- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
komplo kokusu alıyorumm
mesaj yazma sayfasını açtığımda altta çeşitli şeçenekler kısmında imzamı göster yazan yer hep açıktı şimdide açık
başka bir yerde imza göster yazan bir yer varsa orasını bilmiyorum
ama bence imza açmaktan kaynaklanmıyor öyle olsa kendi imzam çıkmazdı ama ben kimsenin imzasını görmüyorum
yoksa kk hatunları vaveyla ile bana tuzak mı kurdunuz doğru söyleyinnn bak kızmicazz
Edittt: gördüümm gördüüümmm:13:
Hasar tespit raporum
-Arkadaş listem tamamı ile görünmüyor, silinmiş.
-Kuşlarım sanırım 3'ten 1'e düşmüş, beğenilerim görünüyor ama sayı kısmında sıkıntı var sanırım.
-Doğum tarihim 1 Nisan 1990 gözüküyor.
-İmza düzenleme kısmında imzam ekli ama imzam görünmüyor.
Farkedebildiklerim bunlar
site oyle bi kasılıyokı sankı virüs varmış gibi donup kalıyo cok sınır bozucu
senin pcde bir sorun var gibi sanki.....
Evet çok mutluyummmİmzaları göster seçeneği zaten senin değil herkesin imzalarını görebilmen ile ilgiliydi.
Neyse sorun çözülmüş sonundakedican artık görünüyordur
vaveeeeee buldummm buldummmm
kullanıcı kontrol paneline gir hemencik sağ tarafta ayarlarım yazan yer var orda biraz aşaglarda seçenekleri düzenle yazıyor ona tıkla biraz aşağa in
ordada imza göster var önünde kutucuğu boş ondan göremiyormuşuzz hay allam yaaa
vaveeeeee buldummm buldummmm
kullanıcı kontrol paneline gir hemencik sağ tarafta ayarlarım yazan yer var orda biraz aşaglarda seçenekleri düzenle yazıyor ona tıkla biraz aşağa in
ordada imza göster var önünde kutucuğu boş ondan göremiyormuşuzz hay allam yaaa
Evet çok mutluyummm
Yalnız senin yakışıklının bakışları fenaaaa
salaklığıma doymayayımmbuldum görebiliyorum evet görebiliyorum :82: sağol tenk yu
ayyy keşke yanımda mırıl mırıl uyusa şimdiio üstteki hiç yakışıklı değil ama saygı duyarım
senin kediye bayıldım
Kontrol paneli yok. :SKontrol panelinizde sol tarafta E-mail & Şifre bölümü var ordan şifrenizi değiştirebilirsiniz.:26:
ama sadece kk nın sayfalarında oluyo
google chrome dan yada fire fox dan falan girmeyi denedin mi? explorer bazen hata veriyor.site oyle bi kasılıyokı sankı virüs varmış gibi donup kalıyo cok sınır bozucu
google chrome dan yada fire fox dan falan girmeyi denedin mi? explorer bazen hata veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?