• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yasakmı bılmem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Kizlar su ikbal gürpunarin kremlerini kullanan varmi.. Kullanipta memnun kalan.. Boyle konu acmak yasakmi bilmiyorum ama merak ediyorum hemde cok. Neden bende ise yaramadi.. Cok zor busturup o parayi almistim. Simdiden okuyan ve yardimci olan herkeze tesekkur ederim..

Bende aldim malesef. Bogazimdan kisip o parayi topladim herkez memnunmus yaziyodu nette.. Bende bi gram bisi degismedi

Bende kil maskesini aldim hemde kampanyali diye 4 kutlu.bitene kadarda kullandim.yalanci kadin hala Reklamation gordukce bagasim geliyor .

Aynennnnn.. Ben bide hepsinden ikiser tane aldim :(((

Reklam amacli uyelikleri aciyorlarmis.hep iyi diyorlarmis.belki öyle okudun.haaa Ben birde iade etmeyede kalktim.kadinin diger yalanci para felan vermediler zähmet edip cevap bile yazmadilar

Ay sakin sakin reklamlara kanmayin.. Kapiya gelip birde krem alana telefon falan kazanıyorsunuz diye kandiriyorlardi

Bir dermokozmetik eczaneye gidin ona verecegeniz parayla çok daha iyi ürünler alabilirsiniz..

Ay sakin sakin reklamlara kanmayin.. Kapiya gelip birde krem alana telefon falan kazanıyorsunuz diye kandiriyorlardi

Bir dermokozmetik eczaneye gidin ona verecegeniz parayla çok daha iyi ürünler alabilirsiniz..

Eeeeee esssek kafa inanirsan havaya verirsin

İkbalin kremidemi varmış
Bence onun bunun değilde bilinen markaların onaylanmış test edilmiş ürünlerini alın

Ben termal suyu katkılı kıl maskesini kullanıyorum memnunmuyum ow cok harika diyemem ancak maskeyı yaptığım zaman yüzümü yıkadıgımda parlaklık canlılık veriyo. Ama 2sonra geçiyo. Anlık etkisi var.

O kadına hayatta inanmam helede tvde o tarz reklamlara hiç inanmıyorum yahu böyle şeyler olsa dünya çapında duyulmazmı hemen :ssz:

Krem değil de ben tüy azaltıcı losyon gibi bişey almıştım. Nasıl övüyorlardı var ya. Annemden bi de o kadar azar yedim küçücük tüpe o kadar para verdiğim için :31: 70 liraydı galiba. Ve hiç bişeye yaramadığını test edip onayladım, daha da kanmam böyle şeylere :ssz:

:)))) bal olayi gibi sanirim
bir alana 10 bedava...
bunla gecmis olsun
ayrica o kadinida hic sevmem

Son düzenleme:
o kadının kremi de mi varmış ayy pes. hiç sevmiyorum hiç de samimi bulmuyorum onu. almayın öyle şeyleri kanmayın.

Resmen pazarlamanın adını karaladılar
İnanıp alanlar olduğu sürecede bu durum devam edecek

her gordugumuze inanip aliyoruz malesef once arastirmak lazim kullanip memnun kalan var mi diye ama cogu zaman sirf reklamda unlu birini oynattiklari icin aliyoruz

Back
X