• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

Hasar tespit raporum :34:
-Arkadaş listem tamamı ile görünmüyor, silinmiş.
-Kuşlarım sanırım 3'ten 1'e düşmüş, beğenilerim görünüyor ama sayı kısmında sıkıntı var sanırım.
-Doğum tarihim 1 Nisan 1990 gözüküyor.
-İmza düzenleme kısmında imzam ekli ama imzam görünmüyor.
Farkedebildiklerim bunlar :ssz:

komplo kokusu alıyorumm:52::52:

mesaj yazma sayfasını açtığımda altta çeşitli şeçenekler kısmında imzamı göster yazan yer hep açıktı şimdide açık
başka bir yerde imza göster yazan bir yer varsa orasını bilmiyorum
ama bence imza açmaktan kaynaklanmıyor öyle olsa kendi imzam çıkmazdı ama ben kimsenin imzasını görmüyorum
yoksa kk hatunları vaveyla ile bana tuzak mı kurdunuz doğru söyleyinnn bak kızmicazz:1::1::1:

Edittt: gördüümm gördüüümmm:13:

İmzaları göster seçeneği zaten senin değil herkesin imzalarını görebilmen ile ilgiliydi.
Neyse sorun çözülmüş sonunda :1: kedican artık görünüyordur :16:

Hasar tespit raporum :34:
-Arkadaş listem tamamı ile görünmüyor, silinmiş.
-Kuşlarım sanırım 3'ten 1'e düşmüş, beğenilerim görünüyor ama sayı kısmında sıkıntı var sanırım.
-Doğum tarihim 1 Nisan 1990 gözüküyor.
-İmza düzenleme kısmında imzam ekli ama imzam görünmüyor.
Farkedebildiklerim bunlar :ssz:

benim bazı arkadaşlarım da kendiliğinden silinmiş sanırım
listede görünmüyolar

site oyle bi kasılıyokı sankı virüs varmış gibi donup kalıyo cok sınır bozucu:14::14::14:

İmzaları göster seçeneği zaten senin değil herkesin imzalarını görebilmen ile ilgiliydi.
Neyse sorun çözülmüş sonunda :1: kedican artık görünüyordur :16:
Evet çok mutluyummm :16::16:
Yalnız senin yakışıklının bakışları fenaaaa:23::23::23:

vaveeeeee buldummm buldummmm:27::27::27:
kullanıcı kontrol paneline gir hemencik sağ tarafta ayarlarım yazan yer var orda biraz aşaglarda seçenekleri düzenle yazıyor ona tıkla biraz aşağa in
ordada imza göster var önünde kutucuğu boş ondan göremiyormuşuzz hay allam yaaa:1::1:

o ne baaaa :105: cok karisik benim gibilere gore degil :27:

vaveeeeee buldummm buldummmm:27::27::27:
kullanıcı kontrol paneline gir hemencik sağ tarafta ayarlarım yazan yer var orda biraz aşaglarda seçenekleri düzenle yazıyor ona tıkla biraz aşağa in
ordada imza göster var önünde kutucuğu boş ondan göremiyormuşuzz hay allam yaaa:1::1:

buldum görebiliyorum evet görebiliyorum :82: sağol tenk yu :54:

buldum görebiliyorum evet görebiliyorum :82: sağol tenk yu :54:
salaklığıma doymayayımm:27::27:
sağ demişim halbuki ayarlar solda:52::52::52:
bide ehliyetim var sözde hiçte karıştırmazdım ne olduysa artık..
bak bide bana göre değil diyon yanlış tarif etmeme rağmen yapmışsın:1::1:

Son düzenleme:
benim arkadaşlar kısmımda halen sorun var.yeni arkadaş ekliyorum ama sol tarafta çıkmıyo normal arkadaşlar kısmımda da diğer eski arkadaşlar çıkıyo.bazen sayfayı yenileyip baktığımda bu defa sol tarafta önceki çıkan arkadaşlarım gözükmüyo başka arkadaşlarım gözüküyo.bu sorunu yaşayanlar var mı benim gibi acep :30::30:

dün arkadasım benimkine giriliyor mu dedi ... girdim diye 2.üyelik yemiş :9::9::9:
benimki geldi cok sükür 5 günün sonunda .. listem var ama profil foto yüklenmiyo ..:33::33:
genede yönetime bir tesekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :42::42::42::42::52::52:

site oyle bi kasılıyokı sankı virüs varmış gibi donup kalıyo cok sınır bozucu:14::14::14:
google chrome dan yada fire fox dan falan girmeyi denedin mi? explorer bazen hata veriyor.

Offf ben de aynı dertten muzdaripim :25: ben kayraaa2012 şifremi unuttum siteye tadilat nedeniyle girilemeyince tekrar şifre istedi resetleme yaptım yeni şifre için mail gelecek diye Msj yazdı ama 3 gündür mail hala gelmedi :( ben de yeni üyelik açtım ama açtığım konular arkadaşlarım herşey gitti :50: bu sorun nasıl düzelecek yardım lütfen :((

Back