Gunlukcum kilo:50,5
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk koy peyniri
1 kk suzme peynir
yarim domates
yarim salatalik
Yarim patatesin kizartmasi
yarim biber kizartmasi
iki uc dilim kabak kizartmasi
3 yesil zeytin
iki dilim beyaz ekmek
az tereyag+bal
canım benim bende doğuştan bağırsak tembelliği varo yüzden 3 günde bir magnesie calcinee (toz magnezyum) 1 ölçek bi büyük bardak suya karıştırıp içiyorum yoksaaa yiyeceklerle ben çözüm bulamadım. bu dediğim tozu hamileler son 6 ayda bile kullanabiliyor, o yüzden haftada 2 kez kullanarak çözdüm işi
kilonun nasıl gittiğine gelince :)
ben normalde çok fazla yediğim için kısınca çabuk gidiyor. menülerimi yazmaya özen gösteriyorum takip edebilirsin burdan :) genel olarak haftaiçi çok sıkı tutuyorum. haftasonu ise sağlıklı olacak şekilde, kendimi biraz serbest (tam değil,tam serbest bıraksam dağları yer denizleri içerim) bırakıyorum. hem vücut şaşırıyor, hem benim gözüm doyuyor
Yaaa ben de bu yöntemi denemeliyim Kabızlık için bi bu kaldı zaten deneme tahtasına döndümben de umarım bu sorunu aşarsam çünkü ciddi problemim bu aralar,moralimi alt üst etti. Yeme programına bir göz atıcam. Yemem dengeli ama nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Ben de aynen öyleyim, iştahlıyım, hiç yemek ayırmam. E bünye de kiloya müsait. Hayatımızın sonuna kadar böyle uğraşıcaz sanırım taktiklerini deniycem canım teşekkürler
Maşallah kız sana iradene hayran olmamak elde degil yarina olacagin kiloyu bile tahmin ediyorsun artık pirim