Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

benimde arkadaslarimin yarisi gitmis. onuda bir zahmet düzelteseniz?!!

Tskler....

cook mail attım ilgilenen olmadı,konuyu kapatınızz

rica etsem eses..... isimli kullanıcınızın maillerine bir baksanız ..... 7 tane mail atmışsınız inanın 1 de anlama yeteneğine sahibim tamam bazen 2 de anlıyorum ama 7 fazla değil mi ?

Benimde dogun tarihim yanlis ve arkadaslarim silinmis. Ilgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Benimde avatarım yok olmuş. Yönetime mesaj attıktan sonra farkettim bu konuyu.
Geçmiş olsun diyelim ozaman

Pro üyeliğim imzam profil resmim ve avatarım yok. Rica etsem ilgilenir misiniz?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim msj sorunumu gidermissiniz Teşekkürler:) bir de arkadas lisgem silinmis onu da duzeltebilirseniz cok sevinirim.

Merhaba
Dün 12:00 gibi yazılan maillere ancak sıra geldi bu sebeple lütfen acele etmeyin defalarca mail atmanız sizin işinizi kolaylaştırmaz bizim işimizi zorlaştırır. Hepinize tek tek cevap veriyoruz, lütfen acele etmeyin.

Ewet az önce arkadaşım adına size mesaj gönderdim
Şifresiyle giriş yapamıyormuş..
Yeni şifre göndermenizi bekliyoruz..
Meil adresini paylaştım sizinle

Kazen tekrar kolay gelsin ,

Altını yeniden çiziyorum mesaj sayınızda hiç bir sorun yoktur, bir hesaplayıcı çalıştırıp profilinizde bu sorunlar giderilince güncellenecektir.

Bu yukarıda yazdığın durumda arkadaş listeleri de güncellenecek mi ?

Şuan arkadaş listesi / ziyaretçiler / beğeniler ... Eylül ayındaki düzende sanırım .

Arkadaş listesi önemliydi , eski kullanıcı isimleri aktifleştiği için tanımadığımı sandığım isimler var listemde .

benim de beğenilerim azalmış galiba, kuşlardan biri uçmuş gitmiş
düzelir diye umuyorum

Kızlar bende 2 gündür şifre işlemlerinde sorun yaşıyordum siteye giremiyordum.Yöneticilere ulaştım hallettiler çok teşekkür ederim.Harikasınız.

tesekkür nederim.....düzelmiş...sizede kolay gelsin gercekten işiniz zor....

ben göremiyorum :82: :105: tekrar düzelttim halbusu :105: siz görüyorsunuz ben göremiyorummmm

Herşeyi baştan yapmayı dene istersen imzanı sil tekrar yükle, seçeneğin aktif olduğunda emin ol.Bizimkileri görebiliyor musun :26:

Dün aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım seçeneği aktif edince görebildi mesela :26:

Son düzenleme:

ama burda arkadaş listesi ile ilgili açıklama yok ki

ilk 5 sayfayı da okudum orda da yokkkkkk

Burdan daaaa sesleniyorummmmmm

arkadaş listem yokmu olduuuuu

yeniden mi eklemek gerekiyor.....

ben de pro üyeydim.nick im kırmızı idi ...
bunun için yapılması gerekin bir şey var mı??
imzam vardı..hepsi gitmiş.

ama burda arkadaş listesi ile ilgili açıklama yok ki

ilk 5 sayfayı da okudum orda da yokkkkkk

Burdan daaaa sesleniyorummmmmm

arkadaş listem yokmu olduuuuu

yeniden mi eklemek gerekiyor.....

Benimde dün arkadaş listemde 55 kişi kadar eksik vardı:44:Sonra kendiliğinden düzeldiDüzelir diye düşünüyorum biraz daha bekleyin
Birkaç üye daha yazmıştı arkadaş listemde yok sayfasına girince yeniden arkadaş ekle görünmüyor.Buda o kişilerin ekli olduğu ve görünmediğini gösteriyor.:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…