yaşadıklarım benim sınavımdı, bana o anlarda nasıl davrandığınızda sizin sınavınızdı.

Benim yakın arkadaşımın böyle bir şey başına geldi ama ben pek aramadım. Konusunu açarsa konuştum çünkü ortada bir şey yokken fazla konuşup sanki teşhis konulmuşçasına üzülmek taraftarı değilim. Kötü niyetle değil ama henüz ortada bir şey yok diye aramamış olabilirler gibi geldi

Canım evet teşhis konmuyor ama belirsizlik adamı nasıl yıpratıyor bir bilsen. Ölecek miyim ölmeyecek miyim diye düşünüyorsun. O sebeple birinin sırtını sıvazlamasına ihtiyaç duyuyorsun çocuk gibi. O kadar hassas oluyorsun ki, kırılıyorsun böyle. Zor değil ki arayıp canım üzülme, inşallah sapa sağlam çıkacaksın demek.

ilk cümleni okuduğumda derin bi oh çektim. Çok sevindim.
Geri kalan satırlarda anlattığının artık hiç bi önemi yok.
bunları düşünüp kendini hasta etme. İçine attıysan çok dert ettiysen söyle rahatla. Bi daha da umursama.

Ben bebegimi kaybettigimde ne görümcem ne de kaynim bize gelmelerini birak aramadilar bile. Oysaki onlarin kötü zamanlarinda biz ordaydik. Esim zaten iyice sildi hepsini. Hele ben bebegimi topraga vermisim zaten artik daha geberseler gitmem.
Yani sil at hepsini, gereksiz insanlar demekki.

Konu başlığı oldukça hoşuma gitti.
Yorumuma gelince, başlığınızı tekrar okuyun ve Allah'a havale edin derim.

Konunuzu hatirladim iyi olmaniza cok sevindim aslinda siz demissiniz basliginizda fazla soze gerek yok mesafeli davranin bunsan sonra

canım geçmiş olsun.çok şükür sonucun temiz çıkmış çok sevindim.böyle zamanlarda kimin ne olduğu belli oluyor.gerçek yüzlerini görmüş oldun.bundan sonra gerektiği ve hakettikleri gibi davranırsın.

çok geçmiş olsun sağ salim atlatmışsınız buna şükredin gerisini boşverin onlar insanlık yapmamış belli ki ama onlar öyle yaptı diye sen insanlığından olma canım rabbim yukarda görüyor buda yeter sana rabbime havale et bak ne güzelki en ve en önemlisi rabbim seni eşine çocuklarına yuvana bağışlamış kapının dışında kalan insanlarıda bu kadar önemseme kapının iç tarafına yap gerekli cevabın orada zaten

Bosuna dememisler insan dostunu kotu gunde tanir diye. Bundan sonra da araniza mesafe koy.
O sana nasil davrandiysa sende ona oyle davran bundan sonra.

o kadar güzel bir başlık yazmışsınız ki... başlığınız cevabınız aslında. çok geçmiş olsun

6 yıl önce sizinle aynı duyguları yaşadım. Lenf kanserinden şüphelendiler hatta %90 öyle dediler neyseki değilmişim. Tabii bunu anlamaları teşhis etmeleri 2 ay sürdü. O dönem kızım 4 yaşındaydı ve ben sadece Allah'ım beni kızımdan ayırma diye yalvardım iki ay boyunca. Eşim kendini banyoya kapatıp orada ağlıyordu gizli gizli. İnanın hiç kimse için neden aramadılar diye aklımdan geçirmedim. Hem aramaları beni daha kötü hissettirecekti. Bazen bir ortamdaki yaşlı bayanlar (tabii kulaktan kulağa çabuk yayılıyor her şey) bana acıyarak vah vahhh daha çok genç diye aralarında konuşurken kaç kez duydum. O yüzden kimseyle görüşmek dahi istemedim. Arayıp bana inşallah temiz çıkar bozma moralini deseler ne değişecekti ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…