yaşam boyu fit olmak

işte çok değiştirmemeye planlı gitmeye çalışıyorum:KK75: buraya yazmazsam ipin ucu kaçıyor. planlı menü mantığı ile çok güzel gitmeye başladı kilom:KK52: yarın yazıcam ama bugün zil takıp oynayacaktım nerdeyse, lisedeki kilolarıma yaklaşıyorum:KK48:[/QUOTE]

ooo cok güzel tatlım süpersin. Çıtır olmana çok az kalmış demekki:)

Ay mesajim yine alıntıda kaldı

gördüm canım :)
yaaa evet belki hedefime ulaşmadan bile bırakabilirim, şuanda vücudum orantılı duruyor :) 50 kiloda falan diyeti bırakıp sadece spor yapabilirim, çok da tahta gibi olmak istemiyorum:KK52: gerçi lisede 48 kiloydum gayet fittim ama tabi arada 10 yaş var:confused: neyse ne demiştik rüzgar nereye götürürse:KK36::KK37:

günlükcüm bugün tartı günüüüüü:rolleyes:
ilk diyete başlangıç kilo:57,4
geçen haftaki kilo:52,7

bu haftaki kilo : 50,9:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

fark: -1,8

bu haftalık hedefim kilo korumak ama verirsemde hayır demem:KK52:

yalnız bi şımardım bi şımardım canım neleeeeerrrr yemek istio, özellikle ekmeği kestiğim için hamurişi yemek istiyorum:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: ama yooookkkkk yemeyeceğim evlilik yıl dönümüme az kaldı ve 4 lü bi rakamda olmak istiyoruummmmm:KK62: hırs yaptım resmennn yaaaa:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sabah bu moralle
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
2 minik domates
yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir yedim

öğle
et döner (sadece eti)
ayran

akşam
somon(fırında)
yeşil salata+soğan salatası

gece
yarım kase yoğurt+6 badem

Cokk tebrik ederim canımmm aferin sana..cok güzel kilo vermissin:)) bir daha ancak hamile kaldığında alırsın insallah:KK66:

kız günlük öğle arası 1 saat yürüyüş yaptımmm ama yine gezer havada:KK76:

pekiiiii nelere karşı koydum:
kiraz ve erik havuzunda yüzmek istedim(hiç dur durak noktam yoktur bu ikisinde 1 kilo yesem daha yok mu derim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:)

sonra kandil simitlerini:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: allaaaammm o nasıl bir kokudur, pastaneler dışarı çıkarmış tepsiyle(insanları çeksin diye yapıolar ama alan var alamayan var diyette olan var:KK62::KK62::KK62::KK62:)

sonraaaaa artık markette gidip çikolatalara bakmak alışkanlık haline geldi, antep fıstığı ezmesi dolgulu çikolata çıkmış(bayram çikolatası şeklinde olan vardı zaten de, bu bildiğiniz büyük boy:KK57: nasıl ağzımm sulandıııı antep fıstığına da bayılırım ki ben :confused:)

ama hiiiiççççç bişey almadım, öğlenki ayranımı kırmızı etin içindeki demir emilimini azaltmasın diye bekletiyorum saat 16:00 gibi içecem:KK52: buarada yağsız tuzsuz salatalarımı yazmıom kalorisi çok düşük(hemde az yiyom, tuzsuz salatayı hiiiiçççç sevmiom ben) etlerin yanında azcık da salata var yoksa, nasıl yok saydıysam yazmamışım:KK70:

günlükcüm ben geldim, haftasonu menüleri yoookkkk. çok şımardım çoookkkk :KK43: 1 kilo almışımdır rahat, belki de daha fazla(cuma günü öğreneceğim artık sonucu, tartılmam çünkü)
işin kötü yanı halen kendime sahip çıkamıyorum

sabah:KK11:
1 kaşarlı açma
yarım ay çöreği

ara
kalan yarım ay çöreği

öğle
3 tane izmir köfte
5 adet elma dilim patates
4 tane çilek

offf offff hiç diyet modunda değilim yaaaaaa:cry::cry::cry::cry:

ara
kalan yarım ay çöreği

öğle
3 tane izmir köfte
5 adet elma dilim patates
4 tane çilek

offf offff hiç diyet modunda değilim yaaaaaa:cry::cry::cry::cry:
kızz sen hemen niye geri geldin bakım
banada arada el atsana

merhaba günlükcüm, artık kalıcı olarak açıyorum seni. Adından da anlaşılacağı üzere bu sadece beslenme günlüğü olmayacak yaşam boyu sağlıklı ve fit olarak kalmak için gereken herşeyi yapmaya çalışacağım:rolleyes: buna bol su içmek, spor yapmak, sağlıklı beslenmeye çalışmak, zihinen yaşlanmamak genç kalmak dahil olacak. yapabileceğimin en iyisini yapmak hedefim:KK71:
şimdiiii gelelim bilgilere
boy:158
ilk diyete başlangıç kilosu:57,4
güncel kilo:52,9

kilo hedefi:48
su hedefi: enaz 10 bardak
spor hedefi: haftada 3 gün
zihinsel ferahlık hedefi: günde enaz 50 syf kitap okuma

not: kilo tartı günleri cumaları olacak:KK24:
Zihinsel ferahlık hedefine bayıldım:KK48: Başarılar

kızzzz ben sana el atarsam kilo alırsın buara :) hiiiçççç motive değilim :KK43: menü paylaşmıom farkındaysan :KK70:
bende sen gibi ama nasıl yapcam bilmiyorum
akşam yemeğini yememeye pazartesi başlıyorum
haftasonu doğum günüm de :-)

iyiki doğdun kuzucum, nice mutlu mutlu yaşların olsun :)

günlükcüm diyet modunda değilim, buaralar çok pis gaza geliyorum ben yaaa :KK43:

X