- 14 Ağustos 2015
- 680
- 1.271
- 33
Sen şimdiden hesabını kesmişsin.Kim ne ekerse onu biçecektir Rabbim onunda bizlerinde günahını affetsin.Rabbim bilir bu adamın yanlışlarını.öte tarafa gidince görecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen şimdiden hesabını kesmişsin.Kim ne ekerse onu biçecektir Rabbim onunda bizlerinde günahını affetsin.Rabbim bilir bu adamın yanlışlarını.öte tarafa gidince görecek.
Görünen köy kılavuz mu ister o illete yakalanan için geri dönüş zor .ve yaşar için yolun sonu görünüyor .amma yarın ne olacağı belli değil benim için .Rabbim bilirSen şimdiden hesabını kesmişsin.
Ben hastalığından değil, yanlışları konusunda takındığın emin tavırdan bahsettim.Görünen köy kılavuz mu ister o illete yakalanan için geri dönüş zor .ve yaşar için yolun sonu görünüyor .amma yarın ne olacağı belli değil benim için .Rabbim bilir
Yooo hepsinden değil dedim ya Mevla bilir.bazi söylemlerinde doğruluk payı yok değildi.ama bazı söylemleri abartı.ve fuzûlî idi . Mevla bilirBen hastalığından değil, yanlışları konusunda takındığın emin tavırdan bahsettim.
Haklısın Wolf. Bir de kancayı taktım demiş. Ah hoca ahYalniz bir ilahiyatcinin karisini nasil aldattigini ask hikayesi olarak anlatmasi gercekten ilginc olmus.
Haklısın Wolf. Bir de kancayı taktım demiş. Ah hoca ah
Şu da bir gerçek ki bu beyfendi, bildiğimiz hoca profiline göre biraz radikal kalıyor. Pek tanımam, kitaplarını falan da okumadım fakat tv de bir iki kere denk gelmiştim, kadın programlarına falan çıkıyordu galiba. Oradan hareketle biraz renkli bir kişiliği var.
Açıkçası eşini aldattığını böyle alenen anlatması garip olmuş.
Doğru, eski eşe de yazık ya, bak orasını düşünemedim ben. Ama oldukça rahat itiraf etmesi garibime gitmişti benim açıkçası.Hayir yani burada eski esi icin bir trajedi var. Sanki o yok, kendi ve asik oldugu kadin var sadece. Onlar asik ya, eski karisinin neler hissettigi ne duruma dustugu falan onemsiz. Cokta rahat yani anlatirken.
Neyse hocanin dedigini yap, yaptigini yapma![]()
bu nasıl bi düşünce allah aşkına? allah hastalıgı istediğine verir, en sevdiği kuluna da verebılırkula bela gelmez hak yazmadıkça, hak bela yazmaz kul azmadıkça.
üzüldüm dersem yalan söylemiş olurum.
marifetmiş gibi anlatmazlar mı.
bu nasıl bi düşünce allah aşkına? allah hastalıgı istediğine verir, en sevdiği kuluna da verebılır
sevmediği kuluna da..
şimdi kanserli olanların hepsi hak mı ettı yani?
Doğru, eski eşe de yazık ya, bak orasını düşünemedim ben. Ama oldukça rahat itiraf etmesi garibime gitmişti benim açıkçası.
Bir de 60 yaşında kadın mı bulacağım demesi de ilginç bir nokta. Toplumumuzda kadın 45'i geçince emekliye mi ayrılıyor nedir? Ne demekse artık bunu da çözemedim. Erkekler nedense yaş ilerledikçe, kadınların yaşça küçüğüne yöneliyorlar.
Ağzın kulaklarına varıyor. Hayırdır?Görünen köy kılavuz mu ister o illete yakalanan için geri dönüş zor .ve yaşar için yolun sonu görünüyor .amma yarın ne olacağı belli değil benim için .Rabbim bilir
kim çarpıtıyor acababırak Allaşkına ya. ben ne yazmışım sen ne okuyorsun.
hastalığına haşa kimse birşey diyemez. benim yazdığım karısına yaptıklarını ballandırarak anlatması. kancayı takma hikayesi.
sana fikrimi beğendirmek zorunda değilim.
çarpıtma konuyu.
kim çarpıtıyor acaba![]()