Yaşamadığım Kaldı mı Bilmiyorum

Doğdu mu bebeğiniz merak ettim inşallah sağlıklı bir şekilde doğmuştur sağlıklı bir şekilde büyür.

Allah yardımcın olsun. Ben yaşamak istemiyorum. Daha kolay başa çıkmanı dileyebilirim senin için.
Keşke öyle olsaydı ben de başedemiyorum yaşadıklarımla Allah sizinde yardımcınız olsun hasta bir oğlum var benim 4 kere ameliyat oldu belki bu da hasta doğacaktı bilemiyorum hasta bir çocuk büyütmek bu yaşadığımdan daha zor emin olun belki teselli olur canım kurban oğluma ama hasta doğacağını bilseydim dogurmazdım ne kadar çok sevsemde yaşadığı acıları hiç yaşamasın diye hiç anne olmamaya bile razı olurdum onun çektiklerini çekmemesi için onun için hayırlısı olsun hepimiz için ne kadar zor olsa da yaşadıklarımız.

Allah'ım size güç kuvvet versin gerçekten hasta olup onun acısını gözünüzün önünde acı çektiğini görmektense hiç yaşamaması belki daha iyi ... O da ama sizin sınavınız . Rabbim size güç kuvvet versin

Kimse beni anlamıyor çok acı ama ben de böyle düşünüyorum. Hasta olabilecek bir bebek bekliyorum doğar doğmaz ameliyatlara girebilir beyin ventrikül değerleri yüzünden. Ayağı da içe çarpık gelişmiş. Ben de doğar doğmaz bu acıları çekeceğine sen onu al allahım demiştim. Ama çaresizlikten. Acı çektiğini görmek istememekten. Çok zor çok acı Allah büyük o takdir edecek sizin çocuğunuzun nesi var

Merhaba benim de bu hamileliğimde marjinal plasenta var. Bebekte de malesef bazı sorunlar var ama ben doğuramaya karar verdim Allah izin verirse. Size sorum şu, bu plasenta sorunları 2.gebelikte tekrarlar deniyor. Siz sanırım totalis sonrası bir daha doğum yaptınız 2.kerede plasenta previa yaşanması daha muhtemel deniyor. Sizin öyle bir şey olmadı mı ?

Merhabalar,
Evet 2. Kez hamile kaldım. Hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. Oldukça sağlıklı bir hamilelik geçirdim. Hamile kalmadan önce bir doktor belirleyip fiziksel olarak hazır olup olmadığınızın teyidini almanızı önerebilirim. Hamile kalmaya karar verdikten sonra doktorum 3 ay boyunca çinko ve folik asit kullandırttı. Çinko özellikle rahim anomalileri için iyi bir takviye dedi. Kızım 3.5 aylık ve çok sağlıklı şükür. Allah yardımcı olsun size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…