- 16 Aralık 2014
- 11
- 0
- 16
- 39
- Konu Sahibi minikmudafam
-
evet haklısın bu konuda.mümkün olabildiğince az sorunlu diyelim o zaman.istanbul çığrından çıktı artık doğduğumuz büyüdüğümüz yerden uzakta bir yere yerleşmek çok kolay olmasa da çocuklar için bişeyler yapmak lazım diye düşünüyorumm..öyle yerler çok kalmadı ki,vardır belki ama en az sorunlu yeri bulmak lazım galiba.
İstanbul zor doğu illerindede farklı sorunlarla karılaşma ihtimali var ben Çanakkale Tekirdağ Edirne vs. o taraflar düşünebilirsinizsesimi duyan yok mu arkadaşlar? falanca yerde yaşıyorum hayatımdan yerimden memnunum diyen yok mu yani şimdi
teşekkür ederim canım çanakkale hakkında ben de hiç olumsuz bişey duymadım iyi bir yerdir heralde. balıkesir bilecik zonguldak hakkında bi bilgin var mı nasıl yerler acaba? gerçi bilecik adapazarına yakın. adapazarının baya bi methini duydum uyuşturucu konusundaİstanbul zor doğu illerindede farklı sorunlarla karılaşma ihtimali var ben Çanakkale Tekirdağ Edirne vs. o taraflar düşünebilirsiniz
Edirne- Tekirdağ gibi yerler çok kötü bu konuda. Edirne Keşanda yaşamıştım, tam yurtdışına geçiş bölgesi olduğu için gerçekten zor biryer. Çanakkale bu konuda iyi, yaşanılası bir yer. Ailem Balıkesir- Edremitte... Oralarda da bu tür sorunlar duymadık hiç ama tabi yaşadığın çevre , açıldığın bölge önemli. Küçük çocukları yok ailemin bu yüzden okul çağı boyutunu bilemiyorum...teşekkür ederim canım çanakkale hakkında ben de hiç olumsuz bişey duymadım iyi bir yerdir heralde. balıkesir bilecik zonguldak hakkında bi bilgin var mı nasıl yerler acaba? gerçi bilecik adapazarına yakın. adapazarının baya bi methini duydum uyuşturucu konusundailçeleri nasıldır bilemem ama merkez sıkıntılıymış baya..
Yine beennnistanbula çok uzak gerçi ama denizli manisa aydın muğla gibi ege kıyı şeridi de aklımdan geçmiyo değil.bu şehirler hakkında bi fikriniz var mı?
on yıldır aydının değişik ilçelerinde çalıştım halen de merkezde oturuyorum 25 dk uzakta bir ilçede çalışıyorum. aydın bence türkiyedeki en nezih ve güvenli şehir arkadaşım. özellikle merkezi. sokakta bir kere yürümen bile bunu sana kanıtlar.
Akdeniz düşünüyorsanız Mersin'de düşünebilirsiniz,ev,ulaşım,gıda herşeyi ucuzdur,biraz fazla göç aldı tabi son zamanlarda fakat yinede yaşanılacak bir şehirdir,çarşı merkezine 1 dolmuşla gidebilirsiniz yada en uzak yere en fazla 2 dolmuşla,bana göre tek kötü yanı yazları sıcak olması.Ama onada alıştık biz tabi.Aydın ı da tercihlerim arasina ekleyebilirim öyleyse. Önerin için teşekkür ederim canim sagol :)
Akdeniz düşünüyorsanız Mersin'de düşünebilirsiniz,ev,ulaşım,gıda herşeyi ucuzdur,biraz fazla göç aldı tabi son zamanlarda fakat yinede yaşanılacak bir şehirdir,çarşı merkezine 1 dolmuşla gidebilirsiniz yada en uzak yere en fazla 2 dolmuşla,bana göre tek kötü yanı yazları sıcak olması.Ama onada alıştık biz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?