- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
günlükcüm diyet modunda değilim, buaralar çok pis gaza geliyorum ben yaaa
dün akşam yemek yemedim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günlükcüm diyet modunda değilim, buaralar çok pis gaza geliyorum ben yaaa
afferim canım bende bu akşam yemeyeceğim, çünkü 1 saat önce ökküz gibi yedim
dün akşam yemek yemedim ben
kız zayıfladım diye salma bakım kendini sen döverim seniafferim canım bende bu akşam yemeyeceğim, çünkü 1 saat önce ökküz gibi yedim
kız zayıfladım diye salma bakım kendini sen döverim seni
artma ben gene başlıyorumyaaaa sorma çok kızıyorum kendime yarın tartı günü en az 1 kilo artıyım da fazlasını bilemiyorum
artma ben gene başlıyorum
trambolinede başlıyorum hadi bakam
hadi ordan kötüye bile iyi olmuş dersin sen o damak tadıylabakalım kuzum yaaa, valla ben gidip almasam bile buara o kadar abuk subuk yerlerden ne tatlılar yemekler çıkıyo bi bilsen. bi de diyetteyim diyince azar işitiyorum, çaktırmadan az yiyim diyorum, hepsinden azıcık tadına bakınca yine baya oluyo bayanların hamaratlığı elinden alınsın istiyoruuummmm, işin kötü tarafı bi lezzetli yapıolar ki sorma
hadi ordan kötüye bile iyi olmuş dersin sen o damak tadıyla
hadi ordan sende beni de yakalrsan yicen yaniyok kııııııızzzzz ben çok seçerim, huyum çok pistir aslında. sevmediğim bişeyi yiyeceğime aç kalırım daha iyi
aşkolsuuuunnnnn kız şurda 51 kilo hatunum, herkesin verdiğini yesem böyle kalabilir miyimhadi ordan sende beni de yakalrsan yicen yaniEki Görüntüle 1535109
ben korkuyorum sendenaşkolsuuuunnnnn kız şurda 51 kilo hatunum, herkesin verdiğini yesem böyle kalabilir miyim
ben korkuyorum senden
Kız sen o kadar nasıl yedinniye kızzzz, almam merak etme uzuuuuunnnn yıllardır görmediğim kilodayım, hatta geçen benim adam benle kafa buluyo buhar olup uçacan diye yok artık demişim bakma sen bak bugün yediklerimi yazayım anlıcan, aslında kebabın dibine vurdum protein günü gibi oldu
sabah
1 bardak süt
öğle
kuzu şiş 2 büyük parça
1 patlıcan kebap köftesi+2 patlıcan parçası
yarım adana köfte
2 kanat ızgara
2 büyük tavuk şiş parçası
1 fındık lahmacun
salata
cacık
bunlar olmayaydı eyiydi, kaçamaklar :
patates kızartması 10-15 parmak patates
1 top irmik helvasının yarısı(1 yemek kaşığı kadar)
avuç ayası kadar pide
Kız sen o kadar nasıl yedin