• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşamdan soğuttu

gamze660gamze

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
462
-16
13
33
Merhaba arkadaşlar. Eşimle 3 sene önce tanıştık yaklaşık 7 aydır evliyim. Ama bir türlü güzel gitmiyor hergün bir sorun buluyorum. Buluyorum diyorum çünkü haklı iken hep haksız kalan ben oluyorum. Eşimin erkek kız fark etmez hepsiyle samimi hemen arkadaşlık kurup sohbet edebilen bir tip . Mesela geçen hafta iş yerinden bir kız arkadaşı benim yanimda eşimin üstüne elini sıldı sözde şaka yaptı ama ben böyle şeyleri kaldırabilen biri degilim eşim farkında o anladı benim gerildigimi ama iş arkadaşına ayip olmasin diye bozuntuya vermedi sonra gelirken sigara istedi alamadım onda para yok daha maasini almadı bende bana söz verdin birakicaktin bugün yarın bırak madin dedim almadım bana yolda küfürler ettı kimse duymadı ama ben duydum hakaretler etti sonra bende ağzıma geleni saydım eve geldik arkadasin sana nasil oyle yapar sen abna nasil kufur edersin falan derken gönlümü aldı şöyle böyle ama ozur dahi yok sadeve opuyor asiri grurlu bu beni delirtiyor.neyse dedim ben unutum yemek yaptık yedik içtik gece gece aklıma geliyor bu kız niye buna böyle davrandı bunlar hergün aynı iş yerinde bu samimiyet ne diye diye kafayı yedim bende bide şu var yengeç kadınıyım bu burç özelliğimi bilmem ama unutmuyorum geçen sene yaşadığımız sorunlar bile aklıma geliyor ufak bir tartismada hemen hepsi aklıma geliyor hepten raydan çıkıyorum psikolojim iyice bozuldu dayanamıyorum eşimi de seviyorum onun sevgisinden eskiden emindim ama şimdi var diyebilirim ama ne kadar tahmin edemiyorum sabır dilemekten başka çarem yok pişman olmaktan korkuyorum ne yapsam kendime bunları unutturmak için

Kızın elını ustune sılmesı esının gevseklıgı.
Su ıcılen sıgaralara lutfen karısmayın. Parası yoksa ve sizden sıgara Istedıyse alın.
Aynen. Şu sigara içen insanları bi salsınlar artık. Kan benim damar benim diyesim geliyor

yolda küfürler ettı kimse duymadı ama ben duydum hakaretler etti
Bunları yazdıktan sonra bir de özür dilemez çok gururludur demen yok mu 🤦🏼‍♀️
Ne biçim ilişkiler var ya o kadar şeyden sonra nasıl birşey olmamış gibi olunuyor ki.
Sorsak seviyor ama gururlu oluyor.
Gerçekten insanlar sevginin ne olduğunu bilmiyor bence, hiç tanımıyor, sadece avunuyor.

Ben de istemem bir kadın gelip eşime dokunsun haklısınız. Sizden neden cekinmedi ki. Belli yanlıs bir şey yaptığını düşünmüyor kötü niyet olmayabilir kadında. Sizin yok mu erkek arkadaslarınız eşinizin bu konuya bakışı ne mesela
Empati yap diyorum zaten hemen örnek veriyorum şu arkadaşın bana dokunsa naparsin diye bişey demem yumruğum konuşur diyor o zmn sende dokundurma diyorum ben ne deyim kız yaptı gördün diyo hani oda anlamadı bir anda yaptı eşim gerildi benim huyumu biliyor zaten ama çevreye karşı çok sakin kimse onu tanıyamaz kimseye kolay kolay birşey anlatmaz herkes güler yüzünü bilir gorur

Bunları yazdıktan sonra bir de özür dilemez çok gururludur demen yok mu 🤦🏼‍♀️
Ne biçim ilişkiler var ya o kadar şeyden sonra nasıl birşey olmamış gibi olunuyor ki.
Sorsak seviyor ama gururlu oluyor.
Gerçekten insanlar sevginin ne olduğunu bilmiyor bence, hiç tanımıyor, sadece avunuyor, bulabildiği kişiye sevgi diyor.
Ya haklısınız işte insanları hemen görünce şıp diye tanıyamıyorum küfür etti ben duydum çünkü benim duyabileceğim bir ses tonuydu. Ve eşimin gururu şu yönde sevdiğini söyler arada olmadık zamanda sevgisini gösterir ama ben 3 yıldır bir kere özür dilediğini gördüm zaten özür dilemek alışkanlık haline geliyor bazı kişiler de özür dileyip dileyip yanıma gelmesini tercih etmem

Kızın elını ustune sılmesı esının gevseklıgı.
Su ıcılen sıgaralara lutfen karısmayın. Parası yoksa ve sizden sıgara Istedıyse alın.
Ama söz verdi ve devamı içiyor ben bu konuda çok ödün verdim istedi aldım daraldı bunaldı iç dedim. Eşim de anlamadı ilk elini sildiğinde ama burda afiyet deil beni geren yanlış olması için temiz olsa ne olmasa ne

Empati yap diyorum zaten hemen örnek veriyorum şu arkadaşın bana dokunsa naparsin diye bişey demem yumruğum konuşur diyor o zmn sende dokundurma diyorum ben ne deyim kız yaptı gördün diyo hani oda anlamadı bir anda yaptı eşim gerildi benim huyumu biliyor zaten ama çevreye karşı çok sakin kimse onu tanıyamaz kimseye kolay kolay birşey anlatmaz herkes güler yüzünü bilir gorur
O zaman eşiniz mesafe koyamıyor size karsı bu kadar katıyken çevresine karsı olmuyor. Belki hep öyleler normalde. Eşiniz siz varsınız diye çekini o an için. Gerektiğinde sert olabiliyormuş ne demek yumrugum konuşur mağara insanı (en kibar bunu yazabildim)

Siz de biraz geçimsizsiniz gibi. Adam sigarayı bırakmamış, almıyorum diyince mi olur içmem diyecek. Provoke ediyorsunuz. Sonra sinirlendi..

O zaten saygısız, küfürbaz...

İlişkinizi iyice cıvıklaştırmayın daha senesi bile dolmamış.
Hayır işte asıl vurgulamak istediğim bu sigara önemli deil bugün alır yarın alır içer ama ben gecinsizmiyim bende bunu merak ediyorum ben mıyım bütün sorun

Parası yoksa sigara içmesin bence. İş yerinde gevşekliği de kötü. Arkadaşlık başka cıvıklık başka şey.
Bir hafta bırakıyor sonra yine aynı bide ben suçluyor sen bana boş boş şeyler söyledin ondan başladım beni strese sokuyorsun diyor başka konularda üzerine gidince içmek daha çok istiyormuş

Sende eşine śöyle bu kadın yada başka bı kadın birdaha dokursa buna izin verirsen benimde ellerim konuşur yapisirim saçına de madem öyle oluyormuş,anlamıyorum cıvık insan evlisin sen artık nedir bu samimiyet kocam yapsa aynısını ağzına ederim orda bende kıskanç biriyim yolarim o kadinida esimide ,o işte bile cslismaya devam edemez

Ya haklısınız işte insanları hemen görünce şıp diye tanıyamıyorum küfür etti ben duydum çünkü benim duyabileceğim bir ses tonuydu. Ve eşimin gururu şu yönde sevdiğini söyler arada olmadık zamanda sevgisini gösterir ama ben 3 yıldır bir kere özür dilediğini gördüm zaten özür dilemek alışkanlık haline geliyor bazı kişiler de özür dileyip dileyip yanıma gelmesini tercih etmem
Özür dileyip dileyip gelmesi de, dilemeden gelmesi de anlam ifade etmiyor benim için.
Ama siz dilememesini 'gururluluk' olarak adlandırmışsınız, gurur böyle birşey değil.
Nacizane bir de küfrettikten sonra hiç gelememesini deneyin, taviz vermeyin, belki o zaman kaybetme korkusu yaşar?
Ben olsam onu yaşatmaya da çalışmam tabi, soğurum çünkü derinden. ama siz belli ki devam edeceksiniz gayet, o zaman çok daha büyük tepkiler verin en azından bu seviyesizlik alışkanlığa dönüşmesin.

Bir hafta bırakıyor sonra yine aynı bide ben suçluyor sen bana boş boş şeyler söyledin ondan başladım beni strese sokuyorsun diyor başka konularda üzerine gidince içmek daha çok istiyormuş
7aylik evlilik ve ilişkide gelinen seviye size önerim 2,3 sene çocuk düşünmeyin ondan sonra bu adam size değer veriyor mu hak ediyor mu çocuğu karar sizin Allah yardımcınız olsun

Özür dileyip dileyip gelmesi de, dilemeden gelmesi de anlam ifade etmiyor benim için.
Ama siz dilememesini 'gururluluk' olarak adlandırmışsınız, gurur böyle birşey değil.
Nacizane bir de küfrettikten sonra hiç gelememesini deneyin, taviz vermeyin, belki o zaman kaybetme korkusu yaşar?
Ben olsam onu yaşatmaya da çalışmam tabi, soğurum çünkü derinden. ama siz belli ki devam edeceksiniz gayet, o zaman çok daha büyük tepkiler verin en azından bu seviyesizlik alışkanlığa dönüşmesin.
Bunu denemeliyim artık düşünemiyorum cevap için teşekkür ederim

Back