yaşadıklarım

İşim yok,mesleğim yok,param yok,ailem arkamda değil,gidecek yerim ve yeniden başlayacak cesaretim yok desene sen şuna. Kızını öne sürme.
Teşekkür ederim söyle bir durumda kadının kadına verdiği en büyük sözlü desteğin örneğisiniz

Mesleginiz varmi kızınız dört yaşında olmalı.devletin tüm gün anaokullari var fiyatı çok yüksek degil.önce biraz kıyıya köşeye para atın ne olursa.ne harcarsaniz fazla fazla söyleyin kocaniza. Kalanı atın saklayın.gizliden iş bakın.nafakada alırsınız. Çocuğu tüm gün verirseniz çalışabilirsiniz.bir gözde olsa bir ev işinizi görür.marketlere kasiyerlik olur.asgari ücret de olsa gerekirse yarı aç kalın.ama onurlu yaşayın.sizin için dua edicem.çabalayın elbet bir kapı açılır.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ne gibi zorlugu var hanimefendi? Siz bakamiyorsaniz o sizinle ilgili bisey, bu devirde kiz annesi olmakla alakali degil. Tek basina bir degil iki kizini mis gibi yetistirmis akrabam var ve boyle anneler çok, illa basinda adam gerekmiyor.
Sıkıntı sadece maddiyse nafakada alirsiniz, maasinizla birlikte. Anneniz evini aciyorsa gayette gecinirdiniz. O bahsettigim akrabamda asgari ucretle calisiyor. Bosaninca annesinin yanina yerlesti, calisiyor. Akmasada damliyor, huzuru var.

Haklısınız hanim efendi belki o gücü kendimde göremedim belki duymaya ihtiyacım vardı ne güzel gozlemliyorsunuz cevrenizi ama burada uzulmus yıpranmış bir hemcisinizi yargiliyirsunuz helal olsun o akrabaniza Allah emeklerini ziyan etmesin konuda da yazdığım gibi olgun yaşamış görmüş geçirmiş insanlardan yapabilirsin sende ayaklarının üzerinde durabilirsun cümlesini bekledim ama o cümle böyle değil teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…