Şuan nikah ta yasak. Ama belki ona izin verirlerNikah da yasak mı bu dönemde?
Düğün olmazsa belki nikah kıyılır.
Sadece bir hafta olursa o da iyiYasak yok ki herkes dışarıda fıldır fıldır dolaşıyor.He lafta yasak uzatılır mi diye soruyorsanız uzatılabilir 1 hafta daha.
Yaa vermeyince de tatil iptal olacakYasaklar kalkmaz. Davetiyeyi bilmem ama otele para vermeyin.
Gerçi uzatmak gibi bir niyetimiz yok demişler yani ona benzer şekilde konuşmuşlar ama milli bayramlarda serbest bırakmak pek adetleri olmadığı için ben uzayacağını düşünüyorum
Yaa nerde demişler onu böyle duyumlara ihtiyacım var.Gerçi uzatmak gibi bir niyetimiz yok demişler yani ona benzer şekilde konuşmuşlar ama milli bayramlarda serbest bırakmak pek adetleri olmadığı için ben uzayacağını düşünüyorum.
Nikah yani sadece. Düğün yok. Bir tesisin bahçesinde az davetliyle bı nikah töreni düşünüyoruzDüğün derken?????
Düğün yazmışım pardon sadece kısa bir nikah töreni olacakHastalığın bu kadar arttığı bir dönemde düğün çok mu gerekli ?
Yok yok nikah. Yanlış yazmışımBide gerçekten simdi tek derdiniz şu yarım yamalak yapılacak düğün mü ben ilk nikah anladım da düğün nasıl olacak