Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

Bende bi bes yas genclesmisim duzeltemedimde dogum tarihimi sonra bigun basima kakmasinlar orda oyle yazmisin burda boyle diyosun diye degistiremiyorum ki:)

Geçmiş olsun patron

İnşallah sorunları halledebilirsiniz

Kolay gelsinnn
Sayin site yonetimi( benim adresim gitti sifremi girdim yanlis deyip durunca ve coook girince bidaha kabul edilmedi.bidaha kullanici adimi sifremi giremedim cunki kizim acti bana ve hatirlamiyor.dolayisiyla yeni adres aldim ama arkadaslarim gitti smdi hepsini tek tek nasil bulup tekrar ekliycem bilmiyorum.eski adresimi geri istiyorum beeen ((

kazen mesaj atamiyorum sana
ben CakmaLaraCroft ben yeniden sifre aldim ama yinede giremiyorum. ben KK dan atildim mi yoksa sorun nedir ?

KAZEN CNM YAA NASIL OLUCAK BILMIYORUM AMA YENI ADRES ALDIM KIMSE TANIMIYO BENI BU ADRESLE.ARKADASLARIM YOK ARZUM77 VE DAHA BICOK ARKADASIM.HEPSINE AYRI AYRI NASIL YAZIP ACIKLAYIP KENDİMİ TANITICAM.BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ NEOLUR.BEN gulayferdgmz eski adım yani.

Kazen,
Sorunum sadece ziyaretçi sayımın azalması Eylül ayına döndü düzelecek mi acaba?

İmzalarda sorun var sanırım yada sadece benimkinde var.
Ne yaptıysam ne eklediysem resim yazı hareketli gif sadece gülücük hiçbiri çıkmıyor yorumlarımın altında
Ne denediysem olmadııı...

benim sistem bozulmadan 160 filan beğenim vardı.
beğenim sayım az bu nedenle hala 1 kuşum yok diğer kuşum yalnız yapayalnız kaldı
eğer kuşum gelmezse kazenin kuşlarını çalcam
beğeni ve kuşumu geri istiyommm :44:

arkadaş listemdei sorun var ımzamda sorun var sayfaları okuyamıyorum gezemıyorum donuyo sürekli

Son düzenleme:
kk resmen çökmüş ya sayfalar arasında rahatça gezinemiyorum takılıyo sorun bılgısayarımdan mı kaynaklanıyo dıye baktım malesefkı degıl başka sayfalarda rahatca gezınebılıyorum ama kk nın sayfalrında takılma yaşıyorum ya valla ağlıycam

benim avatar resmim,kuşum,kalplerim gitmiş.
ayrıca video paylaşılmıyor,link olarak görünüyor sitede.

büyüüük geçmiş olsun yaa ne oldu böylee
Allah kk yı başımızdan eksik etmesin ya

ben de şifreden dolayı giremiyordum mail attım hemen dönüş yapıldı sağolsunlar
bakalım doğum tarihim değişecek mi beğenilerim düzelecek mi :)

benim avatar resmim ve kuşum gitmiş.
ayrıca video paylaşılmıyor,link olarak görünüyor sitede.[/QUOTE]

benim avatar resmim ve kuşum gitmiş.
ayrıca video paylaşılmıyor,link olarak görünüyor sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…