Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

şuan itibariyle sitede bir yavaşlık mı var arkadaşlar, benim laptopta sorunlu, siteden mi laptoptan mı emin olamadım, özellikle yorum yazınca çok geç gidiyor

şuan itibariyle sitede bir yavaşlık mı var arkadaşlar, benim laptopta sorunlu, siteden mi laptoptan mı emin olamadım, özellikle yorum yazınca çok geç gidiyor

Evet chess yavaşlık var şuanda çok geç açıyor sayfaları falan bende de

evet evet yavaş bazen baya yavaşlıyor

benim 3tane kusum vardi... kuslarim eksilmis birde galiba arkadas listemde sorun var hepsi yok...

Sanırım herkeste benzer problemler var.
Herkes profilindeki eksiklikleri bildirmeli mi yoksa bir süre sonra genel düzenleme yapılarak sorunlar giderilecek mi ?

Benim kuslarim eksik bizden alip baska arkadaslarami verilmis bazilarinin kuslari patlama yasiyor sanki
arkadas listemin yarisi yok..
avatarim silinmisti geri ekledim..
sitede cok yavas evet gec aciliyor..

Günlerdir uğraşıyorlar büyük ihtimal..Site ciddi bir sorun atlattı..

Avatarlar, doğum tarihi, arkadaş listeleri v.s gibi şeyler ufak sorunlar, halledilebilirler.

Şifre problemleriyle de tek tek ilgileniyorlar...Zamanla düzelecektir bu sorunlar..

Benim de şifrem sıfırlanmıştı, üstelik birleşen üyeliğim ayrılmış ve uı görünüyordu. Hemen mail adresime yolladılar şifremi.

Mail adresleri pasifse bu insanların da yapabileceği bir şey yok ki..

Ordekleri daha yeni 2'lemistim. Simdi yine teke dusmus. Begenilerim 110'lardaydi, 20'ye inmis. Diger herseye eyvallah da ben kaybolan ordegimi istiyorum en cok. Insallah onlar da duzeltilebilir.
Kolay gelsin.

Son cevap vermem(şifre) gereken 226 üye kaldı...

Anlayışınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederiz.

Bu sabaha doğru bir çalışma daha yapıp site performansını ciddi anlamda iyileştirdik.

Yönetime beni mi getireceksin yoksa şaka gibi birşey

yok yok seni aydan görecekler....

bu arada performans konusunda kimse bir şey demiyor ?

kötü olsa herkes yazar iyi oldu mu bir kişi yorum yapmaz...

yok yok seni aydan görecekler....

bu arada performans konusunda kimse bir şey demiyor ?

kötü olsa herkes yazar iyi oldu mu bir kişi yorum yapmaz...

Aya ayak basan elmayra topuklu ayakkabımı bileklerime bağlayayım bari

Maalesef bizde takdir mekanizması calısmıyor abicim :) Sitenin hızı 10 numara 5 yıldız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…