Yaşamın Değerini Bilip,Aldığın Nefese Şükretmek.

Çok teşekkür ederim, sağolun.

Canım benim aklımdan neler geçti Allah bilir,en çokta kızım babasız büyüyecek diye korktum. Eşime birşey olsaydı daha 3.5 yaşında babasının ölümünü her anlamda yaşamış olacaktı. Ben 20li yaşlarda babasız kaldım,hala canım yanıyor ama o daha çok küçük. Ağlayamadım bile yanında,yavrum normalde yürümek istemez,halimi anladı o hastanede annem gelene kadar benimle koşturdu ,hiç kucağıma gelmek istemedi. Annem gelene kadar eşlik etti bana büyük insan gibi. Dün okulun bahçesinde arkadaşına anlatıyor,benim babam var dedi sustu,bana baktı gülümsedim,sonra anlattı babam hasta oldu,bayıldı diye. Üzülüyormuyum diye yüzüme bakıyor düşün. Hastaneye geldi ben sizin yanınızda olmak istiyorum anne dedi daha 3.5 yaşında. Rabbim korudu ne diyebilirim ki. Nasıl anlatılır,ne denir minnacık çocuğa baban gitti diye.
Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın,kimseyi sevdikleriyle sınamasın.
Sende lütfen biraz rahat olmaya çalış canım, çok takmak iyi değil inanki. Rahat insanlar mutlu yaşıyor,biz taka taka hasta oluyoruz. Bende öyleydim ama artık takmayacağım.
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim size bağışlamış. Annemde babamda yaşıyor çok şükür rabbim yaşatmasın bu acıyı. Eşim görevde yine ona belli etmesemde çocuklarıma baktıkça içim gidiyor. Oğlum babam ne zaman gelecek ne kadar işi kalmış deyip duruyor az kalmış diyorum sürekli. Rabbim cevabını veremeyeceğim soru sordurmasın. Çok geçmiş olsun

Allah korumuş Rabbim esirgesin tüm sevdiklerimizi inşallah.Bu kadar zor bişey yaşamış olmamama rağmen ben hep sizin gibi düşündüm.Özellikle son 4-5 yıldır insanlarherşeyi kafalarına takıp üzüldükçe onlarada anlatmaya çalışıyorum.Bu yüzden paylaşımınıza bayıldım.

Çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar güzel çıkacaktır. Bayramları bile hastanede annesini bekleyen, her gece ailemin nefes aldığından emin olduktan sonra uyuyan biri olarak seni çok iyi anladım. Her kelimede aynı korkuyu ve sonunda şükrü yaşadım. Keşke hepimiz her zaman bu bilinçle yaşayabilsek

Cok gecmis olsun. Hikayeni paylasip bize de bu hatirlatmada bulundugun icin cok tesekkurler... neyse ki sonu guzel bitmis... Allah baska acilar yasatmasin... cok gecmis olsun tekrar.

Hayatta herseyden once saglik, saglik olmayinca hicbirsey olmuyor. Allahim korumus cok sukur size bagislamis. Allah hic birimizi ailemizle evlatlarimizla sinamasin insallah

çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın...
ana fikriniz çok yalın bir gerçek ama maalesef dünya gailesinden şöyle bir durup düşünüp şükretmiyoruz.
beni de iki gündür etkileyen bir olay var.
eski öğrencilerimizden bir öğretmen arkadaş geçen gün eşiyle tartışıp gidip başka odada uyumuş, sabah eşi iş için onu uyandırmaya gittiğinde yatağında cansız bulmuş, baş ucunda ilaç kutuları otopsi sonucu : intihar :(
çok üzüldüm, çok etkilendim...
tanıdığım biri olması ayrı üzücü, bir tartışma sonucu intihara varacak kadar psikolojisinin bozulması ayrı üzücü...
eşinin şu anki halini düşünemiyorum :(
derler ya hani eşlere, "ne olursa olsun küs uyumayın" diye, farkına varamıyoruz bazen...
velhasıl, öyle ince şeyler var ki şu hayatta, bazen oturup düşünmek gerekiyor.

Geçmiş olsun..SAĞLIK herşeyden önemli. .Bende sizin gibi düşündüm dün gece..kizimin öleceğini sandım. Ve bu hayatta önemli olan tek şeyin sağlıklı yaşadigimiz her anın ve sevdiğimiz herkesin değerini bilmek olduğunu bir kez daha anladım. .

Çok geçmiş olsun. Hayat bazen böyle sinyaller veriyor çoğumuza galiba. Bu sinyallerden iyi ders çıkarmak mühim olan. Bir ay kadar önceydi, sabah namazı için wc ye gittim. Ve orda kilitlenip kaldım. Banyodan sesimi duyuramadım eşime, tv izlerken diğer odada uyuyup kalmış çünkü. Resmen kendimi sürükleyerek yeniden yatağa döndüm, tabi inanılmaz acılar içinde. Yatağın sıcağı iyi gelir sabaha bişey kalmaz diyerek nerdeyse milim kıpırdamadan yattım. Biraz dalmışım. uyandığımda hala aynı durumda olduğumu gördüm. Tam 2 gün hiç kıpırdamadan yatmak durumunda kaldım. Hastaneye gidebilecek durumda değildim. 3 gün ayağa kalkıp hastaneye Gidebildim, bel fıtığı... Ama hayatımda ne böyle acı yaşadım, ne de bu kadar çaresiz kaldım. Bi yudum su içebilmek için bile başını kıpırdatamamak çok kötü bir durum. Sonrasında aldım dersimi inşallah, hayatta sağlıktan daha kıymetli bir şey yok.

Rabbim bizleri sağlıkla sınamasın. Size de tekrardan büyük geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin ... Bende babamı aniden kaybedenlerdenim %10 çalışan kalbi bir anda durdu.. İki şey hatırlıyorum bi yerlerdeki kanlar (cigerdeki kan mideden fışkırmış) ikincisi soğuk bedenini öperken hala o baba kokusu :'( Allah kimseyi anasiz babasiz bırakmasın ... Evladını size sizi evladınıza esinizi de Rabbim size bağışlasn
Çok teşekkür ederim.
Amin,cümlemizi inşallah.
O kadar kötü oldum ki okurken,babanızin mekanı cennet olsun,Rabbim sabırlar versin.
İnsan anlamıyor gerçekten. .
Sağlıktan önemli değil hiçbirşey. .
Geçmiş olsun. .
Rabbim bugünümüzü aratmasın. .
Çok teşekkür ederim
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim size bağışlamış. Annemde babamda yaşıyor çok şükür rabbim yaşatmasın bu acıyı. Eşim görevde yine ona belli etmesemde çocuklarıma baktıkça içim gidiyor. Oğlum babam ne zaman gelecek ne kadar işi kalmış deyip duruyor az kalmış diyorum sürekli. Rabbim cevabını veremeyeceğim soru sordurmasın. Çok geçmiş olsun
Canım benim çok teşekkür ederim.
Rabbim sağ salim kavuştursun eşini,sana ve kuzularına inşallah. Başınızdan eksik etmesin. Çok zor bir durum,seni çok iyi anlıyorum.
Allah korumuş Rabbim esirgesin tüm sevdiklerimizi inşallah.Bu kadar zor bişey yaşamış olmamama rağmen ben hep sizin gibi düşündüm.Özellikle son 4-5 yıldır insanlarherşeyi kafalarına takıp üzüldükçe onlarada anlatmaya çalışıyorum.Bu yüzden paylaşımınıza bayıldım.
Çok teşekkür ederim. Ölümün bir nefes kadar yakınımızda olduğunu unutmadan yaşamak lazım. Ben bunu çok acı şekilde anladım.
Çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar güzel çıkacaktır. Bayramları bile hastanede annesini bekleyen, her gece ailemin nefes aldığından emin olduktan sonra uyuyan biri olarak seni çok iyi anladım. Her kelimede aynı korkuyu ve sonunda şükrü yaşadım. Keşke hepimiz her zaman bu bilinçle yaşayabilsek
Çok teşekkür ederim. Sizede çok geçmiş olsun. Bende babamın nefesini yoklayarak uyudum gecelerce başında,maalesef kaybetmiştik. Neyseki anneniz hayatta,Allah başınızdan eksik etmesin.
Cok gecmis olsun. Hikayeni paylasip bize de bu hatirlatmada bulundugun icin cok tesekkurler... neyse ki sonu guzel bitmis... Allah baska acilar yasatmasin... cok gecmis olsun tekrar.
Çok ama çok teşekkür ederim, amin,kimseye yaşatmasın inşallah.
Hayatta herseyden once saglik, saglik olmayinca hicbirsey olmuyor. Allahim korumus cok sukur size bagislamis. Allah hic birimizi ailemizle evlatlarimizla sinamasin insallah
Çok teşekkür ederim, amin inşallah.
Çok geçmiş olsun. Allah ailenizle uzun mutlu ömür versin..
Çok teşekkür ederim, amin,cümlemize inşallah.
çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın...
ana fikriniz çok yalın bir gerçek ama maalesef dünya gailesinden şöyle bir durup düşünüp şükretmiyoruz.
beni de iki gündür etkileyen bir olay var.
eski öğrencilerimizden bir öğretmen arkadaş geçen gün eşiyle tartışıp gidip başka odada uyumuş, sabah eşi iş için onu uyandırmaya gittiğinde yatağında cansız bulmuş, baş ucunda ilaç kutuları otopsi sonucu : intihar :KK43:
çok üzüldüm, çok etkilendim...
tanıdığım biri olması ayrı üzücü, bir tartışma sonucu intihara varacak kadar psikolojisinin bozulması ayrı üzücü...
eşinin şu anki halini düşünemiyorum :KK43:
derler ya hani eşlere, "ne olursa olsun küs uyumayın" diye, farkına varamıyoruz bazen...
velhasıl, öyle ince şeyler var ki şu hayatta, bazen oturup düşünmek gerekiyor.
Çok teşekkür ederim.
Allah sabırlar versin eşine,ailesine,çok korkunç,birde hiç beklenmedik şekilde hazırlıksız olması çok acı. Çok üzüldüm bende.
Geçmiş olsun..SAĞLIK herşeyden önemli. .Bende sizin gibi düşündüm dün gece..kizimin öleceğini sandım. Ve bu hayatta önemli olan tek şeyin sağlıklı yaşadigimiz her anın ve sevdiğimiz herkesin değerini bilmek olduğunu bir kez daha anladım. .
Çok teşekkür ederim.
Rabbim sizede tekrarını yaşatmasın inşallah.
Çok geçmiş olsun. Hayat bazen böyle sinyaller veriyor çoğumuza galiba. Bu sinyallerden iyi ders çıkarmak mühim olan. Bir ay kadar önceydi, sabah namazı için wc ye gittim. Ve orda kilitlenip kaldım. Banyodan sesimi duyuramadım eşime, tv izlerken diğer odada uyuyup kalmış çünkü. Resmen kendimi sürükleyerek yeniden yatağa döndüm, tabi inanılmaz acılar içinde. Yatağın sıcağı iyi gelir sabaha bişey kalmaz diyerek nerdeyse milim kıpırdamadan yattım. Biraz dalmışım. uyandığımda hala aynı durumda olduğumu gördüm. Tam 2 gün hiç kıpırdamadan yatmak durumunda kaldım. Hastaneye gidebilecek durumda değildim. 3 gün ayağa kalkıp hastaneye Gidebildim, bel fıtığı... Ama hayatımda ne böyle acı yaşadım, ne de bu kadar çaresiz kaldım. Bi yudum su içebilmek için bile başını kıpırdatamamak çok kötü bir durum. Sonrasında aldım dersimi inşallah, hayatta sağlıktan daha kıymetli bir şey yok.

Rabbim bizleri sağlıkla sınamasın. Size de tekrardan büyük geçmiş olsun...
Çok teşekkür ederim.
Sizede çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmanın. Sevdiklerimiz hep yanımızda olsun inşallah :KK37:
Amin cümlemizin inşallah. Çok teşekkür ederim.
Gecmis olsun.
Umarim bu sorunlar ailenizi bir daha bulmaz.
Her seyin yoluna girmesi dilegiyle.
Çok teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun. Yasadigimiz hergune sukurler olsun. Allah sevdiklerimizle beraber saglikli sihhatli gunler gecirmeyi nasip etsin. Dermansiz dert vermesin.
Amin ,çok teşekkür ederim. Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın inşallah.

Çok geçmiş olsun. Allah sevdiklerimizi korusun.
Çok üzgün olduğum günlerden geçiyorum yine.
Okuyunca çok şükür sağlığımız yerinde dedim ama insanoğlu değil miyiz?
Yarın bu şükrü bırakıp ağlamaya döneriz yine :(

Çok geçmiş olsun. Allah sevdiklerimizi korusun.
Çok üzgün olduğum günlerden geçiyorum yine.
Okuyunca çok şükür sağlığımız yerinde dedim ama insanoğlu değil miyiz?
Yarın bu şükrü bırakıp ağlamaya döneriz yine :KK43:
Çok teşekkür ederim, amin inşallah.
Dilerim sizde en kısa zamanda düze çıkar,huzurlu,mutlu günlerinize dönersiniz.
Geçmiş olsun;inşAllah bir daha tekrarlamaz :KK43:
Çok teşekkür ederim

Inanin o kadar kotu oldum ki. Yaziyi okurken defalarca Allahim ne olur bisey olmasin dedim.Allahim huzurunuzu bozmasin. Saglikli sihatli bir omur verisn size insaallaah.

Back
X