- Konu Sahibi denizkabugu
annem babam ;
sevdiğim adam başka şehirde olduğu için, iyi bir kazancı olmadığı için ve sosyal farkımız olduğu için sevdiğim adamla evlenmeme ikna olmamışlardı ben de sevdiğimden ayrıyım diye çok üzülüyordum
şimdi ise ailem ikna olcak gibiler ve ailem üzülüyor hayırsız evlat gözüyle bakıyorlar ve ilerde pişman olursan seni olumsuz hiçbir şekilde evime kabul etmem dedi babam vb sözler. ben de bu sözlerin altında eziliyorum.onları üzdüğüm için kötü oluyorum ama diğer tarafta da sevdiğim adamdan ayrı kalmak istemiyorum...
sonra gurbete evlenenlerin pişmanlıklarını okuyorum bi de bu yüzden üzülüyorum
bizim burda iş olsa sevdiğim gelecek ama yok işte
o yüzden onun yaşadığı yere gitmek zorundayım işi de orda...
resmen evde ölü gibi dolaşıyorum bezdim hayatımdan
gencecik yaşta cansız bitkin düşünceli belirsiz neşesiz yaşamak beni hasta ediyor senağlama
içimi dökmek rahatlamak istedim :çok üzgünüm:
lütfen yazımı alıntı yapmayın tşk ederim a.s.
sevdiğim adam başka şehirde olduğu için, iyi bir kazancı olmadığı için ve sosyal farkımız olduğu için sevdiğim adamla evlenmeme ikna olmamışlardı ben de sevdiğimden ayrıyım diye çok üzülüyordum
şimdi ise ailem ikna olcak gibiler ve ailem üzülüyor hayırsız evlat gözüyle bakıyorlar ve ilerde pişman olursan seni olumsuz hiçbir şekilde evime kabul etmem dedi babam vb sözler. ben de bu sözlerin altında eziliyorum.onları üzdüğüm için kötü oluyorum ama diğer tarafta da sevdiğim adamdan ayrı kalmak istemiyorum...
sonra gurbete evlenenlerin pişmanlıklarını okuyorum bi de bu yüzden üzülüyorum
bizim burda iş olsa sevdiğim gelecek ama yok işte
o yüzden onun yaşadığı yere gitmek zorundayım işi de orda...
resmen evde ölü gibi dolaşıyorum bezdim hayatımdan
gencecik yaşta cansız bitkin düşünceli belirsiz neşesiz yaşamak beni hasta ediyor senağlama
içimi dökmek rahatlamak istedim :çok üzgünüm:
lütfen yazımı alıntı yapmayın tşk ederim a.s.
Son düzenleme: