Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

Giremeyince siteye banlandim sandim.
Yalniz sifre degistirme linkine tikladigimda uyeliginiz bulunmadigindan islemi gerceklestiremezsiniz diyor.Sifrede hayatimda gormedigim bir sifre.nasil aklimda tutucam bilmiyorum.her seferinde maile mi giricem.

Teşekkür ediyorum cevap için

Çare yok bekleyelim o zaman...

merhaba,

benimde 2 kuşum vardı ama şimdi 1 kuşum var :-(

ben göremiyorum :82: :105: tekrar düzelttim halbusu :105: siz görüyorsunuz ben göremiyorummmm
bende göremiyorum ki sizin imzanızı:26:
herkes görüyo bi ben ve sen mi göremiyoruz

rıca etsem imzayı göster seçeneği nerde tam olarak anlatabilirmisiniz
profilimde ben göremiyorum sadece mesaj yazmaya başlayınca altta çeşitli seçenekler diye bir yer var
orda imzayı göster yazıyor ama aktif yanii dün de aktifti ama ben göremiyorum hiç kimsenin imzasını ve benimkinide tabi:26:

Merhaba benimde arkadaş listem gözükmüyor nasıl düzelicek yardım istiyorum

Muamma89 kullanısıyım ama şifremi kabul etmiyor işin kötü tarafı üye olurken yazdığım emailide hatırlamıyorum şifremi nasıl geri alacağım lütfen yardım edin

Arkadaşlar sizdede böylemidir acaba?
Ben online iken imzamı göremiyorum ama forumda ziyaretçi olarak gezerken benimkinide tüm üyelerin imzasınıda görüyorum:26:
Tekrar giriş yapınca herkesin dahil kendi imzamda kayboluyor:44:
Kendi imzasını üyelerin imzalarını online iken gören varmı?
Genel sorundan mı kaynaklanıyo yoksa benim ayarlarda mı sorun var acaba yapmam gereken :26:

Şistem senin ve benim uzerime calisiyor olabilir yalniz sana ve bana karsi olabilir

Senin imzan mii vaar goremiyorum bastan yaptim hepsini yine olmuyor

İmzaları göster kısmını açtın mı ayarlardan :26:

site bende acayıp derecede kasılıyo bılgısayarımda mı bı sorun var dıye baktım ama yok sayfalar donuyo yazmak zorlasıyo lutfen bunada bı el atılsın

tatatam kullanıcısıyım siteye giriş yapamıyorum şifremi kabul etmiyor ve verdiğim mailide hatırlayamıyorum ütfen yardımcı olun

Şistem senin ve benim uzerime calisiyor olabilir yalniz sana ve bana karsi olabilir
komplo kokusu alıyorumm
İmzaları göster kısmını açtın mı ayarlardan :26:
mesaj yazma sayfasını açtığımda altta çeşitli şeçenekler kısmında imzamı göster yazan yer hep açıktı şimdide açık
başka bir yerde imza göster yazan bir yer varsa orasını bilmiyorum
ama bence imza açmaktan kaynaklanmıyor öyle olsa kendi imzam çıkmazdı ama ben kimsenin imzasını görmüyorum
yoksa kk hatunları vaveyla ile bana tuzak mı kurdunuz doğru söyleyinnn bak kızmicazz

Edittt: gördüümm gördüüümmm:13:

Son düzenleme:
vaveeeeee buldummm buldummmm
kullanıcı kontrol paneline gir hemencik sağ tarafta ayarlarım yazan yer var orda biraz aşaglarda seçenekleri düzenle yazıyor ona tıkla biraz aşağa in
ordada imza göster var önünde kutucuğu boş ondan göremiyormuşuzz hay allam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…