Sade nikah yapacaz onu da aileler ısrar ediyor birilerini davet etmeye. Yoksa onu da sessiz sedasız yapardım benValla ben düğünden kaçmak için fırsat bu zamanlar diye evlenecek adam bakıyorum, şart mı düğün? Boşver in.. Para da cebinize kalsın.
Konuyu düzgün oku sonra yazGün içinde yüzlerce insan ölüyor. İngiltere hindistan bangladeşle eş tuttu kırmızı listeye attı. Siz şu ortamda düğün diyorsunuz. Gerçekten pes.
Dugun degil zaten nikahi varmış.Hastalığın bu kadar arttığı bir dönemde düğün çok mu gerekli ?
En baştan düzgün yazın o zaman. Nikahta olsa şu ortamda kalabalık nikah yine aynı derecede saçma. Akrabalar maske indirip şap şup öpüşecek.Konuyu düzgün oku sonra yaz
Bende istemiyorum sessiz sedasız olsun istedim ama maalesef aileler razı olmuyor. Bir kere olacak bir şey sen dul musun bilmem ne konuşup duruyorlar.En baştan düzgün yazın o zaman. Nikahta olsa şu ortamda kalabalık nikah yine aynı derecede saçma. Akrabalar maske indirip şap şup öpüşecek.
Yaa vermeyince de tatil iptal olacak
Aa öyle bir şey mi varmış bakayım o zaman teşekkür ederimZaten bütün oteller boş. Iptal olsada rahat yer bulursunuz. Illada ayıricam derseniz 24 saat öncesinde ücretsiz iptal seçeneği olan otelleri tercih edin.
Bende istemiyorum sessiz sedasız olsun istedim ama maalesef aileler razı olmuyor. Bir kere olacak bir şey sen dul musun bilmem ne konuşup duruyorlar.
Bu hızla düşerse zaten 10 güne 5 bin vakaya düşebilirVaka sayisi 60 000 idi kapanma baslamadan once. Tam kapanmanin 4. gunu vaka sayisi 25 000 e indi ya da indirildi, bilmiyorum. Şu sayiya inmezse kapanma suresini uzatiriz diyorlardi. Ama ekonominin donmesi, turizmin acilmasi icin rakamlarin indirildigi yonunde yorumlar da var. 19 mayisa kadar kapanmayi uzatabilirler ama ondan sonra muhtemelen yasaklar kaldirilacak.
19mayıs’ı da alırlar bence o haftada kapanma olacakmıs gıbı planınızı yapın keşke hazıran olaral başta planladaydınız gecen yıl 1hazıran’da bırden normallesmıstık(!) hatırlarsınız ozaman kesin nikah düğün vs olur derdım ama bence hazıran’a kadar yavas yavas normalestırırler bu sefer gıbı kademeli olarak nikah merasımıne de bellı sayıyla ızın verırler gıbı ılk basamaktaArkadaşlar 28 Mayıs'ta az katılımlı nikahim var. Ama yasaklar kalkar mı uzatirlar mi bilemiyoruz. Davetiye şimdi basmalı mıyım? Yoksa 17 mayısı mi bekleyeyim? O zamanda sipariş vermek basmak kargo dağıtım derken yetişmez diye korkuyorum. 29 Mayıs'ta da otel rezervasyonu var. En geç 13 Mayıs'a kadar ödeme yapmazsam rezervasyon iptal olacak. Ama yasak kalkmazsa da o para da yanacak. Ne yapmalıyım sizce?
Simdi sosyal medyada okudum. 17 mayistan sonra bir hafta daha kapanma gundemdeymis bir daha kapanmak zorunda kalmamak icin.Bu hızla düşerse zaten 10 güne 5 bin vakaya düşebilir
Nerde okudunuz bunu? Sadece bir hafta olsa o da iyiSimdi sosyal medyada okudum. 17 mayistan sonra bir hafta daha kapanma gundemdeymis bir daha kapanmak zorunda kalmamak icin.
sinirlerim tepeme çıktı. dul olsan ne olacakmış ya? yeraltına tünel kazıp orada mı yapacaklardı nikahı gizli gizli. hey allahım. bir de ailelere çok söz hakkı vermeyin bence, siz evleniyorsunuz.Bende istemiyorum sessiz sedasız olsun istedim ama maalesef aileler razı olmuyor. Bir kere olacak bir şey sen dul musun bilmem ne konuşup duruyorlar.
Bence alttan alttan aileleri ikna edin.Sade nikah yapacaz onu da aileler ısrar ediyor birilerini davet etmeye. Yoksa onu da sessiz sedasız yapardım ben
Doğru söylüyor. Ben otel çalışanıyım. Tam kapatma öncesi %80-%90 doluluğumuz vardı. Şu an %20’ye kadar geriledi. Ücretsiz iptal seçeneği olan bir otele rezervasyon yaptırın.Zaten bütün oteller boş. Iptal olsada rahat yer bulursunuz. Illada ayıricam derseniz 24 saat öncesinde ücretsiz iptal seçeneği olan otelleri tercih edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?