Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu adam için sen farklı bir boyuta geçtin artık elbette herşeyiyle sana iyimser yaklaşıyor-sevgisini gösteriyor, çünkü öyle yaklaşmak,öyle göstermek zorunda!Kendi kendime bunları çok sorguladım ama değil.Sadece babam fazla baskın bir karakter.Acaba o yüzden mi tam zıttı olan birine bu kadar çekildim diye düşünüyorum.Beni her konuda o kadar iyi anlıyor ve sevildiğimi o kadar çok hissediyorum ki.
Yapmandaki engel ne? Kendi kendini vazgeçilmez bir aşkın içine düşmüşsün gibi inandırmaya çalışıyorsun. Rahatlatıyor mu bu duygu seni? Daha mı değerli hissettiriyor? Akranların el ele cafelerde, parklarda gezerken sen bu kart herifle gizli saklı görüşmeyi mi layık görüyorsun kendine? Arkadaşlarınla tanıştıramazsın, ortak bir amacı paylaşamazsın, aynı hayalleri kuramazsın. Yavrucum aklı başında 40 yaşında bir adam yarı yaşındaki kıza bakmaz, bakamaz! Sen doğduğunda askerlik yaşındaydı o adam ya. 20 yaşında genç bir erkeği kundaktaki bebekle yakıştırabiliyorsan devam et ilişkine. Düşününce bile midem bulanıyor benim.Evet, keşke böyle yapabilsem
Bunu yazmayı istemiyordum direkt fazla önyargılı bir yaklaşım olur diye.Ama sonuçta konum belli yaşadığım saçma şey belli.İnternet üzerinden tanıştım, yazdığı yazıya yorumda bulunmuştum
Gerçekten kısa süreliğine diye soruyorsun burdakiler hayır dese görüşmeyecek misin ? Hiç sanmıyorum ,bunu kendine niye yapiyosun huzursuz olmasan endisen olmasa burda konuyu açmazdin ki sende rahatsizsin belli ama seni zorlayan şey neYani sonuçta ciddi bir şey yaşama planım yok hayatımın önümüzdeki 2-3 yılı içerisinde.Sizce kısa süreliğine onunla devam edebilir miyim ?
Bence gereksiz ve kötü tecrübeler kazanacaksın, belki sonra istesende bu adam senin peşini bırakmayacak. Bir nevi sapık gibi düşün, şimdi değil sen vazgeçtiğinde onun gerçek yüzünü göreceksin.Yani sonuçta ciddi bir şey yaşama planım yok hayatımın önümüzdeki 2-3 yılı içerisinde.Sizce kısa süreliğine onunla devam edebilir miyim ?
Hayır, hiç inandırmaya çalışmadım aslında.Aksine kurtulmak istiyorum.(Böyle yazınca da kendimi bu sitedeki çocukları yüzünden boşanamayacağını iddia eden ama asıl çocukları için boşanması gereken kadınlar gibi hissettim)Yapmandaki engel ne? Kendi kendini vazgeçilmez bir aşkın içine düşmüşsün gibi inandırmaya çalışıyorsun. Rahatlatıyor mu bu duygu seni? Daha mı değerli hissettiriyor? Akranların el ele cafelerde, parklarda gezerken sen bu kart herifle gizli saklı görüşmeyi mi layık görüyorsun kendine? Arkadaşlarınla tanıştıramazsın, ortak bir amacı paylaşamazsın, aynı hayalleri kuramazsın. Yavrucum aklı başında 40 yaşında bir adam yarı yaşındaki kıza bakmaz, bakamaz! Sen doğduğunda askerlik yaşındaydı o adam ya. 20 yaşında genç bir erkeği kundaktaki bebekle yakıştırabiliyorsan devam et ilişkine. Düşününce bile midem bulanıyor benim.
Yazdım işte, 11 yaşındaki çocuktan utanın biraz. Ergenliğe girecek ve bu nedenle bir çok şeyi sorgulayacak buhranlar yaşayacak bir de siz sorun çıkarmayın çocuğa. Babam yapıyor demek ki yanlış bir şey yok deyip yaşlı insan - genç insan ilişkisini normal algılamasın.Savunma değil aslında,daha çok kendi durumumu fark etmeye çalışıyorum.Ne yapmam gerektiğiyle ilgili de bir yol çizmek.
Daha önce bu yanlışlığı çok defa fark ettim.Ona artık devam etmek istemediğimi ve bunun bir sonu olmadığını,yaşlarımızın birbirine uygun olmadığını ve bunun yürümeyeceğini anlattım.Lütfen numaramı sil ve bir daha yazma, bundan sonra görüşmeyeceğiz dedim.Sonrasında beni rahatsız etmezsin değil mi ? Diye sorduğumda ben öyle biri değilim burdan sonra bitti yazdı ve yaklaşık 1 hafta yazmadık,konuşmadık, görüşmedikBence gereksiz ve kötü tecrübeler kazanacaksın, belki sonra istesende bu adam senin peşini bırakmayacak. Bir nevi sapık gibi düşün, şimdi değil sen vazgeçtiğinde onun gerçek yüzünü göreceksin.
Cinsel sorunlarının olduğunu düşünmüyorum.Her şeyi benimle paylaştı.
Evet, konuşuldu.Ben önümüzdeki 5 yıl içinde evlenmeyeceğimin kesin olduğunu düşündüğümü söyledim çünkü çalışma hayatım ve kariyerim de benim için önemli ve açıkçası 25 yaşından önce evlenmek istemem.Evlenmek için neyi öne sürersem ya da ondan ne istersem bunun için çabalayacağını söyledi.
Yok tatlım ya. Senin melankolik davranasın var sadece. Ne demek kurtulmak istiyorum yapamıyorum falan. İnanıyor musun sen bu yazdıklarına?Hayır, hiç inandırmaya çalışmadım aslında.Aksine kurtulmak istiyorum.(Böyle yazınca da kendimi bu sitedeki çocukları yüzünden boşanamayacağını iddia eden ama asıl çocukları için boşanması gereken kadınlar gibi hissettim)
Parmağında oynatmıyor ki ?Benden sağladığı ya da sağlayabileceği hiçbir fayda yok . Takıldığı yerler,girdiği ortamlar, çalıştığı şirket zaten başka amaçlar için bir kadına ihtiyacı olsa bulamayacağı yerler değil.Hayatı boyunca duygu olmadan kimseyle cinsellik yaşamamış biri.Yazdım işte, 11 yaşındaki çocuktan utanın biraz. Ergenliğe girecek ve bu nedenle bir çok şeyi sorgulayacak buhranlar yaşayacak bir de siz sorun çıkarmayın çocuğa. Babam yapıyor demek ki yanlış bir şey yok deyip yaşlı insan - genç insan ilişkisini normal algılamasın.
,
Madem para pul sorununuz yok gidin bir psikologla görüşün. 40 yaşını geçmiş adam beni parmağında oynatıyor yardım edin deyin. Ne bekliyorsunuz bu amcadan? Bulunmaz hint kumaşı buldum sanıyorsunuz ama elinizdeki basit her yerde bulunan polyestere yakın bir kumaş türü. Size başka yorum yapmayıp takip etmeyeceğim konunuzu çünkü 13-15 yaşında kızlarım var. Milletin bam teline basıp basıp elin kartlaşmış adamını savunup duracaksınız çünkü. Yaşa ve öğren yöntemiyle devam edin.
Konunuz fazla tahrik edici sanki. Üyelerin sinirini bozup gelen mesajlarla gülüp eğlenme kokusu almadım da değil.
Kurtulmak derken bir şekilde bir falso versin,beni kandırdığını düşüneyim ve bitsin gitsin istiyorumYok tatlım ya. Senin melankolik davranasın var sadece. Ne demek kurtulmak istiyorum yapamıyorum falan. İnanıyor musun sen bu yazdıklarına?
Cidden ne derse "tamam ok doğru" mu diyorsunuz ve inanıyor sunuz?Hayır.Bunu sordum ona.Boşanmadan önce eğer bir kez bu kararı alırsak bunun bir geri dönüşü olmaz haberin olsun demiş.Bu şekilde bitmiş
Şu an öğrenciyim.Çevrem istersem ilişki kurabileceğim , yaşıtım olan erkek dolu.Bu adamla nerede ve nasıl tanıştınız ? Siz şu anda öğrenci misiniz , çalışıyor musunuz ?
Yahu zaten seni en başında evlenip boşandığıni 2 çocugu olduğunu saklayarak kandırmış daha ne falsosuKurtulmak derken bir şekilde bir falso versin,beni kandırdığını düşüneyim ve bitsin gitsin istiyorum
Ben de anlayamıyorum.Şu an yazarken bile yazdıklarımı tekrar okuduğumda bazı şeyleri net bir şekilde anlayabiliyorum.Ama kendi başıma gelen şey o kadar farklı geliyor kiCidden ne derse "tamam ok doğru" mu diyorsunuz ve inanıyor sunuz?