yaşam boyu fit olmak

supersin sen ya hayran kaldim hayatim boyunca sadece iki yil fit oldum sonra isten ayrildim evlendim cocuk oldu derken hop gelsin kilolar elimde imkanim var halbuki kosu bandim var ama orda dyruyo oylece irade zayif tebrikler

canım boyun kilon kaç?
bende hamilelikten korkuyorum

kilonun bi durma noktası yok insan aldıkça genişliyor, ben önce sağlık için başladım (kolesterol hastasıyım,ailesel ve çok yüksek 400 civarı). eğer dikkat etmezsem genç yaşta kalp krizi vs beni bekliyor olacak sonrada madem verdim niye daha fit olmayayım dedim, devam ediyorum.
aslında gerçekten çok zorlanıyorum, mesela dün açlıktan gece 3 te uyandım bi bardak su içip apar topar yattım yoksa yerdim. zaten yata yata 5 e kadar yatabildim, baktım olmuyo kalkıp spor yapıp kahvaltı yaptım. çok güzel oldu zamanım geniş geniş yetti. aslında az yemek çok sağlıklı sabahın köründe uyandırıyor

buarada çok teşekkür ederiiiimmmmmmm. yarışmalara katılmayı düşündün mü hiç? dişine göre bi rakip gelirse belki hırslanırsın

boyum 1.65 kilomda 77 ile 78 arasinda oynuyo dogumdan sinra 3 kilo kaldi asil isten ayrilinca kilo almisim haberim yok calisirken sabah ise 2km yuruyodum aksama kadar ayaktaydim zaten aksam yine 2 km yuruyodum isten ayrilinca ye ic yat bi baktim pantolonlarim olmuyo 60 kiloydum 75 olmusum inanirmisin cok sacma ama farketmedim bile emziriyorum simdi oglum 6 aylik sadece yuruyus yapabiliyrm

anladım canım, emziriyorsan yediklerine biraz dikkat etsen gider aslında. youtube da bebişle yapılan sporlar var baktın mı hiç? benim çok hoşuma gitmişti

ohhhh magnumumu yedi accayippp keyifliyim. üstüne bi keyif kayfesi içem ben

saat 15:30 gibi 1 tane meyve ara öğünüm var yanında da yeşilçay

bugün kendimi hiç diyeti bozmuş gibi hissetmiyorum, sefam olsun

araöğünde üzümümü yedim
çıkmadan yoğurdumu da yiyeceğim, 1 dilim karpuz haricinde günü kapatıyorummmmmm

bakalım akşam nasıl geçecek
hiç zorlanmadım bugün

dün akşam ekstra 1 salkım üzüm+ 2 yudum bira (yine de tuttum ipimden çektim,iki yudumda kaldım)

dün biranın yanına kocişe patates kızarttım ama yemedimmmm(resmen yutkundum, nasıl canım çekti ama ipler benim elimde artık)

dur bi şöyle kendime sarılayım afferim banaaaaa

günlükcüm bugünkü kilo: 50,0 (sabrımı deniyor resmen ama pes etmeyeceğim)

sabah kahvaltı yapmaya bayılıyorummmm
1 haşlanmış yumurta
1 kk süzme beyaz peynir
maydanoz
yarımşar domates ve salatalık
1 dilim limon eklenmiş sıcak su (yumurtanın demirinin emilimini arttırmak için )

kız günlük pazartesi gününe hedefim 49,5 muş, haftasonu dikkat etsemde yakalasam şu hedeflerimi
sürekli hedeflerimin gerisinde kalıom yaaaa
neyse bu sefer olacak bayrama 48 kilo gidecem (gerçi 47 gitsem iyi olur, 49 olarak dönerim. offf ana kucağı ana yemekleri)

öğle yemeği
1 büyük parça tavuk göğüs eti kızartılmış
3 yemek kaşığı piyaz
domates-salatalık-biber

oy oy oy günlükcüm hiç iyi gelmedim bugün
haftasonu çooookkkk yedimmm, sonuç yine 51,0 ım. oy ben niye böyleyim ya iyice moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…