çalışan bayanlar hakkında mevzu olmuşta .konu ne ben tam vakıf olamadım.bende çalışıyorumda
takılma canımm saçmaladık biraz işteeee
sen şimdiki muhabbete dahil ol geçmişte kalmaaa
başakın evini döşüyozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çalışan bayanlar hakkında mevzu olmuşta .konu ne ben tam vakıf olamadım.bende çalışıyorumda
4 sene önce oturduğum apartmana bir gelin geldi ama ne eşya ne çeyiz 2 ev düzülür eşyalarla kolları boynu altınlarla dolu ama 5 ay evli kaldılar önemli olan sevgi saygı tam olsun gerisi zamanla olur...evet aslında utanmaları lazım hallerinden çünkü erkek tarafı düzer evi, inşallah yardım ederleer ne bilim kuzum yaa. aaaman almazlarsa da sorunb değil herşeyi nasıl yaptıysak koltuklarımızı da alırız biz dimi
evet dimi en önemlisi yatak odası bizi birbirimizr bağlayan.
siz de çok zorluklardan geçmişsiniz kıyamam. ama birden herşeye sahip olunca insan kıymetini bilmiyor bence. bence biz şanslıyız ki hiç bişiyimiz yok.
allah mutlu etsin zmanla herşey oluyo bakkk
sanırsamda benim oooooooo
bak uyanıka bakkk
alalım kanka nolcakkkkk
şşööle ucuzundann adisindenn 500e kapatırız senin evii
yakkında ev adresime kadar gidecek galiba konu, bize mi gelecen nedir anlamadım:44:tamam benimki de 1600 alıyo ama kira veriyom kızım 350 tlll
belki az alıyodur dedimm yaaaa
başak sen hangi okul mezunuzsun mesleğin nee
seni derinden tanımak istiyomm
aç gözlü karıııı
küçük ev neyine yetmiiyooo
aaaaaa
ama takside girmeyinceeeee
elde para kalmıyooo zatenn
bende artık tüp bebek parası birikticemmm
ona sıra gelince bide para için beklemeyeyimm diyomm
ama koltuklarım pembe tam senin tarzın gösterdiğin koltuklardan birine çok benziyooooo
şaka şaak
kankammm
allah herşeyin en iyisiniiiii tatırsınn hevesini aldırsınn
takılma canımm saçmaladık biraz işteeee
sen şimdiki muhabbete dahil ol geçmişte kalmaaa
başakın evini döşüyozz
şaka bi yana harbiden güzel söz haaaaaaaabizim malımız mülkümüz sevgi saygı gerisi ayrıntı
kız hele sen bi doğur da ev kolay , benim evi döşüyonuz zaten şu an. bi de sana ev alırız kuzum sen yeterki doğurevim minnak yaa:)gerçi ben küçük kutu gibi evleri çok severimm:)gücümüzde ona yettiği için güççük aldık evi...
idare ediyoruz aslında ama dediğim gibi yatırım amaçlı olsun diye daha büyük bir ev fikrimiz var...eee belki 2-3 çocuğumuz olur ev büyük olsun neme lazım:)
ev eşyalarını ben aldım..(iş değişikliği ile tazminatımla)biraz borç yaptık onuda takılarla ödedik..
kayın babamda buna karşılık ev taksitlerimize ve peşinatımıza yardımcı oldu..
belki evimize bir sandalye bile almaılar ama ev almamıza vesile oldular bence en önemlisi bir ev...
başak maddelendiriyorummyakkında ev adresime kadar gidecek galiba konu, bize mi gelecen nedir anlamadım:44:
yuhhh kızım 1600 alıyo gözün doysun hatun daha ne alacak. sen zengin değilsin de kim zengin olsun.
kannatsiz nankör karı
ayrıca kiran da gayet azz istanbulda b.k tan evler en az 450 tl.
sizin elinize bayağı para kalıyo ve yatırım yapabilirsin rahatlıkla.
ben ben Ankara'dan düz lise mezunuyum. liseden mezun olup üniv. kazandığım da şimdi kocişim olan sevgilime sormuştum üniv. gidicem diye. kocaman bi "olmaz" dedi. sonra kendisi askere gitti geldi beni istedi evlendük:123:
sonra ben ananlarla yaşayamıyom işe giriyim dedim. kocman bi "olmaz" dedi yine. ama oda mecbur kaldı izin vermeye çünkü harbiden çok sorun yaşıyoduk evde. sonra bi mesleğim olsun diye muhasebe kursuna gittim. sertifikamı aldım. şimdikte bi mobilya şirketinin muhasebesine bakıyorum.
inşallah olurda büyük evede sığamazsınızz,,evim minnak yaa:)gerçi ben küçük kutu gibi evleri çok severimm:)gücümüzde ona yettiği için güççük aldık evi...
idare ediyoruz aslında ama dediğim gibi yatırım amaçlı olsun diye daha büyük bir ev fikrimiz var...eee belki 2-3 çocuğumuz olur ev büyük olsun neme lazım:)
ev eşyalarını ben aldım..(iş değişikliği ile tazminatımla)biraz borç yaptık onuda takılarla ödedik..
kayın babamda buna karşılık ev taksitlerimize ve peşinatımıza yardımcı oldu..
belki evimize bir sandalye bile almaılar ama ev almamıza vesile oldular bence en önemlisi bir ev...
dolunayım aybicenin aklına neler soktun bu topiki ben açtım ama sahibi ben dğilim hepimiziz ööle düşünme. ayrıca bu yıldız fikrine birlikte karar verdik. aşırı yoğun katılımcılara kırmızı , arada gelenlere sarıyıldız koyuyoruz. sadece benden alınmıyor yıldızlarrr sen gell senin de kırmızı yıldızın olsun ***
yakkında ev adresime kadar gidecek galiba konu, bize mi gelecen nedir anlamadım:44:
yuhhh kızım 1600 alıyo gözün doysun hatun daha ne alacak. sen zengin değilsin de kim zengin olsun.
kannatsiz nankör karı
ayrıca kiran da gayet azz istanbulda b.k tan evler en az 450 tl.
sizin elinize bayağı para kalıyo ve yatırım yapabilirsin rahatlıkla.
ben ben Ankara'dan düz lise mezunuyum. liseden mezun olup üniv. kazandığım da şimdi kocişim olan sevgilime sormuştum üniv. gidicem diye. kocaman bi "olmaz" dedi. sonra kendisi askere gitti geldi beni istedi evlendük:123:
sonra ben ananlarla yaşayamıyom işe giriyim dedim. kocman bi "olmaz" dedi yine. ama oda mecbur kaldı izin vermeye çünkü harbiden çok sorun yaşıyoduk evde. sonra bi mesleğim olsun diye muhasebe kursuna gittim. sertifikamı aldım. şimdikte bi mobilya şirketinin muhasebesine bakıyorum.
olsun senide tanıyom işte ne güzelllllerenayım ben teknik bir bölüm bitirdim...sektörümde fazla kadın yok...biraz erkek işlerine el attım:)
aslında işyeri anlamında yerimi bulsam daha süper kazanırımda,bayan olduğumuz için ortam önemli..
burda daha mütavazi kazanıyorum ama huzurum yerinde çok şükür...
başağa sormuşsun ama nedense ben kendi üstüme alındım..lapinim ben lapin:)
kanka valla napçan koltukları kızım
heee sorma evimi döşüyolar,
biri canın sağ olsun diyo ama tık yok,
biri malımız mülkümüz sevgi saygı gerisi ayrıntı diyo,
biride eskimiş koltuklarını veriyo
şaka bi yana harbiden güzel söz haaaaaaaa
sen mi uydurdun
kız hele sen bi doğur da ev kolay , benim evi döşüyonuz zaten şu an. bi de sana ev alırız kuzum sen yeterki doğur
kanka valla napçan koltukları kızım
heee sorma evimi döşüyolar,
biri canın sağ olsun diyo ama tık yok,
biri malımız mülkümüz sevgi saygı gerisi ayrıntı diyo,
biride eskimiş koltuklarını veriyo
şaka bi yana harbiden güzel söz haaaaaaaa
sen mi uydurdun
kız hele sen bi doğur da ev kolay , benim evi döşüyonuz zaten şu an. bi de sana ev alırız kuzum sen yeterki doğur
kanka bu ne yaa bu kadar benzer valla yaaaaaaa. senin koca da mı istemedi okumanı, vay beeeeeeebaşak maddelendiriyorumm
1-kankamı yakından tanıyım dedim
2-kocam iyi maaş alıyoo
3-kiram az sayılır evet evime göre evim güzell
4-yatırım yapamıyom arabanın eksiklilklerini yaptırıyommkayınannemlere destek oluyooz eksiklerini alıyozz
5-eşim krediye girmekten çekiniyoo faiz günahına girmeyelim diyoo köyde ev yapçaz ama öncelikim çocuk yapmaya yatırım yapmak
6- arabam yatırım sayılır şükürr
7-bende ticaret lisesi mezunuyun"muhasebeciyim" ve eşimin isteğiylee okumadımm evlendikk
8-başak hayatlarımız bu kadar benzerken tabi kanka oluruzz
9-başak sen beni kıskanıyonmu herşey aynı yaşımız bilee
inşallah olurda büyük evede sığamazsınızz,,
benimde takılarım borca gitti yaa
yani bakalım biz napcazz kayınaannem siz ev alın biz yardın ederiz diyo ama .....kısmet
amin kuzum amin. iyiki açıklama yaptım o zaman, kimse bilmiyomşsen de ne renk vardı unuttum. dur tahmin ediyim . sen fazla ihmal etmiyosun ama çok sıkta gelmiyosun. ozaman senin yıldız SARI!!!!!!!! doğru mu bi baksanaaaa ben de bu 3 sarı nokta ne diyordum Allah iyliğinizi versin emi.. hatta bebişler versin
kuzum ya bende bi hevesle gittim kursa havalana havalana ama işe girdikten sonra anladım ne sinir bozucu sıkıcı itici gereksiz bi meslekmiş.başakk başka meslek bulamadınmı kuzucum yaaa..bugün burdaki muhsebeci arkadaşta nie muhasebeci oldumki ben die bağırıodu walla..mesele nerelere gelmiş yaaa bi gittim hale bak:)
valla yazarken bir anda çıktı söz beğendiğine sevindim...kızım kelin merhemi olsa başına sürermiş benim eşyalar hep dökülüyo yatak odamın hali içler acısı
ay kıyamam benden sonrada senin evi düzeriz. baksana burası deniz fenerine döndüvalla yazarken bir anda çıktı söz beğendiğine sevindim...kızım kelin merhemi olsa başına sürermiş benim eşyalar hep dökülüyo yatak odamın hali içler acısı
sadaka mı??????? sadakamı vercen bana. istemem senin 5 kuruşunu al koltuklarını goynuna sokolsun senide tanıyom işte ne güzelllll
kızım seni eskilere kıyarmıyım alırım sanda 2 çekyattt başımın gözümün sadakası olurr
öhööö öhöööö:)
nazemirim demek yatak odanız dökülüyoo hee:)
Alacakaranlık/şafak vaktini izledinizmi?siz bide ordaki yatakodasını görün:)
adam vampir ya süper güçlü bişeyy:)
ay kıyamam benden sonrada senin evi düzeriz. baksana burası deniz fenerine döndü
sadaka mı??????? sadakamı vercen bana. istemem senin 5 kuruşunu al koltuklarını goynuna sok
kanka bu ne yaa bu kadar benzer valla yaaaaaaa. senin koca da mı istemedi okumanı, vay beeeeeee
amin kuzum amin. iyiki açıklama yaptım o zaman, kimse bilmiyomşsen de ne renk vardı unuttum. dur tahmin ediyim . sen fazla ihmal etmiyosun ama çok sıkta gelmiyosun. ozaman senin yıldız SARI!!!!!!!! doğru mu bi baksana
kuzum ya bende bi hevesle gittim kursa havalana havalana ama işe girdikten sonra anladım ne sinir bozucu sıkıcı itici gereksiz bi meslekmiş.