bak şimdi ben de merak ettim akşamı :))peki günün devamı nasıl olacak (akşam yoğun bi program var,alkol falanda var. günü çok azaltamam ama sağlıklı geçireceğim )
ara
sütlü kahve (yarım yağlı sütle yapılmış)
öğle
1 kase yoğurt (içine 1 tepeleme yemek kaşığı lor ekleyeceğim, proteini arttırmak için. sevemedim şu loru tadını belki yoğurdun içinde hissetmem )
ara
sütlü kahve (yarım yağlı, bir de bu sütlü kahvelerdeki süt 1 çay bardağı)
ara2
10 adet kaju
akşamı sonra yazayım, yarın ola hayrola
Canım sen bir 49 u Gör ben olmuş gibi sevineceğim vallahi :) hadi bekliyorumm :
bak şimdi ben de merak ettim akşamı :))
dogum günleri özel günler.. keyfini çıkaretmeee etmeee
walla 1 kadeh beyaz ya da pembe şarap
1 dilim pasta kesin var da daha neler eklenir heeeççç bilmiyom
dogum günleri özel günler.. keyfini çıkargünü hafif geçiriceksin zaten yarın da dikkat ettin mi hiçbir şey olmaz..
dün akşam kayınvalidenin evinde
2 yemek kaşığı et kavurma
bol salata
1 kepçe soğuk çorba
ara
1 dilim pasta (doğum günü kutlamaları bitsin rahatlayacağım inşallah)
1 tane çay gevreği
küçük bi salkım üzüm
1 ısırık muz
nelere hayır dedim
pilav (zaten sevmem)
kete (içim gitti içim)
sac böreği (buna da içim gitti ama yapacak bişey yok)
teşekkür ederim canım, iradeli olmaya çalışıyorum. evde halen çikolatalı pasta variradeni kutluyorum canımcım
kendine haksızlık ediyorsun.. iki gün aynı çıkman süper bir şey.. pasta yiyor ve kilo almıyorsun,kilonu dengeliyorsun gün içinde yediklerinle..evet belki bugün kilo almamak için son hakkın olabilir.. bugün ve yarın dikkat edersinsabah kilo: 50,0 (tehlike çanları çalıyor, iki gün üst üste aynı çıktım, kesin vücudum çakılları biriktiriyo yarın birgün hoopppp 1 kilo + diyecek bana)
sabah
2 kaşık (100 g yoğurt)
yarım şeftali
5 kaju
ara
sütlü neskafe
öğle
3 tepeleme yemek kaşığı lor peyniri+1 domates+1 salatalık+4 sivri biber
ara
2 kaşık (100 g yoğurt)
yarım şeftali
5 kaju
akşamı yediğimde paylaşırım
kendine haksızlık ediyorsun.. iki gün aynı çıkman süper bir şey.. pasta yiyor ve kilo almıyorsun,kilonu dengeliyorsun gün içinde yediklerinle..evet belki bugün kilo almamak için son hakkın olabilir.. bugün ve yarın dikkat edersin
bak ne yap biliyor musun? akşama misafir çagır veya sevdigin bir komşun varsa apartmanda ona ver "dogum günümdü sizi de düşündüm" diyesimsims işin kötüsü regli öncesindeyim veee resmen doyma hissimi kaybettim henüz yazdıklarımın dışına çıkmadım ama evde yarım çikolatalı pasta var
bak ne yap biliyor musun? akşama misafir çagır veya sevdigin bir komşun varsa apartmanda ona ver "dogum günümdü sizi de düşündüm" diyebunların hiç biri mi olmadı eşine yemek yapma pasta yesin
hehe iyiymiş yaaa.. şanslısınkız yemeği eşim yapıyo zaten
eşim çok kurnaz ben yemezsem o da yemez hayatta, sen yemiyon bana kilo aldırıcan diyoamaaa
ben onun acıktığı saatlerde pastayı getirip 1-2 çatal alıp hatunda yiyo imajı verirsem o koca bi dilim yiyebilir