Onlar bilirler.dün ölmüş adama cehendem tasviriyle dalga geçmek rezalet, nerden biliyorsunuz cehendeme gittiğini bu arada...
Peygamberimiz yahudi cenazesi gecerken ayaga kalkmis.sahabeler saskinlikla ya Rasûlullah o yahudiydi neden kalkiyorsun deyonce Efendimiz "ama insandi " cevabini vermisti.birincisi ölünün arkasindan konusulaz ikincisi bu tur ornekleri bildikleri halde dini egolarini tatmin etmek amaciyla ölü de olsa vurun kahpeye yapiyorlar.he dogru kendileri cenneti garantiledi is başkalarını yargilamaya kaldi
Bana da surekli bülent Ersoy'u soruyorlar.kesin cehennemlik di mi diyorlar.ben de orasini Allah bilir yaptigi kucucuk bir amel cennete girmesini saglayacaktir belki de once kendimize bakalim diyorum devamini getiremiyorlar tabiben bazı insanların kendileri kesin cennete gidecekmiş Allahın sevgili kulu olduklarını biliyorlarmış gibi, başkalarını küçümsemelerini tepeden bakmalarını hiç anlamayacağım, nerden biliyorsunuz?
Bana da surekli bülent Ersoy'u soruyorlar.kesin cehennemlik di mi diyorlar.ben de orasini Allah bilir yaptigi kucucuk bir amel cennete girmesini saglayacaktir belki de once kendimize bakalim diyorum devamini getiremiyorlar tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?