cook mail attım ilgilenen olmadı,konuyu kapatınızz
Merhaba
Dün 12:00 gibi yazılan maillere ancak sıra geldi bu sebeple lütfen acele etmeyin defalarca mail atmanız sizin işinizi kolaylaştırmaz bizim işimizi zorlaştırır. Hepinize tek tek cevap veriyoruz, lütfen acele etmeyin.
Merhaba
Dün 12:00 gibi yazılan maillere ancak sıra geldi bu sebeple lütfen acele etmeyin defalarca mail atmanız sizin işinizi kolaylaştırmaz bizim işimizi zorlaştırır. Hepinize tek tek cevap veriyoruz, lütfen acele etmeyin.
Altını yeniden çiziyorum mesaj sayınızda hiç bir sorun yoktur, bir hesaplayıcı çalıştırıp profilinizde bu sorunlar giderilince güncellenecektir.
imzam neden görünmüyor altta?:44:
İmzan var aslında bir klip olarak.Profilinden imzaları göster seçeneğini tekrar aktif etmen lazım
Dün sabah 11:00 den bu saate kadar 2 saat uyku ile duruyoruz.
46,530 kişinin proıfilinde sorun oldu. Siteye uğramayanlar bile attığımız mail sonrasında siteye girip şifrelerini alacakları tuttu : ) o kadar çok talep var ki dayanılacak gibi değil oysa şifrelerini kolayca alabilirler tek tek neredeyse şifre veriyoruz.
Siteyi ayağa kaldırdık gerisi kolay.... uyumak üzereyiz...
ben göremiyorum :82: :105: tekrar düzelttim halbusu :105: siz görüyorsunuz ben göremiyorummmm
Merhaba
Dün sunucularımız da yaşanan hardware problemi ile sistemde maalesef ciddi sorunlar oluşmuştur.
- Mesaj sayınız profilinizde ne kadar az olsa da yazdığım mesajlara bastığınız zaman tamamını görebilmektesiniz (yani mesajlarınız silinmedi).
- Eylül ayından bugüne kadar kullanıcı profillerinde yapılan (şifre değişikliği, avatar, kullanıcı rütbesi) yani profil alanında yapılan tüm değişiklikler maalesef eylül ayına dönmüştür. Altını yeniden çiziyorum mesaj sayınızda hiç bir sorun yoktur, bir hesaplayıcı çalıştırıp profilinizde bu sorunlar giderilince güncellenecektir.
- Şifreniz resetlenmiştir, bu sebeple şifremi unuttum linkinden yeni şifre alabilir veya bize ulaşıp (iletişim linkinden) yeni şifre alabilirsiniz.
Herşeyi baştan yapmayı dene istersen imzanı sil tekrar yükle, seçeneğin aktif olduğunda emin ol.Bizimkileri görebiliyor musun :26:
Dün aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım seçeneği aktif edince görebildi mesela :26:
ama burda arkadaş listesi ile ilgili açıklama yok ki
ilk 5 sayfayı da okudum orda da yokkkkkk
Burdan daaaa sesleniyorummmmmm
arkadaş listem yokmu olduuuuu
yeniden mi eklemek gerekiyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?