Benimde dün arkadaş listemde 55 kişi kadar eksik vardı:44:Sonra kendiliğinden düzeldiDüzelir diye düşünüyorum biraz daha bekleyin
Birkaç üye daha yazmıştı arkadaş listemde yok sayfasına girince yeniden arkadaş ekle görünmüyor.Buda o kişilerin ekli olduğu ve görünmediğini gösteriyor.:26:
Giremeyince siteye banlandim sandim.
Yalniz sifre degistirme linkine tikladigimda uyeliginiz bulunmadigindan islemi gerceklestiremezsiniz diyor.Sifrede hayatimda gormedigim bir sifre.nasil aklimda tutucam bilmiyorum.her seferinde maile mi giricem.
Bize Ulaşınben de pro üyeydim.nick im kırmızı idi ...
bunun için yapılması gerekin bir şey var mı??
imzam vardı..hepsi gitmiş.
We are sorry, this content is not supported via the mobile style..Click Here to go to the Forum Homepage.http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editpasswordE-mail ve şifrenizi değiştirebilirsiniz..
Merhaba
Dün sunucularımız da yaşanan hardware problemi ile sistemde maalesef ciddi sorunlar oluşmuştur.
- Mesaj sayınız profilinizde ne kadar az olsa da yazdığım mesajlara bastığınız zaman tamamını görebilmektesiniz (yani mesajlarınız silinmedi).
- Eylül ayından bugüne kadar kullanıcı profillerinde yapılan (şifre değişikliği, avatar, kullanıcı rütbesi) yani profil alanında yapılan tüm değişiklikler maalesef eylül ayına dönmüştür. Altını yeniden çiziyorum mesaj sayınızda hiç bir sorun yoktur, bir hesaplayıcı çalıştırıp profilinizde bu sorunlar giderilince güncellenecektir.
- Şifreniz resetlenmiştir, bu sebeple şifremi unuttum linkinden yeni şifre alabilir veya bize ulaşıp (iletişim linkinden) yeni şifre alabilirsiniz.
We are sorry, this content is not supported via the mobile style..Click Here to go to the Forum Homepage.
Diyor.
Mobil oldugum icin sanirim. .S
bende göremiyorum ki sizin imzanızı:26:ben göremiyorum :82: :105: tekrar düzelttim halbusu :105: siz görüyorsunuz ben göremiyorummmm
rıca etsem imzayı göster seçeneği nerde tam olarak anlatabilirmisinizHerşeyi baştan yapmayı dene istersen imzanı sil tekrar yükle, seçeneğin aktif olduğunda emin ol.Bizimkileri görebiliyor musun :26:
Dün aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım seçeneği aktif edince görebildi mesela :26:
bende göremiyorum ki sizin imzanızı:26:
herkes görüyo bi ben ve sen mi göremiyoruz
rıca etsem imzayı göster seçeneği nerde tam olarak anlatabilirmisiniz
profilimde ben göremiyorum sadece mesaj yazmaya başlayınca altta çeşitli seçenekler diye bir yer var
orda imzayı göster yazıyor ama aktif yanii dün de aktifti ama ben göremiyorum hiç kimsenin imzasını ve benimkinide tabi:26:
Herşeyi baştan yapmayı dene istersen imzanı sil tekrar yükle, seçeneğin aktif olduğunda emin ol.Bizimkileri görebiliyor musun :26:
Dün aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım seçeneği aktif edince görebildi mesela :26:
Senin imzan mii vaargoremiyorum bastan yaptim hepsini yine olmuyor
Arkadaşlar sizdede böylemidir acaba?
Ben online iken imzamı göremiyorum ama forumda ziyaretçi olarak gezerken benimkinide tüm üyelerin imzasınıda görüyorum:26:
Tekrar giriş yapınca herkesin dahil kendi imzamda kayboluyor:44:
Kendi imzasını üyelerin imzalarını online iken gören varmı?
Genel sorundan mı kaynaklanıyo yoksa benim ayarlarda mı sorun var acaba yapmam gereken :26:
komplo kokusu alıyorummŞistem senin ve benim uzerime calisiyor olabiliryalniz sana ve bana karsi olabilir
mesaj yazma sayfasını açtığımda altta çeşitli şeçenekler kısmında imzamı göster yazan yer hep açıktı şimdide açıkİmzaları göster kısmını açtın mı ayarlardan :26:
vaveeeeee buldummm buldummmmŞistem senin ve benim uzerime calisiyor olabiliryalniz sana ve bana karsi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?