Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

en az 200 tane msj attım ilgilenen yok , 2.üyelik damgası yicem
site çökmüş mü anlamadım ki 2 gündür nolduysaaaaaaaaaaaa

Dün sabah 11:00 den bu saate kadar 2 saat uyku ile duruyoruz.

46,530 kişinin proıfilinde sorun oldu. Siteye uğramayanlar bile attığımız mail sonrasında siteye girip şifrelerini alacakları tuttu : ) o kadar çok talep var ki dayanılacak gibi değil oysa şifrelerini kolayca alabilirler tek tek neredeyse şifre veriyoruz.

Siteyi ayağa kaldırdık gerisi kolay.... uyumak üzereyiz...

Arkadasimin sifreyi kabul etmiyormus ne yapmasi gerekiyor

19 Mart 2014 tarihinde sitede yaşanan teknik problemden dolayı kullanıcı profil bilgilerinde parola alanları otomatik olarak sıfırlanmıştır. Bu sebeple şifrenizi yenilmek veya yeni şifre almak için ;

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=550576 veya http://goo.gl/Ty1NzL adreslerini kullanabilirsiniz.

Not : kullanıcı adı değişikliği yaptıran üyelerimizin kullanıcı adı değişikliği de eski haline dönmüştür. Bu konuda da bizimle iletişime geçip düzenlenmesini sağlayabilirsiniz.

bunları da yapamıyorlar ise Tel : 05453657552 / 054kdnlrklb numaralı telefondan beni arayıp şifre alabilirler...

Oldukca zor bir hayli zaman alicak bir islem olsa gerek
sizlere kolay gelsin
basimizdan eksik olmayin kk siz bir gun cok anlamsizdi

Çok teşekkürler Kazen,hakkını helal et,çok iyi toparlanıldı bir günde.

benım eskı kullanıcı ismim aktif.....ben diğerini istiyorum napmam gerekli??????

Benimd3 arkadaşlarım gitmiş ama acelesi yok patron bi kaç gün sonra hallederiz

cook mail attım ilgilenen olmadı,konuyu kapatınızz

Kazen merhaba,

Benimde pro üyeliğim gitmiş
Arkadaş listemde yok olmuş. Ayrıca imzamda yok olmuş ekleyeyim dedim ama imza alanınıda göremedim.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

bana mail gelmiyo , sifrem falan , giremiyorum

benim sorunum halloldu :) tesekkur ederim
size kolay gelsin.gordugum kadariyla baya profilde sorun var

Merhaba sifre resim gibi sorunlari cozdumde dogum tarihim degismis gerci dort yas genclestirmisler kotude olmamista duzelirmi o

KAZEN ben yarin telefonla arayip sifre atabilirmiyim.yani eski adresimin sifresini.ben yeni bi adres actim.digeri acilmiyor diye.eger eski adresim acilicaksa onu istiyorum.yeni adresimi bloke edebilirsiniz.yeterki 2 gun onceki adresim geri gelsin (

-Pro Üyeligim gitmis
-Arkadaslarim sifirlanmis
-Ziyaretci sayim azalmis
-Kuscagizim katledilmis
-Imzam gitmis
... Simdilik bunlari tespit edebildim
Muneeeee,Kazen bi el atin yaaaa
Cok tuaf duruyor Profilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…