• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşça büyük erkekle evlilik?

Huzunkovankusu13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
76
14
3
41
Merhaba,
Bir kaç konu başlığımda belirttiğim gibi henüz 3 aylık evliliyim ama mutsuz bir evliliğim var daha şimdiden. Eşim benden 12 yaş büyük ve uzun yıllar süren bir evlilik yaşamış, neden beklentilerim karşılanmıyor diye düşünürken şu sonuca erdim.. 1. Si benden büyük ve enerjisi aşka bakışı benim gibi yoğun değil ama tabi nişanlıyken böyle değildi, hep yaşının insanı olmadığını enerjik olduğunu söyler öyle de davranırdı. Ama şimdi haftasonu dışarı çıkmak istemez çıksa uzak yere gitmeye üşenir, bana hayata bakışı yaşadıkları aşırı yavan geliyor. İkincisi de uzun yıllar evli kalmış ve bence artık aşk, romantizm biri için bişeyler yapmak için yorgun belki de saçma geliyodur. Ama bende aksine aşk romantizm kadınıyım deli dolu, bu yüzden de büyük hayalkırıklıkları içindeyim. Yaşça büyük erkekle evli olup sorun yaşayan var mı?

Merhaba,
Bir kaç konu başlığımda belirttiğim gibi henüz 3 aylık evliliyim ama mutsuz bir evliliğim var daha şimdiden. Eşim benden 12 yaş büyük ve uzun yıllar süren bir evlilik yaşamış, neden beklentilerim karşılanmıyor diye düşünürken şu sonuca erdim.. 1. Si benden büyük ve enerjisi aşka bakışı benim gibi yoğun değil ama tabi nişanlıyken böyle değildi, hep yaşının insanı olmadığını enerjik olduğunu söyler öyle de davranırdı. Ama şimdi haftasonu dışarı çıkmak istemez çıksa uzak yere gitmeye üşenir, bana hayata bakışı yaşadıkları aşırı yavan geliyor. İkincisi de uzun yıllar evli kalmış ve bence artık aşk, romantizm biri için bişeyler yapmak için yorgun belki de saçma geliyodur. Ama bende aksine aşk romantizm kadınıyım deli dolu, bu yüzden de büyük hayalkırıklıkları içindeyim. Yaşça büyük erkekle evli olup sorun yaşayan var mı?
12 yaş bana göre fazla açıkçası.
Evlenmeden önce bunu tahmin etmemiş olmanız ilginç.

12 yaş bana göre fazla açıkçası.
Evlenmeden önce bunu tahmin etmemiş olmanız ilginç.
20 ki yaşlarda olsam çok gelebilir ama bende 36 yaşındayım ve aslında çok değil ama kişiden kişiye değişiyor sanırım arasında yaş farkı olan başka tanıdıklarımda var ve çok mutlular çünkü adam bencil değil ve genç karışımında isteklerine göre hareket ediyor

20 ki yaşlarda olsam çok gelebilir ama bende 36 yaşındayım ve aslında çok değil ama kişiden kişiye değişiyor sanırım arasında yaş farkı olan başka tanıdıklarımda var ve çok mutlular çünkü adam bencil değil ve genç karışımında isteklerine göre hareket ediyor
İyi de başkalarıyla kıyaslamak çok yanlış bence.
Kaldı ki siz de genç değilmişsiniz daha olgun olmanız gerekirdi.
Gerçekten bu evlilikte mutlu değilseniz boşanın,ben ortada bir sorun göremedim ama tabii yaşayan sizsiniz,daha iyi bilirsiniz.

İyi de başkalarıyla kıyaslamak çok yanlış bence.
Kaldı ki siz de genç değilmişsiniz daha olgun olmanız gerekirdi.
Gerçekten bu evlilikte mutlu değilseniz boşanın,ben ortada bir sorun göremedim ama tabii yaşayan sizsiniz,daha iyi bilirsiniz.
Evet yaş olarak bakıldığında 36 orta bir yaş ama hayatta çok şey yaşamamış olmak ve tüm enerjinizi hayallerinizi evlilik üzerine kurup beklemek yaşınız kaç olursa olsun sizi belkide 20 yaşında birinden daha enerjik yapıyor ve bir beklenti içine giriyorsunuz boşanma için bu yeterli bir gerekçe değil ama diğer yazılarımda da yazdığım gibi başka sebeplerimde var belkide hamilelik psikolojisidir

Evet yaş olarak bakıldığında 36 orta bir yaş ama hayatta çok şey yaşamamış olmak ve tüm enerjinizi hayallerinizi evlilik üzerine kurup beklemek yaşınız kaç olursa olsun sizi belkide 20 yaşında birinden daha enerjik yapıyor ve bir beklenti içine giriyorsunuz boşanma için bu yeterli bir gerekçe değil ama diğer yazılarımda da yazdığım gibi başka sebeplerimde var belkide hamilelik psikolojisidir
Aaa gebe misiniz?
Hayırlı sağlıklı doğum nasip olur inşallah.
3 aylık evlilikte büyük cesaret aslında ama madem bu yola girdiniz boşanmaya da niyetiniz yok,elinizdekilerle mutlu olmalısınız bence.

Yok mu yaşça büyük biriyle evli olup bu sorunları yaşayan??
Aynı yaş çiftler mutlu olacak diye bir şart yok, ama evet sizin gibi yaş farkı fazla olup, birebir aynı sorunları yaşayan çok çift tanıyorum.

Niye erkekler 3 yaş küçük kadını bile sorun ederken, biz 10+ erkeğe gayet doğal bakıyoruz anlamıyorum. Bir de siz daha önce evlilik de yaşamadınız anladığım kadarıyla.

Aynı yaş çiftler mutlu olacak diye bir şart yok, ama evet sizin gibi yaş farkı fazla olup, birebir aynı sorunları yaşayan çok çift tanıyorum.

Niye erkekler 3 yaş küçük kadını bile sorun ederken, biz 10+ erkeğe gayet doğal bakıyoruz anlamıyorum. Bir de siz daha önce evlilik de yaşamadınız anladığım kadarıyla.
Bende daha önce evlenip ayrıldım ama çok kısa bir süre evli kaldım 1 yıl kadar ve çocuğum yok şimdiki eşimin 3 çocuğu var

Son düzenleme:
Çok fazla bir nesil yok aranızda. Siz de olgun yaştasınız ama beklentiler farklı. Eşiniz yakın bir yaşta da olsa aynı sorunlarınız olacaktır. Zamanında da öyledir mutlaka. İnsanın huyu değişmez.
Daha yeni evlisiniz alışmak kolay değil. Zamanla bir adım siz bir adım da o atar ortak noktalarda buluşursunuz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok fazla bir nesil yok aranızda. Siz de olgun yaştasınız ama beklentiler farklı. Eşiniz yakın bir yaşta da olsa aynı sorunlarınız olacaktır. Zamanında da öyledir mutlaka. İnsanın huyu değişmez.
Daha yeni evlisiniz alışmak kolay değil. Zamanla bir adım siz bir adım da o atar ortak noktalarda buluşursunuz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim gerçekten öyle zamana bırakıyorum mutsuz bir şekilde inşallah düzelir birgün

her şeyi yaşamış artık hevesi kalmamış bir erkekle olmaz. zaten bu boşanmış erkekler neden bekar kız peşinde koşar o da ayrı bir mesele. ben olsam asla düşünmem. kendi gibi boşanmış kadınla neden ilişki kurmuyor?
Katılıyorum. Hem hevesleri yok hem de bekar kızları alıp mutsuzluğa mahkum ederler. Beklentilerini karşılayamayınca kısıtlarlar.

Aynısı benim başımda var 11 yaş büyük dediğiniz gibi yaşla alakali aynı şeyler dusunulmuyor ve yapılmıyor enerjileri bitik ve nisanliyken benimkide öyleydi her hafta benim yanıma gelir ve durmaksizin gezerdik eglenirdik şimdi varsa yoksa is is stres kafası hep yorgun ben artık takmıyorum takmayincada ayak uyduruyor kiskancligindan yapmazsada kendi bilir versin parami ben gezerim tozarim modundayim cocuklarimla kardeslerimle bence sende öyle yap başka kötü huyu yoksa gez dolaş eğlen oda evde otursun

14yaş var eşimle aramda ve asla anlattıgın gıbı enerjısızlık ılıskının baska bır boyuta evrılmesı gıbı bır durum soz konusu degıl. Bazen bakıyorsun 25yasındakı adam emekli öğretmen formatında takılıyor. Dıgerı 45yasında hayat dolu enerjik fresh. Bıraz sen mi renk katsan acaba. Erkekler ilgiyi sever kedi gibi okşayacaksın der her zaman annem sevkat göster yapıyor musun bılemıyorum ama karakterle alakalı bır durum

Back