• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

Guşlara nolmuş :27:

Aylardır giriş yapmayan üyelerin 3-5 tane kuşu var o nasıl oluyor? :52:

Aa bende neden şifrem yanlış diye düşünüyordum tekrar yeni şifre almak zorunda kalmıştım meğerse bu yüzdenmiş... Geçmiş olsun herkese

Yanlis hatirlamiyorsam 76 kusur begeni puanim vardi ya simdi 18tane :14::14:
O begeniler kolay alinmiyor :27:

herkes de aynı sorunlar olmamış galiba.
şifrem, doğum tarihim, mesaj sayım aynı.. ama avatar vs. dışında olarak beğenilerim gitmiş :31: ziyaretçi sayımda düşmüş olabilir eskiyi hatırlayamadım. arkadaş sayım da 3 görünüyor ama sorundan önce ekli olan kişileri + işaretiyle görebiliyorum hala...

Herkese tek tek cevap dönüyoruz ama e-POSTA adresleriniz ÇALIŞMIYOR !

Israrla e-posta atmamızı istiyorsunuz ama ÇALIŞMAYAN MAİL ADRESLERİNE NASIL MAİL ATALIM !

Son mail attığımız 40 üyemizin 32 tanesinin mail kutusu yıllardır açılmadığından kapanmış !

Pro'lugum geri geldi tesekkürler :16:
Avatarimi,imzami kendim halettim :51:
Amaaa Kusum hala kayip,yani begenilerim azalmis :45:
Ziyaretci sayim az, pek umursamiyorum onu gerci :12:
Ama en önemlisi Arkadaslarim sifirlanmis durumda hala :47:

Beklemedeyim,acelem yok :31:
Haberiniz olsun dedim :1::ssz:
Selamlarrrr:32:

Pro'lugum geri geldi tesekkürler :16:
Avatarimi,imzami kendim halettim :51:
Amaaa Kusum hala kayip,yani begenilerim azalmis :45:
Ziyaretci sayim az, pek umursamiyorum onu gerci :12:
Ama en önemlisi Arkadaslarim sifirlanmis durumda hala :47:

Beklemedeyim,acelem yok :31:
Haberiniz olsun dedim :1::ssz:
Selamlarrrr:32:

Çoğalır ya zamanla yeniden:)Beğenizi takmayın bence.Muhtemel bendede eksik.Çokda dikakt etmedim

Bende de yokdu,konmuş profilime.Ama ziyaretçi sayısı bende de düştü.Beğenilerimde muhtemel:kkk:

Ben şifrede sorun yaşamadım eski şifremle girebildim ama beğeni sayımda azalma var 53 mü neydi ama şimdi 20 görünüyor:44:

Herkese tek tek cevap dönüyoruz ama e-POSTA adresleriniz ÇALIŞMIYOR !

Israrla e-posta atmamızı istiyorsunuz ama ÇALIŞMAYAN MAİL ADRESLERİNE NASIL MAİL ATALIM !

Son mail attığımız 40 üyemizin 32 tanesinin mail kutusu yıllardır açılmadığından kapanmış !

kazen benim mail adresim zemheriliolan msj atamadım sana atılmıyor

teknık sorundan sonra,sıte cok yavaşladı..sayfa ıkı saate açılamıyor..

gıden kuşumu değil,eskı hızımı verın bana..

arkadaşlar yanlış anlamayın ama ziyaretçi sayısı yok beğeni falan bunlar çok da önemli şeyler değil bence yöneticileri bu kadarda sık boğaz etmesek, daha ciddi aksaklıkla varsa o konularda yardım istemek daha doğru değil mi?

arkadaşlar yanlış anlamayın ama ziyaretçi sayısı yok beğeni falan bunlar çok da önemli şeyler değil bence yöneticileri bu kadarda sık boğaz etmesek, daha ciddi aksaklıkla varsa o konularda yardım istemek daha doğru değil mi?
Hay ağzınıza sağlık.
Benim de dikkatimi çekiyordu bu.
KUŞ falan vs. bunlar önemsiz bence. Gene olur.
Benim de üç tane kuşum vardı. Bir tane kaldı ama bunlar dert değil.
Mesela ben takip ettiğim konuları göremiyorum.
Birkaç kere yazdım.
Daha da yazmadım.
Zorlanıyorum ama ne yapayım?
Yöneticilere de yazık!
Azıcık kafaları rahatlasın, sonra gene sorarım nasılsa. :34:

merhabalar. Girişimci kadınlar kulübü başlığında 2 farklı konu açmıştım. sonradan kurallara göre 1 konudan davem etmemiz gerektiğini gördüm. konu editörümüz bir konumu kilitledi diğer konudan devam etmem istenildi. Benim başlıklarım

- kişiye özel el boyama gelin ayakkabısı ve
- bebek ayakkabıları idi.

kişiye özel gelin ayakkabıları konum kiltli şu anda. aslında ben daha çok gelin ayakkabısı boyama işini daha çok seviyorum. konu editörüne mesaj atmayı denedim. hata aldım. sadece Curly, Kazen, Editor, Mune, MesajVar isimli yöneticilere mesaj atabilirsiniz diye hata aldım. bu editörlere mesaj atmak istediğimde ise arkadaş olarak ekli olması gerekiyor şeklinde hata aldım. Bana yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkür ederim.

Hay ağzınıza sağlık.
Benim de dikkatimi çekiyordu bu.
KUŞ falan vs. bunlar önemsiz bence. Gene olur.
Benim de üç tane kuşum vardı. Bir tane kaldı ama bunlar dert değil.
Mesela ben takip ettiğim konuları göremiyorum.
Birkaç kere yazdım.
Daha da yazmadım.
Zorlanıyorum ama ne yapayım?
Yöneticilere de yazık!
Azıcık kafaları rahatlasın, sonra gene sorarım nasılsa. :34:
aynen öyle bence de, ben beğeni sayıma bakmıyorum bile, sadece arkadaş sayıma üzüldüm hani takip etmek kolay oluyordu, ama ne yapalım bu kadar büyük bir platformu idare etmek eminim çok zordur, Allah kolaylık versin, birazda biz zorlaştırmayalım.

Back