- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
tabii canım onlara vahiy indi cennetle müjdelendilersosyolog yapacaklar beni bu yaştan sonra, sadece şu ülkenin garip mantığını dünyaya yaymak için bile olabilirim gerçi.. Yaşar nuri nereye gidecek bilmem de, yurdum insanının kendisi hariç herkesin cehenneme gideceğini düşünmesine bayılıyorum.. "vah vah kardeşim, allah sana hidayet versin" lafı kadar da kibirli bir laf hayatımda duymadım.. hayır yani benim kibrimi bile solladı, düşünün..
kesinlikleOnlar bilirler.
Adam üfürükçüye tükürükçüyle mücadele ettiği için, Kur'an-ı Kerim i okuyun anlayın, düşünün, aklınızı kullanın dediği için engezisyon mahkemesi cehenneme koydu.
işte yaşar nuri bunu anlatmak istiyorduBunlar müslüman şimdi değil mi? Cennete gidecekler, oruç tutuyorlar namaz falan kılıyorlar. Bunlar cennetlik yaşar nuri cehennemlik öyle mi? Adamın günahı varsa bile kalmadı ki sayenizde.
Kadrolu zebaniler demekki bu berbat şeyi yapanlar.
iğrenç bir karikatür, berbat bir mizah anlayışı..
Bu arada diğer taraftan bakarsak misvakci dindar vatandaşlar farkındadırlar herhalde rahmetli mübarek ayda vefat etti.. Çok çekmedi.. Herkes önce bir kendi amelini düşünse ..
gerçek hoca kim meselaBu ülkede HAKİKİ hocaların dahi fütursuzca karikatürleri yazılıp çiziliyor bir şey olmuyor da,bu çakmanın karikatürü yapılmış çok mu. Pehhh.. az bile. Görünen köy kılavuz istemz. Kimse savunmaya çalışmasın. Yok bılemezsiniz yok şöyleydi böyleydi. Atalarımız ne güzel demiş. ' Dervişin fikri ney ise,zikri de odur '. Diyecek tek şey var. '' ALLAH c.c bu adamın yardımcısı olsun..
Bu ülkede HAKİKİ hocaların dahi fütursuzca karikatürleri yazılıp çiziliyor bir şey olmuyor da,bu çakmanın karikatürü yapılmış çok mu. Pehhh.. az bile. Görünen köy kılavuz istemz. Kimse savunmaya çalışmasın. Yok bılemezsiniz yok şöyleydi böyleydi. Atalarımız ne güzel demiş. ' Dervişin fikri ney ise,zikri de odur '. Diyecek tek şey var. '' ALLAH c.c bu adamın yardımcısı olsun..
Bu ülkede HAKİKİ hocaların dahi fütursuzca karikatürleri yazılıp çiziliyor bir şey olmuyor da,bu çakmanın karikatürü yapılmış çok mu. Pehhh.. az bile. Görünen köy kılavuz istemz. Kimse savunmaya çalışmasın. Yok bılemezsiniz yok şöyleydi böyleydi. Atalarımız ne güzel demiş. ' Dervişin fikri ney ise,zikri de odur '. Diyecek tek şey var. '' ALLAH c.c bu adamın yardımcısı olsun..
Karikatürü çizen kişi keşke kendini çizim konusunda da geliştirseymiş
Korkunç bir çizim, komik bile olmayan bir espiri
Kimin cennete gidip gitmeyeceğine bile artık onlar karar veriyor
Aynı atalar para ile iman da gizli olur demişler.Bu ülkede HAKİKİ hocaların dahi fütursuzca karikatürleri yazılıp çiziliyor bir şey olmuyor da,bu çakmanın karikatürü yapılmış çok mu. Pehhh.. az bile. Görünen köy kılavuz istemz. Kimse savunmaya çalışmasın. Yok bılemezsiniz yok şöyleydi böyleydi. Atalarımız ne güzel demiş. ' Dervişin fikri ney ise,zikri de odur '. Diyecek tek şey var. '' ALLAH c.c bu adamın yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?