Yaşadiklarima inanamadim akıl almaz şeyler yardım edin lütfen bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Severek evlendik ben çok zorluk gördüm pisloloj olarak ve gözümü boyamak için herşeyi yaptı evlili erken almadı için şimdi ise çok farkli
Ben de 17-29 yaş aralığında her sevdiğimle evlenseydim başka bir hayat yaşıyor olurdum. 17 yaşına kadar taciz ve fiziksel şiddeti bir kenara koyarsak ne gördüyseniz ne yaşadıysanız Türkiye nin yarısından fazlası da aynı zorlukları yaşıyor. Gençken boşanın işe girin kendi ayaklarınızın üstünde durun. Kendi zorluklarımızı yaşıyoruz hepimiz.
Anne babanızın ya da eşinizin size yarattığı zorluklarla uğraşacağınıza kendinize yarattığınız (eğitim, iş, mesai vb) zorluklarla uğraşın en azından size yarar.

Öyle olucak zaten hep bu his var ailem için tamam dedim ben kendim seçtim ve pişmanım düzelir diye ama içimdeki şüpe beni hergün öldürüyor
Belli ki paraları o kadınlara yediriyor. Seni sevmeyen, maaşını başkalarıyla yiyen, seni aldatan adam kocan değildir.

Gerçekten 19 yaşında evlendiniz mi? Şu an derdiniz kocam başka kadınlara bakıyor mu yerine vize,final, kitap olsaydı keşke.

Allah mesut etsin diyip konudan ayrılmak istiyorum.
Bazı şeyler gözüken pencereyi yanıltıyor severek evlendik ve böyle olucağını bilemezdim gözümü boyadi

Çok karışık yazmışsınız tam aynalayamadım. Fakat şurayı çok iyi anladım evlenmek için çok geç kalmışsınız Neden bu kadar bekledin doğar doğmaz evlenseydin. Birlikte büyürdünüz ! Sinirlerim bozuldu resmen senim yaşıtların liseyi yeni bitirmiş hangi üniversiteye gitsem diye gelecek planları yapıyorken sen kocam beni aldattı ama gözümle görmedim diye ağlıyorsun. Sana ne diyelim şimdi kocan düzelir otur bekle mi diyelim. Hatta 3 , 5 Çocuk yap dahada çok düzelir mi diyelim. Bunu söylemek istemezdim fakat Eşin düzelmeyecek dahada kötüye gidebilir. Çünkü Eşinin yaşı da küçük ikinizde belli bir olgunlukta değilsiniz.

Sana bir abla tavsiyesi Daha çok küçüksün Kesinlikle çocuk yapma Dr. git sana korunmak için bir yöntem önersin Yarım bıraktığın yada hiç gitmediğin okulunu bir şekilde bitir. Mesleğini eline al Yani bırak evcilik oyunlarını kocamda kocam deme kendini ve geleceğini düşün Ben sana hemen ayrıl demiyorum. Diyorum ki Tek odağın kendin olsun Eşini takmayı bırak ta bugünden başla geleceğini kurmaya sen geleceğini kurda Eşinle ne yapacağına sonra karar verirsin

Yanlız boşanmayi düşünüyorum şuan siz çok yanlış anlıyorsunuz severken bunları haketmedimi ima ediyorum

Boşanmayi dusunuyorum çok yanlış düşünüyorsunuz baskı altında bir haldeyim severken vazgecicem.tabikide gururum sevgiden önemli

Okudum,anladım.

Yatakta basmayı bekliyorsunuz herhalde.
Boşanmayi düşünüyorum ben mesaj gördüm dedimde etrfaimdkiler mesajdan ne olucak saçma vs diyen evliler oldu icin piskolojkmen durmustun

Daha yaşın küçücük. Tek takıldıklarım, okulu bırakmışsın belli ki Türkçe'den bir habersin. İstanbul'daki açık giyenenlere niye sallıyorsun? Biz kocan bize baksın diye mi giyinip çıkıyoruz? Napalım mesela senin tava suratlı kocanı?

Tabi ki boşan. Kimse bunu haketmez. Yolun başındasın dön hatandan hayatına bak lütfen.
Canım.o kadar yanıyor ki hayatan soğudum onun yüzünden elimde yaptı mesajlar bana yalan söyledi mesajların hepsini ss aldim

Aaa ben onu görmemişim.

Çarşaf almaya gidiyorum.

Bir kaç aydır sustum işte ama kavga etmiştim bu yüzden oturup ağladı yok öyle birşey inkar etmeler acimiyorum.bile artık ama olmuyor güvenin olmadı bir yerde olmuyor onun yzuunden ailemi de silmek zorunda kalıcak tek başıma çekip.gidiceğim ailemin yanında o piskolojiyle daha kötü olucam inaniyorum

Telefonum bozuk olduğu için yazım hataları demek istedim o böyle yaptı için ister istemez artık kafamda bu var güven biti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…