Nasıl sabır varmış helal olsun. Benimki bi hafta ertelemeye bile yanaşmıyor
gel bide bize sor, bi kere hayatın eşyaların yapıcakların herşey yarımyamalak yani evinden ailenden ayrılmanın hüznünü bile yaşamıyosun,tam yaşıcam diyosun düğün erteleniyo his falan heycan meycan heves bişey kalmadı artıkNasıl sabır varmış helal olsun. Benimki bi hafta ertelemeye bile yanaşmıyor
Of çok kötü ya. İnşaallah daha ertelenmezgel bide bize sor, bi kere hayatın eşyaların yapıcakların herşey yarımyamalak yani evinden ailenden ayrılmanın hüznünü bile yaşamıyosun,tam yaşıcam diyosun düğün erteleniyo his falan heycan meycan heves bişey kalmadı artık
inşallah canım, turizm sektörüyle bir tutamıyorum artık çünkü her yer kapalıyken yine devam edildi yaniOf çok kötü ya. İnşaallah daha ertelenmez
Bana özelden dönüş yapanlara göre sadece pazar günü yasak olacak. Açık havadaki düğün nikaha izin verilecek ama bir saat sürecekinşallah canım, turizm sektörüyle bir tutamıyorum artık çünkü her yer kapalıyken yine devam edildi yaninapcağımızı şaşırdık
offffBana özelden dönüş yapanlara göre sadece pazar günü yasak olacak. Açık havadaki düğün nikaha izin verilecek ama bir saat sürecek
Kolay değil yani onca zaman beklemissiniz. 3 aşamalı da düğünlerle ilgili bir şey yazmıyor kioffff3 aşamalı da öyle yazmıyor ama bakalım tükendim artık
evet yazmıyo, zaten hiç umurlarında değil bu sektör iyi bi gelişme göremedik,kongre yapsaydık olurduKolay değil yani onca zaman beklemissiniz. 3 aşamalı da düğünlerle ilgili bir şey yazmıyor ki
Ne yapmaya karar verdiniz acaba?Arkadaşlar 28 Mayıs'ta az katılımlı nikahim var. Ama yasaklar kalkar mı uzatirlar mi bilemiyoruz. Davetiye şimdi basmalı mıyım? Yoksa 17 mayısı mi bekleyeyim? O zamanda sipariş vermek basmak kargo dağıtım derken yetişmez diye korkuyorum. 29 Mayıs'ta da otel rezervasyonu var. En geç 13 Mayıs'a kadar ödeme yapmazsam rezervasyon iptal olacak. Ama yasak kalkmazsa da o para da yanacak. Ne yapmalıyım sizce?
Otele ödeme yapmayacağız çünkü internette dolaşan haberlere göre 1 hazirandan önce normalleşmeyecez. 17 sindeki kabineyi bekleyecez davetiye basmak için deNe yapmaya karar verdiniz acaba?