Severek evlendik ben çok zorluk gördüm pisloloj olarak ve gözümü boyamak için herşeyi yaptı evlili erken almadı için şimdi ise çok farkliEvlenmeyi oyun sanmışsınız. Ne yaşam tarzınızı, ne maddi imkanlarınızı düşünmemişsiniz.
Siz 17-18 yaşlarında, eşiniz de 22-23 yaşlarındayken evlenmişsiniz. İş güç belli değil, borç almalar, altın bozmalar… Para yoksa, iş yoksa düğün dernek yapıldı gelen altın gitmiştir. Ne olacaktı ki? Altın kadınındır denir yA evet de para yoksa ne olacak? Telegram ve Reddit gruplarında geniş katılımlı her konudan grup oluşturulur ancak erkeklerin özellikle cinsel içerikli grupları takip ettiğini duydum. Bu grupların ötesinde whatsapp da temiz değilse nasıl bir hayat istediğinizi ve bu hayata nasıl bir insanla devam ettirebileceğinizi düşünün. Bunu yaparken kendi geleceğinizi de nasıl kazanacağınızı da düşünmelisiniz. Siz kendinizi geliştirin, gençsiniz işe girin ve hayatı öğrenin.
Öyle olucak zaten hep bu his var ailem için tamam dedim ben kendim seçtim ve pişmanım düzelir diye ama içimdeki şüpe beni hergün öldürüyorBoşan. Böyle çapkın kocayla ömür geçmez.
Telefonum bozuk olduğu için hızlı yazınca hepsi böyle bir şekle gelmiş yenj farketim kırıcı olmanıza gerek yokYaşadığınız ülkenin ana dilini nasıl bu kadar kötü kullanabilirsiniz aklım almıyor. Türkçeyi kasaptan mı öğrendiniz anlamadım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?