Yaşar Nuri Öztürk hakkında şoke eden karikatür!

yaşar nuri öztürkü hiç sevmem ama son nefesini bilmediğim için hakkında da konuşamam. verdiği fetvalar İslama uygun değildi.

Ölenin arkasından konuşulmaz diye bir söz vardı biz küçükken biri tam konuşacakken hatırlatıp susturulurdu, şimdi karikatürü bile çizilir olmuş kendiler %100 cennetlik zaar

Yasar nuri hocanin dini goruslerinin coguna katilmiyorum. Ama sunu biliyorum ki kanser tedavisi cok zor bir tedavi cekilen acilar ve agrilar cok agir. Birde biliyorum ki Rabbim dunya da cekilen acilarin karsiligini ahirette verecek.

Mizan terazisinde hangi taraf agir basar onu biz bilemeyiz. Karikatur cok ama cok ahlaksizca olmus. Hele de hastalik yuzunden vefat eden biri icin.

Allah rahmet eylesin.

tabii canım onlara vahiy indi cennetle müjdelendiler
hatta kimin cennete kimin cehenneme gideceğine kadar karar veririler onlar bilirler
ve bunları söyleyenler bir numaralı Müslümandır

kesinlikle
okuyun anlayın dediği için bu derece nefret ediliyor
iki Arapça dua okuyup saçma sapan şeyler söylese seveni takip edeni çok olurdu

Bu gunah/sevap isleri nasil isliyor anlamiyorum . Kim neye gore karar veriyor. Simdi oruc tutmak namaz kilmakla alinan sevaplar kalp kirmakla , arkadan konusmakla /dedikodu yapmakla gitmiyor mu/gitmez mi?

Hastayken haber yapildi ya ibretlik diye. Ölünce dedim simdi bu adam Ramszan ayinda vefat etti. Onu da yazsinlar diye. Acikcasi kitaplarini okumadim cok iyi tanimam. Ama baskasina ibretlik yok cehennemlik demek kimsenin haddi degil. Günaha girmekten korkmalari lazim böyle derken

Bu ülkede HAKİKİ hocaların dahi fütursuzca karikatürleri yazılıp çiziliyor bir şey olmuyor da,bu çakmanın karikatürü yapılmış çok mu. Pehhh.. az bile. Görünen köy kılavuz istemz. Kimse savunmaya çalışmasın. Yok bılemezsiniz yok şöyleydi böyleydi. Atalarımız ne güzel demiş. ' Dervişin fikri ney ise,zikri de odur '. Diyecek tek şey var. '' ALLAH c.c bu adamın yardımcısı olsun..

gerçek hoca kim mesela
6 yaşında ki çocukla evlenilebilir diyenler mi

Karikatürü çizen kişi keşke kendini çizim konusunda da geliştirseymiş
Korkunç bir çizim, komik bile olmayan bir espiri
Kimin cennete gidip gitmeyeceğine bile artık onlar karar veriyor

Hakikiyi çakmayı nasıl anlıyorsunuz ?

ensar vakfında çocuklara dini öğretenler mesela?
Minicik çocukları yatağına alanlar mesela
Fakir ailelere para verip, çocuklarına tecavüz edenler mesela?

Görünen köy kılavuz istemiyor evet.

Karikatürü çizen kişi keşke kendini çizim konusunda da geliştirseymiş
Korkunç bir çizim, komik bile olmayan bir espiri
Kimin cennete gidip gitmeyeceğine bile artık onlar karar veriyor

bunun diğer muadilide hacamat diye bi dergi onunda çizimleri berbat, bunlar penguen tarzı dergilere alternatif olarak çıktılar ama malesef ne çizim ne espiri olarak pek aşık atamıyorlar

Aynı atalar para ile iman da gizli olur demişler.
Hayırdır psişik güçleriniz mi var da, milletin aklından geçeni okuyabiliyorsunuz? Nereden biliyorsunuz görünenin klavuz istemediğini? Oysaki görünüş çoğu zaman aldatır.
Kim olursa olsun, kimsenin acılar içinde ölmesiyle dalga geçilmez. Bu ahlaka aykırıdır en başta.
Ölünün arkasından da konuşulmaz. Anı atalar bunu da söylemişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…