- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
biz kendimiz erteledik. sadece oda nikahı yapılabiliyor denildi, en azından ailelerimizin yanımızda olabilmesi için böyle tercih ettik.nikah tarihi otomatik olarak mı ertelendi yoksa siz isteyerek mi ertelediniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz kendimiz erteledik. sadece oda nikahı yapılabiliyor denildi, en azından ailelerimizin yanımızda olabilmesi için böyle tercih ettik.nikah tarihi otomatik olarak mı ertelendi yoksa siz isteyerek mi ertelediniz?
Gerçekten çok kötü. Belirsizlik yoruyor. Hiçbir plan yapamıyoruzBenimde nişanım var güya nişan dediğimde kimse gelmeyecek sadece karşı tarafın ailesi ve benim ailem il dışındayız yasaklar yüzünden bilet alıyoruz 760 liraya hoop yasak geliyor tekrar değişiyoruz 220 lirası değişim cezasına gidiyor tekrar 17 sine alıyoruz hop 17 si de kapanabilir gerçekten bıktım artık. Allah’a çok şükür sağlıklıyız evden de çıkmıyoruz uyuyoruz ama ne heves kaldı ne birşey.
Çok zor ya. Benim ev de kaldı. Mobilyaci dükkanda yer yok gelin alın eşyaları diyor. Evim başka şehirde olacak. Mobilyayı oraya götürmek gerek. Yasak var götüremiyoruz. Gelinlikçi diğer yandan sıkıntı çıkarıyor.bizim davetiyeler bile basılmıştı. şimdi tekrar basılıyor. aynı sinir bozucu durumları dejavu gibi yaşayıp duruyoruz. ev yerleştirilecek kaldı, gelinlik terzide bekliyor. vakalar azalsa bari de şu çektiklerimize değse. gerçi sanmıyorum, sokaklar kapanma öncesi gibi kalabalık. olan bize oluyor.
Bence kalkar gecen yılda bu zamanda olmuştu hatırlasana .Yaza hazırlık ıcın kapattılar .Ekonomı kotu zaten .Acmak zorundalarArkadaşlar 28 Mayıs'ta az katılımlı nikahim var. Ama yasaklar kalkar mı uzatirlar mi bilemiyoruz. Davetiye şimdi basmalı mıyım? Yoksa 17 mayısı mi bekleyeyim? O zamanda sipariş vermek basmak kargo dağıtım derken yetişmez diye korkuyorum. 29 Mayıs'ta da otel rezervasyonu var. En geç 13 Mayıs'a kadar ödeme yapmazsam rezervasyon iptal olacak. Ama yasak kalkmazsa da o para da yanacak. Ne yapmalıyım sizce?
Mantıklı olan o ama nişanlım beklemek istemiyor artık. 9 yıldır bekliyor. Bu seferde ertelenirse kaciririm valla diyorErteleyin nikâhı? Daha davetiye basılmamış , ev yok niye acele ediyorsunuz?
Nereden inceleyebilirim bunu?İnternette 3 asamada normalleşme haberleri çıkmış tabi kesin olmamakla birlikte ama doğrudur muhtemelen bir kontrol edin derim. Nikahlar düğünlerle ilgili bir şey demiyor ama 1 hazirandan sonra sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılacağı, 1 temmuzdan sonra tüm yasakların kalkacağı anlaşılıyor haberde
Mynette görmüştüm üç asamada normalleşme yazınca çıkıyorNereden inceleyebilirim bunu?
ya da düşürülebilirBu hızla düşerse zaten 10 güne 5 bin vakaya düşebilir
geçen seneden beri düğününü erteleyen evi tutulmuş eşyaları yerleşmiş 1 senedir kira ödeyen biri olarak nacizane tavsiyem eğer erteleme imkanınız varsa ki bu nişan ertelenebilir gibi duruyor bence ertele aman hasta mı olcaz ya birine bişey olursa paniği yaşamazsın,tabi yinede karar seninBenimde nişanım var güya nişan dediğimde kimse gelmeyecek sadece karşı tarafın ailesi ve benim ailem il dışındayız yasaklar yüzünden bilet alıyoruz 760 liraya hoop yasak geliyor tekrar değişiyoruz 220 lirası değişim cezasına gidiyor tekrar 17 sine alıyoruz hop 17 si de kapanabilir gerçekten bıktım artık. Allah’a çok şükür sağlıklıyız evden de çıkmıyoruz uyuyoruz ama ne heves kaldı ne birşey.
zor zamanlar bende yaşadım allah yardımcın olsun şu mübarek günde dua edelim bol bol kurtulalım hayırlısıyla tez vakitte sağlıklaÇok zor ya. Benim ev de kaldı. Mobilyaci dükkanda yer yok gelin alın eşyaları diyor. Evim başka şehirde olacak. Mobilyayı oraya götürmek gerek. Yasak var götüremiyoruz. Gelinlikçi diğer yandan sıkıntı çıkarıyor.
Aynen kardeşim yapabileceğimiz bir dua kaldı zaten.zor zamanlar bende yaşadım allah yardımcın olsun şu mübarek günde dua edelim bol bol kurtulalım hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla
Bir yıldır düğün mü bekliyorsunuzGeçen sene 1 temmuzda düğünler açılmıştı biz 3-4 temmuza tarih almıştık bi açıklama çıkmamıştı yakın zamanda açıklandığı için biz önceden ertelemiştik bu senede 1 temmuzda açılırsa kendimi kesicem artık,4-5 haziran a tarih aldık yine açılmıcak görünüyo turistlere hiç bişey yok olan bize oluyo
evetBir yıldır düğün mü bekliyorsunuz