yaşam boyu fit olmak

artma ben gene başlıyorum
trambolinede başlıyorum hadi bakam

bakalım kuzum yaaa, valla ben gidip almasam bile buara o kadar abuk subuk yerlerden ne tatlılar yemekler çıkıyo bi bilsen. bi de diyetteyim diyince azar işitiyorum, çaktırmadan az yiyim diyorum, hepsinden azıcık tadına bakınca yine baya oluyo:KK70::KK70::KK70: bayanların hamaratlığı elinden alınsın istiyoruuummmm, işin kötü tarafı bi lezzetli yapıolar ki sorma:cool:

bakalım kuzum yaaa, valla ben gidip almasam bile buara o kadar abuk subuk yerlerden ne tatlılar yemekler çıkıyo bi bilsen. bi de diyetteyim diyince azar işitiyorum, çaktırmadan az yiyim diyorum, hepsinden azıcık tadına bakınca yine baya oluyo:KK70::KK70::KK70: bayanların hamaratlığı elinden alınsın istiyoruuummmm, işin kötü tarafı bi lezzetli yapıolar ki sorma:cool:
hadi ordan kötüye bile iyi olmuş dersin sen o damak tadıyla :cool:

hadi ordan kötüye bile iyi olmuş dersin sen o damak tadıyla :cool:

yok kııııııızzzzz ben çok seçerim, huyum çok pistir aslında. sevmediğim bişeyi yiyeceğime aç kalırım daha iyi:KK33:

yok kııııııızzzzz ben çok seçerim, huyum çok pistir aslında. sevmediğim bişeyi yiyeceğime aç kalırım daha iyi:KK33:
hadi ordan sende beni de yakalrsan yicen yani
696251_22985_23122014202210_16.jpg

ben korkuyorum senden :KK17::KK53:

niye kızzzz, almam merak etme:KK70::KK70::KK70::KK70: uzuuuuunnnn yıllardır görmediğim kilodayım, hatta geçen benim adam benle kafa buluyo buhar olup uçacan diye:KK37: yok artık demişim:KK70: bakma sen bak bugün yediklerimi yazayım anlıcan, aslında kebabın dibine vurdum protein günü gibi oldu:KK57:

sabah
1 bardak süt

öğle
kuzu şiş 2 büyük parça
1 patlıcan kebap köftesi+2 patlıcan parçası
yarım adana köfte
2 kanat ızgara
2 büyük tavuk şiş parçası
1 fındık lahmacun
salata
cacık

bunlar olmayaydı eyiydi, kaçamaklar :
patates kızartması 10-15 parmak patates
1 top irmik helvasının yarısı(1 yemek kaşığı kadar)
avuç ayası kadar pide

niye kızzzz, almam merak etme:KK70::KK70::KK70::KK70: uzuuuuunnnn yıllardır görmediğim kilodayım, hatta geçen benim adam benle kafa buluyo buhar olup uçacan diye:KK37: yok artık demişim:KK70: bakma sen bak bugün yediklerimi yazayım anlıcan, aslında kebabın dibine vurdum protein günü gibi oldu:KK57:

sabah
1 bardak süt

öğle
kuzu şiş 2 büyük parça
1 patlıcan kebap köftesi+2 patlıcan parçası
yarım adana köfte
2 kanat ızgara
2 büyük tavuk şiş parçası
1 fındık lahmacun
salata
cacık

bunlar olmayaydı eyiydi, kaçamaklar :
patates kızartması 10-15 parmak patates
1 top irmik helvasının yarısı(1 yemek kaşığı kadar)
avuç ayası kadar pide
Kız sen o kadar nasıl yedin :KK17::KK57:

eveeeetttt günlükcüm bugün tartı günüydü:rolleyes:

diyete başlangıç kilosu: 57,4
geçen hafta : 50,9
bu hafta : 51,3

fark +400:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: niye mi seviniom iki kilo aldım diye korkuyodummm:KK70:

günlükcüm bundan sonra hep fit im, inşallah yani becerebilirsem:KK70:

günlükcüm menü paylaşmaya başlıyorum sonunda :)

sabah
kaşarlı poğaça(açılışı iyi yapmadım ama çok canım istedi :))

öğle
2 şöbiyet
1 ay çöreği
1 kase yoğurt

akşam kocayı atlatırsam 1 kase yoğurt yiyip kapatıcam günü:KK17:

akşam yarım dolma+1 kaşık mantı+1 dilim ekmek+1 kase yoğurt yedimmm:kk77:

X