Adam yok demiş ordan mi? Konu sahibi maşallah adam ne.dese sorgusuz sualsiz doğru kabul ediyor.
Ne desek boş şu an onu anladım ne dersek diyelim 40 yaşındaki adam onun için bir melek dünyada başka erkekte yok.. konuyu takipten çıkayım en iyisi

Şu an öğrenciyim.Çevrem istersem ilişki kurabileceğim , yaşıtım olan erkek dolu.

İnternetten yorum yaptığınız adam, tesadüfen sizinle aynı il ve yakın bir ilçeden mi çıktı ? Adam sizi gerçekten çalıştığı şirkete götürdü mü ? Şu tanışma kısmında söylemediğiniz farklı bir durum olabilir mi ?

Adamın çocuklarıyla hangi sıfatla ve neden tanıştınız ? Adam sizi kim olarak tanıttı ?

Hiç saf da değilim aslında sadece kendi başıma gelince bazı şeyleri göremiyorum gibi işte.Hâlbuki gerçekten göründüğü gibi bir adam olsa bile arkama bakmadan topuklamam gerekir

İstemediğim değil,istemiyor olsam bir şekilde bırakabilirdim.Sadece düşündüğüm gibi biri değilmiş ve beni gerçekten sevmiyor bile demeye ihtiyacım var.Başka türlü onu bırakamam
Ha şimdi aklıma yattı. Evet, gerçekten çok mantıklı yazdın. Ben ikna oldum şu an :)

Teşekkür ederim, aklımı en çok başıma getiren sanırım bu mesaj oldu.
İnşAllah aklını toparlarsın ailene sana yazıktır. Kanma sakın bu dönem duygusalığa ,aşka ,saflığa gelmez bi kere ayağın kaydı mı toparlanmazsın bu adam bir gün pişmanlığın olacak daha yaşın küçük bi zaman sonra hatırlarken bile utanacaksın bi abla tavsiyesi olarak al lütfen adamı hayatından çıkar.

Düşünebiliyor olsam yaşından ötürü direkt biterdi zaten
Hâlâ yaş diyorsunuz, yaşa kadar neleri var adamın. Düşünemiyorsunuz anladık, düşünüp cevap verenlerin mesajlarına bari dikkat edin biraz. Her mesaja adamı savunuyor, güzelliyorsunuz. 6 ay evlenip boşandığını, çocuklarını gizleyen adamın her dediğini nasıl doğru kabul ediyorsunuz?

Tamam, bu zaten aklımda olan bir şeydi.En yakın zamanda bunu yapacağım.Sadece bazı doğruları bilebilmek istemiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…