• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

yok yok seni aydan görecekler....

bu arada performans konusunda kimse bir şey demiyor ?

kötü olsa herkes yazar iyi oldu mu bir kişi yorum yapmaz...

Merhaba benimde arkadas listemde sorun var
tikliyorum 3kisiden fazla gozukuor bekledigim kabullrr
disinda ama proflde 3gozukuyo nedn? duzelmezmi ?

tahminlerime göre günlük yedekleri alınmıyordu, ve serverın hard diski yandı. Şifreleri hatalı uyarısı alanlarda eylülmü ekimmi artık hangi aya geri döndüyse o aydan sonra şifre değişikliği yapan kişilerdir. Mesela bazı kişilerin pro üyeliği gitmiş ya o üyeliği gidenlerden o aydan sonra üye olmuşlardır. Kısacası harddisk yanması gerçekden çok zor. Bizimde bir serverda oldu ve müşterilerimizle bu konuda çok sorun yaşadık. Yönetime kolaylıklar diliyorum. İşiniz gerçekden zor, keşke günlük yedek alınıyor olsaydı bu kadar emek harcamış olmazdınız:26:

Profilinize kaç kişi bakmış, arkadaş listeniz ve kuşlarınız bu konuda maalesef geri dönüş yapamıyoruz.

Kuşları serbest bıraktık : )

Benim profilimi 110.000 kişi ziyaret etmiş şimdi 93.000 lerde çokta önemli değil.

şimdi buraya profil adresimi yazar 100.000 yaparım diye umuyorum : )

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=5

bu adresi ziyaret eden ilk 7.000 üyeye sanal kahve ısmarlayacağız...

bu mesajı beğenene de sanal kahve ama yanında süt ikram ...

Profilinize kaç kişi bakmış, arkadaş listeniz ve kuşlarınız bu konuda maalesef geri dönüş yapamıyoruz.

Benim profilimi 110.000 kişi ziyaret etmiş şimdi 93.000 lerde çokta önemli değil.

benimde iki kuşum vardı sorundan sonra tek kuşum kaldı:-(

yardım rica ederim.

Elinize emeğinize sağlık :46: site bağlantı hızı, yükleme ve performans gayet iyi şu anda. :34:

Hız için teşekkürler.
Ayrıca günlerdir uykusuz çalıştığınız için de teşekkürler.
:46::46::46:

Ben hâlâ http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php abone olduğum konuları göremiyorum.
Ama işiniz çok diye ses etmiyorum. Sağdan soldan takip ediyorum yazdığım konuları.

Ayrıca profilinizi ziyaret ettim. Mesajınızı beğendim. Neden hâlâ bu ADAÇAYInı içmek zorundayım. :ssz:
Kahvem nerede?

Ayrıca da faydalı olan şeyler (mesela ADAÇAYI) zevksiz olmak zorunda mı?

Soru(n)larım bu kadar teşekkür eder, saygılar sunarım. :42:

tahminlerime göre günlük yedekleri alınmıyordu, ve serverın hard diski yandı. Şifreleri hatalı uyarısı alanlarda eylülmü ekimmi artık hangi aya geri döndüyse o aydan sonra şifre değişikliği yapan kişilerdir. Mesela bazı kişilerin pro üyeliği gitmiş ya o üyeliği gidenlerden o aydan sonra üye olmuşlardır. Kısacası harddisk yanması gerçekden çok zor. Bizimde bir serverda oldu ve müşterilerimizle bu konuda çok sorun yaşadık. Yönetime kolaylıklar diliyorum. İşiniz gerçekden zor, keşke günlük yedek alınıyor olsaydı bu kadar emek harcamış olmazdınız:26:

kısmen doğru ama net olarak şöyle açıklama yapayım,

her gün yedek mutlaka alınıyor fakat alınan yedekte kullanıcı tablosu geri yüklenirken kullanıcı tablosunun bozuk olduğu görüldü. Bunun muhtemel sebepleri ; yıllar önce alınan abuk sabuk kullanıcı isimleri yani (özel karakterli kullanıcı isimleri, Türkçe karakterli kullanıcı isimleri veya birleştirilen kullanıcı hesapları) bunlardan bir tanesi bu tabloyu bozmuş. Yeni tabloya geçiş tarihimiz (yani bu gece de yapılan performansa yönelik çalışma öncesi alınan en sağlıklı yedek 5 eylül tarihi olduğu için en sağlıklı olarak o tarihe döndük. Siteyi bir an önce ayağa kaldırmak adına bazı alanlar (şifre, doğum tarihi gibi) hiç önemsenmeden kullanıcı tablosu yeniden yüklendi. Bizim için önemli olan kullanıcı hesapları ve bu kullanıcıların mesajları olduğu için bu kriteri kurtarıp yola devam ettik.

Sorun yaşanmasından en büyük sebeplerden bir diğeri ise üyeliğini onaylamayan ama silinen bir üyeliği sonradan başkası almış ise sistemde aynı isimde 2 kullanıcı oldu ve bu da doğal olarak sorun yarattı. Bu kullanıcılar da temizlendi.

Profil alanlarında değişklik yaptığımzı pro olan veya kullanıcı adı değiştiren kullanıcılarda o tarihten bugüne kadar değişti ve onları da bize bildirildikçe geri aldık.

bu gün cezalı olanların cezası kalkarken o tarihte ceza almış olanlar cezalı duruma düştü....

vs vs vs vs

bizimiçin yedeğin ne kadar önemli olduğu bir kez daha oratya çıktı. bakın kullanıcı hesaplarında sorun çıkarken 1 tane mesajım yok oldu diyen çıkmadı : )

Bir de en iyi performans için Google Chrome kullanmalısınız. İnternet Explorer veya diğer web browserlar üzerinde ciddi sorunlar var. Bunu sadece bizim site de değil facebook tarafında da yaşarsınız. Bu sebeple sağlıklı surf yapabilmek için Google Chrome kurmanızı rica ediyoruz.

Google Chrome ;

https://www.google.com/intl/tr/chrome/browser/

adresinden indirebilirsiniz.

Sevgili E_LANORA+'nın da ömrümü yidiğini ifade etmeliyim :)

Zira lokal problemini çözebilmek için sorunu sitede 10 takla atarak aradık ama sorun maalesef web browser kaynaklı çıktı... Anlayışından dolayı (4-5 gündür ömrümüzü yidi) kendisine de teşekkür ederiz. Kendisi de haklıydı zira yaşanan olay gününe kadar PC sinde sorun yokken sonrasında sorun yaşandı bizde sebbei sitede aradık ama bulamadık.

kısmen doğru ama net olarak şöyle açıklama yapayım,

her gün yedek mutlaka alınıyor fakat alınan yedekte kullanıcı tablosu geri yüklenirken kullanıcı tablosunun bozuk olduğu görüldü. Bunun muhtemel sebepleri ; yıllar önce alınan abuk sabuk kullanıcı isimleri yani (özel karakterli kullanıcı isimleri, Türkçe karakterli kullanıcı isimleri veya birleştirilen kullanıcı hesapları) bunlardan bir tanesi bu tabloyu bozmuş. Yeni tabloya geçiş tarihimiz (yani bu gece de yapılan performansa yönelik çalışma öncesi alınan en sağlıklı yedek 5 eylül tarihi olduğu için en sağlıklı olarak o tarihe döndük. Siteyi bir an önce ayağa kaldırmak adına bazı alanlar (şifre, doğum tarihi gibi) hiç önemsenmeden kullanıcı tablosu yeniden yüklendi. Bizim için önemli olan kullanıcı hesapları ve bu kullanıcıların mesajları olduğu için bu kriteri kurtarıp yola devam ettik.

Sorun yaşanmasından en büyük sebeplerden bir diğeri ise üyeliğini onaylamayan ama silinen bir üyeliği sonradan başkası almış ise sistemde aynı isimde 2 kullanıcı oldu ve bu da doğal olarak sorun yarattı. Bu kullanıcılar da temizlendi.

Profil alanlarında değişklik yaptığımzı pro olan veya kullanıcı adı değiştiren kullanıcılarda o tarihten bugüne kadar değişti ve onları da bize bildirildikçe geri aldık.

bu gün cezalı olanların cezası kalkarken o tarihte ceza almış olanlar cezalı duruma düştü....

vs vs vs vs

bizimiçin yedeğin ne kadar önemli olduğu bir kez daha oratya çıktı. bakın kullanıcı hesaplarında sorun çıkarken 1 tane mesajım yok oldu diyen çıkmadı : )

yaşanılanın boyutlarını şuanki yöneticilerin durumunu vs tahmin edebiliyorum. Yedek gerçekden çok önemli sizlerde neyse ki önemli olan her bilginin yedeğini almışınız. Ben kuşdu, civcivdi çok önemsemiyorum onlar yeniden kazanılabilen güçler neticede. Umarım birdaha böyle sorun yaşamazsınız, siz yokken biz patladık sıkıntıdan :ssz::kkk::kkk:

Bugün site kendine gelmiş hatta eskisinden hızlı olmuş anında açıyor sayfaları.
Dün neredeyse bi sayfa için 3 dakika bekliyordum. :1:

Teşekkürler Kazen yapımda ve yanında emeği geçen herkese :16:

merhaba ,

arkadaş listem azalmış ama bende öneceden ekli üyeye tıkladığımda arkadaş gözüküyor ama arkadaş listemde çıkmıyor :26:
Bir de kendim ve diğer üyelerin imzalarını göremiyorum :44:

Merhaba
Dün sunucularımız da yaşanan hardware problemi ile sistemde maalesef ciddi sorunlar oluşmuştur.
- Mesaj sayınız profilinizde ne kadar az olsa da yazdığım mesajlara bastığınız zaman tamamını görebilmektesiniz (yani mesajlarınız silinmedi).
- Eylül ayından bugüne kadar kullanıcı profillerinde yapılan (şifre değişikliği, avatar, kullanıcı rütbesi) yani profil alanında yapılan tüm değişiklikler maalesef eylül ayına dönmüştür. Altını yeniden çiziyorum mesaj sayınızda hiç bir sorun yoktur, bir hesaplayıcı çalıştırıp profilinizde bu sorunlar giderilince güncellenecektir.
- Şifreniz resetlenmiştir, bu sebeple şifremi unuttum linkinden yeni şifre alabilir veya bize ulaşıp (iletişim linkinden) yeni şifre alabilirsiniz.

doğum tarihi panelimi, sistem otomatik olarak atamış sanırım ve düzenleme kısmı pasif olduğu içinyaşım olduğumdan 5 yaş küçük görünüyor. Sistem saolsun bi güzellik yapıp beni epey bi küçültmüş ama ben kendi yaşımda kalmak istiyorum. Nasıl düzeltebiliriz bu durumu?

Bir de en iyi performans için Google Chrome kullanmalısınız. İnternet Explorer veya diğer web browserlar üzerinde ciddi sorunlar var. Bunu sadece bizim site de değil facebook tarafında da yaşarsınız. Bu sebeple sağlıklı surf yapabilmek için Google Chrome kurmanızı rica ediyoruz.

Google Chrome ;

Bende chorome kullanıyorum hem hızlı hemde temaları var renk katıyor sitelere :60:

Kazen bir şey sorabilir miyim ? Bi ara hangout yapıyorduk ne oldu tek gecelik miydi o kadar kadın toplandık bi yüzünü göremedik
:26::25::27:

site bayağı hızlanmış. süper olmuş..
bu arada Allah kolaylık versin diyorum. biraz geç kalsam da..
ama sona gelinmiş sanırım.
bir yorgunluk kahvesi iyi gelir kazen.
yanına birde baş ağrısı için ağrı kesiciyi de unutma.:34:

herkes bi kuştur tutturmuş gidiyo. ben bilmiyorum önceden kaç kuşum vardı hiç dikkat etmedim çokmu önemli bu kuşlar ne işe yarıyo beni bilgilendirin :1:

Google Chrome ;

Chrome da bazen reply alanında sorunlar çıkarıyor.
Mesaj kutusu gözükmüyor. Düzeltme yapılamıyor.
Mozilla daha sorunsuz gibi geldi bana.

Son cevap vermem(şifre) gereken 226 üye kaldı...

Anlayışınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederiz.

Bu sabaha doğru bir çalışma daha yapıp site performansını ciddi anlamda iyileştirdik.
yehuuu sonunda site hızlanmış:32::32::32::32::32:

kazen fallarımmızada bak o zaman:1::1::1:

Back