Yaşar Nuri Öztürk Hastalanınca Genç Sevgili Ortadan Kayboldu

Sevindim mi, hayır. Üzüldüm mü,... Allah hidayet versin. Son dönem biraz dini yorumlar olarak şaşırmış idi. Hastalık Hidayetine vesile olur inşaallah.

sen karını bırak, genç sevgiliye geç, sonra kanser ol, genç sevgili ardına bakmadan kaçsın. hayat işte

çarpıtan kim acaba. uzatma istersekonn.u başlığı nedir? ağzımdan hastalıkla ilgili tek kelime çıkmaz çıkamaz. haşa Allah'ın işine karışılmayacağını bilecek akıldayım.
konu başlığı nedir, okudun mu?
"hastalanınca genç sevgili ortadan kayboldu."
koskoca konuda anlatılandan hastalığı mı alabildin sadece. orada karısını daha genç bir kadınla nasıl aldattığını, üstelik de kadını yererek anlatıyor ve yazdığım cümleden senin çıkardığın sonuç.
üstelik ilk mesajımda marifetmiş gibi anlatıyor diye belirttiğim halde.
:ukala:

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler... (hastalığını kastetmiyorum zor zamanında yarı yolda bırakılmasını kasettim) Dini fetfaa veren insanların ağlaki durumuda önemli.. ne demek 60 yaşinda kadınmı alayim demek sen kadını almıyorsun kadın isterse senin ilgini sevgini kabul ediyor... Neyse yinede Allah şifasını versin

Vay be cübbeli'nin seks kasetine bisey demez, hatta montaj derler. Hatipoglunun dünya kadar para alip, otel yapmasini bir nevi dini tüccarlik yapmasina ses yok.

Ama Öztürk icin neredeyse hasta oldugunda sevincten ziplayacaklar. Niye? Cünkü adam digerlerine kadar aglamakli demagoji yapmiyordu.

Allah şifa versin. Sağlık çok kıymetli,gerisi boş.
..

Karısına yaptığı, yaşını hor görmesi ise terk edilmekle yerini bulmuş hak.
Şimdi hala genç kadın diyor mudur ? Ya da 17 yıl hastalıkta ve sağlıkta yaninda duran ilk karısından helallik istemiş mıdır ?
...

Radikal hoca diyenler olmuş, sadece güldüm. Elbette bazı zihniyetin işine geliyor radikal ! (H)oca.
Bana yazacaksan bari bir etiketleme zahmetine girseydin. Ne işime geliyormuş bakayım? Beni ne kadar tanıyorsun da neyin işime gelip gelmediğini kestirebildin?
Radikalden kasıt, fazlaca göz önünde bulunan, gündüz kuşağı programlarında boy gösterip ilginç söylemlerde bulunmasıydı. Şahsen diğer hoca unvanlı kişileri böyle görmedim ben. Adnan Oktar dışında tabi.

Bazı üyelerin yorumları ne kadar kırıcı ya.. Ben de sevdiklerimi kanserden kaybetmiş bir insanım ama bunun iyi ya da kötü olmakla alakası yok, hastalık bu ... İyi kötü yaşlı genç dinlemiyor.. Allah'ım yardımcısı olsun hocanın... Kanser çok ama çok zor bir hastalık.. Hem hastaya hem sevdiklerine Allah'ım sabır versin...
Katılıyorum. Toplumda insanların birçok rolü var, birinin kocasıydı evet, ama bu adam birinin babası, birinin hocası, birinin arkadaşı, birinin de kardeşi.
Koca olarak işler iyi gitmemiş, ama bu böyle oldu diye kanser oldu demek çok... Nasıl diyeyim ya, büyük konuşmayalım kızlar. Evet bence de hatalı davranmış, hatta ben de eleştirdim, yorumlarım ortada.
Ama kanser çok başka bir şey. 2 gün önce şüphesini atlattım o bile mahvetti. Sapasağlamsın, olduğun gibisin ama o da ne? Hücrelerin denetimsiz bir şekilde çoğalmaya başlıyor ve kendi vücudun seni öldürmeye çalışıyor. Berbat bir şey :(

Vay be cübbeli'nin seks kasetine bisey demez, hatta montaj derler. Hatipoglunun dünya kadar para alip, otel yapmasini bir nevi dini tüccarlik yapmasina ses yok.

Ama Öztürk icin neredeyse hasta oldugunda sevincten ziplayacaklar. Niye? Cünkü adam digerlerine kadar aglamakli demagoji yapmiyordu.

Bosversene kararsiz.Bi eleman vardi 8 yasindaki cocukla evlenilebilir diyen.Ona burda kol kanat gerilmisligi vardir unuttun mu? Isteee bu isler boyle yani.Buldular mi affetmezler belalti vurmayi.

yasar nuri ozturku severim kitaplarını mumkun oldugunca okurum ve din konusunda en mantıklı bilgileri veriyor..ozel hayatında yapmıs oldugu bir hata karısını ilgilendirir gerci ama yapmamalıydı..Allah sifa versin cok kotu hastalıklar Allah kimseye yasatmasın

Herkes herkesi sevecek hürmet edecek diye birşey yok, özel hayatıyla ilgili eleştirilerde olabilir ama eleştiri hakarete ya da hastalığa laf söylemeye varmamalı.
Yakınlarını, sevdiklerini kanserden kaybeden ya da kendi kanser hastası olan insanları kırıyorsunuz Yaşar Nuri Öztürk'e laf söyleyeceğim derken.

Kazen Kazen bu topiği kapatıyorum, sebebi kanser hastaları ve yakınlarını incitici sözler var maalesef.
Ki benim babaannemde kanserden vefat etti.

Back