Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet aslında utanmaları lazım hallerinden çünkü erkek tarafı düzer evi, inşallah yardım ederleer ne bilim kuzum yaa. aaaman almazlarsa da sorunb değil herşeyi nasıl yaptıysak koltuklarımızı da alırız biz dimi:KK34:

evet dimi en önemlisi yatak odası bizi birbirimizr bağlayan.
siz de çok zorluklardan geçmişsiniz kıyamam. ama birden herşeye sahip olunca insan kıymetini bilmiyor bence. bence biz şanslıyız ki hiç bişiyimiz yok.
4 sene önce oturduğum apartmana bir gelin geldi ama ne eşya ne çeyiz 2 ev düzülür eşyalarla kolları boynu altınlarla dolu ama 5 ay evli kaldılar önemli olan sevgi saygı tam olsun gerisi zamanla olur...
allah mutlu etsin zmanla herşey oluyo bakkk
sanırsamda benim oooooooo

bak uyanıka bakkk
alalım kanka nolcakkkkk
şşööle ucuzundann adisindenn 500e kapatırız senin evii:63::KK60::KK60:

bizim malımız mülkümüz sevgi saygı gerisi ayrıntı

tamam benimki de 1600 alıyo ama kira veriyom kızım 350 tlll
belki az alıyodur dedimm yaaaa
başak sen hangi okul mezunuzsun mesleğin nee
seni derinden tanımak istiyomm
yakkında ev adresime kadar gidecek galiba konu, bize mi gelecen nedir anlamadım:44:
yuhhh kızım 1600 alıyo gözün doysun hatun daha ne alacak. sen zengin değilsin de kim zengin olsun.:KK57:
kannatsiz nankör karı:KK19::KK19:
ayrıca kiran da gayet azz istanbulda b.k tan evler en az 450 tl.
sizin elinize bayağı para kalıyo ve yatırım yapabilirsin rahatlıkla.

ben ben Ankara'dan düz lise mezunuyum. liseden mezun olup üniv. kazandığım da şimdi kocişim olan sevgilime sormuştum üniv. gidicem diye. kocaman bi "olmaz" dedi. sonra kendisi askere gitti geldi beni istedi evlendük:123:
sonra ben ananlarla yaşayamıyom işe giriyim dedim. kocman bi "olmaz" dedi yine. ama oda mecbur kaldı izin vermeye çünkü harbiden çok sorun yaşıyoduk evde. sonra bi mesleğim olsun diye muhasebe kursuna gittim. sertifikamı aldım. şimdikte bi mobilya şirketinin muhasebesine bakıyorum.

evim minnak yaa:)gerçi ben küçük kutu gibi evleri çok severimm:)gücümüzde ona yettiği için güççük aldık evi...

idare ediyoruz aslında ama dediğim gibi yatırım amaçlı olsun diye daha büyük bir ev fikrimiz var...eee belki 2-3 çocuğumuz olur ev büyük olsun neme lazım:)

ev eşyalarını ben aldım..(iş değişikliği ile tazminatımla)biraz borç yaptık onuda takılarla ödedik..

kayın babamda buna karşılık ev taksitlerimize ve peşinatımıza yardımcı oldu..

belki evimize bir sandalye bile almaılar ama ev almamıza vesile oldular bence en önemlisi bir ev...

aç gözlü karıııı
küçük ev neyine yetmiiyooo
aaaaaa
ama takside girmeyinceeeee
elde para kalmıyooo zatenn
bende artık tüp bebek parası birikticemmm
ona sıra gelince bide para için beklemeyeyimm diyomm

erenayım ben teknik bir bölüm bitirdim...sektörümde fazla kadın yok...biraz erkek işlerine el attım:)

aslında işyeri anlamında yerimi bulsam daha süper kazanırımda,bayan olduğumuz için ortam önemli..
burda daha mütavazi kazanıyorum ama huzurum yerinde çok şükür...

başağa sormuşsun ama nedense ben kendi üstüme alındım..lapinim ben lapin:)

Son düzenleme:
ama koltuklarım pembe tam senin tarzın gösterdiğin koltuklardan birine çok benziyooooo
şaka şaak
kankammm
allah herşeyin en iyisiniiiii tatırsınn hevesini aldırsınn

kanka valla napçan koltukları kızım

takılma canımm saçmaladık biraz işteeee
sen şimdiki muhabbete dahil ol geçmişte kalmaaa
başakın evini döşüyozz

heee sorma evimi döşüyolar,:63:
biri canın sağ olsun diyo ama tık yok,
biri malımız mülkümüz sevgi saygı gerisi ayrıntı diyo,
biride eskimiş koltuklarını veriyo :KK19:
bizim malımız mülkümüz sevgi saygı gerisi ayrıntı
şaka bi yana harbiden güzel söz haaaaaaaa
sen mi uydurdun
evim minnak yaa:)gerçi ben küçük kutu gibi evleri çok severimm:)gücümüzde ona yettiği için güççük aldık evi...

idare ediyoruz aslında ama dediğim gibi yatırım amaçlı olsun diye daha büyük bir ev fikrimiz var...eee belki 2-3 çocuğumuz olur ev büyük olsun neme lazım:)

ev eşyalarını ben aldım..(iş değişikliği ile tazminatımla)biraz borç yaptık onuda takılarla ödedik..

belki evimize bir sandalye bile almaılar ama ev almamıza vesile oldular bence en önemlisi bir ev...
kız hele sen bi doğur da ev kolay , benim evi döşüyonuz zaten şu an. bi de sana ev alırız kuzum sen yeterki doğur

Son düzenleme:
yakkında ev adresime kadar gidecek galiba konu, bize mi gelecen nedir anlamadım:44:
yuhhh kızım 1600 alıyo gözün doysun hatun daha ne alacak. sen zengin değilsin de kim zengin olsun.:KK57:

ben ben Ankara'dan düz lise mezunuyum. liseden mezun olup üniv. kazandığım da şimdi kocişim olan sevgilime sormuştum üniv. gidicem diye. kocaman bi "olmaz" dedi. sonra kendisi askere gitti geldi beni istedi evlendük:123:
sonra ben ananlarla yaşayamıyom işe giriyim dedim. kocman bi "olmaz" dedi yine. ama oda mecbur kaldı izin vermeye çünkü harbiden çok sorun yaşıyoduk evde. sonra bi mesleğim olsun diye muhasebe kursuna gittim. sertifikamı aldım. şimdikte bi mobilya şirketinin muhasebesine bakıyorum.
başak maddelendiriyorumm
1-kankamı yakından tanıyım dedim
2-kocam iyi maaş alıyoo
3-kiram az sayılır evet evime göre evim güzell
4-yatırım yapamıyom arabanın eksiklilklerini yaptırıyommkayınannemlere destek oluyooz eksiklerini alıyozz
5-eşim krediye girmekten çekiniyoo faiz günahına girmeyelim diyoo köyde ev yapçaz ama öncelikim çocuk yapmaya yatırım yapmak
6- arabam yatırım sayılır şükürr
7-bende ticaret lisesi mezunuyun"muhasebeciyim" ve eşimin isteğiylee okumadımm evlendikk
8-başak hayatlarımız bu kadar benzerken tabi kanka oluruzz
9-başak sen beni kıskanıyonmu herşey aynı yaşımız bilee

inşallah olurda büyük evede sığamazsınızz,,
benimde takılarım borca gitti yaa
yani bakalım biz napcazz kayınaannem siz ev alın biz yardın ederiz diyo ama .....kısmet

dolunayım aybicenin aklına neler soktun:KK1: bu topiki ben açtım ama sahibi ben dğilim hepimiziz ööle düşünme. ayrıca bu yıldız fikrine birlikte karar verdik. aşırı yoğun katılımcılara kırmızı , arada gelenlere sarıyıldız koyuyoruz. sadece benden alınmıyor yıldızlarrr sen gell senin de kırmızı yıldızın olsun ***

aaa ben de bu 3 sarı nokta ne diyordum Allah iyliğinizi versin emi.. hatta bebişler versin:KK9:

hatta bana bişey koymamışlar sizi gidiler siziiii:KK20:

Son düzenleme:

başakk başka meslek bulamadınmı kuzucum yaaa..bugün burdaki muhsebeci arkadaşta nie muhasebeci oldumki ben die bağırıodu walla..mesele nerelere gelmiş yaaa bi gittim hale bak:)

erenayım ben teknik bir bölüm bitirdim...sektörümde fazla kadın yok...biraz erkek işlerine el attım:)

aslında işyeri anlamında yerimi bulsam daha süper kazanırımda,bayan olduğumuz için ortam önemli..
burda daha mütavazi kazanıyorum ama huzurum yerinde çok şükür...

başağa sormuşsun ama nedense ben kendi üstüme alındım..lapinim ben lapin:)
olsun senide tanıyom işte ne güzelllll

kızım seni eskilere kıyarmıyım alırım sanda 2 çekyattt başımın gözümün sadakası olurr

sen mi uydurdun

kız hele sen bi doğur da ev kolay , benim evi döşüyonuz zaten şu an. bi de sana ev alırız kuzum sen yeterki doğur

sen mi uydurdun

valla yazarken bir anda çıktı söz beğendiğine sevindim...kızım kelin merhemi olsa başına sürermiş benim eşyalar hep dökülüyo yatak odamın hali içler acısı

başak maddelendiriyorumm
1-kankamı yakından tanıyım dedim
2-kocam iyi maaş alıyoo
3-kiram az sayılır evet evime göre evim güzell
4-yatırım yapamıyom arabanın eksiklilklerini yaptırıyommkayınannemlere destek oluyooz eksiklerini alıyozz
5-eşim krediye girmekten çekiniyoo faiz günahına girmeyelim diyoo köyde ev yapçaz ama öncelikim çocuk yapmaya yatırım yapmak
6- arabam yatırım sayılır şükürr
7-bende ticaret lisesi mezunuyun"muhasebeciyim" ve eşimin isteğiylee okumadımm evlendikk
8-başak hayatlarımız bu kadar benzerken tabi kanka oluruzz
9-başak sen beni kıskanıyonmu herşey aynı yaşımız bilee

inşallah olurda büyük evede sığamazsınızz,,
benimde takılarım borca gitti yaa
yani bakalım biz napcazz kayınaannem siz ev alın biz yardın ederiz diyo ama .....kısmet
kanka bu ne yaa bu kadar benzer valla yaaaaaaa. senin koca da mı istemedi okumanı, vay beeeeeee
aaa ben de bu 3 sarı nokta ne diyordum Allah iyliğinizi versin emi.. hatta bebişler versin:KK9:
amin kuzum amin. iyiki açıklama yaptım o zaman, kimse bilmiyomş:KK9:sen de ne renk vardı unuttum. dur tahmin ediyim . sen fazla ihmal etmiyosun ama çok sıkta gelmiyosun. ozaman senin yıldız SARI!!!!!!!! doğru mu bi baksana
başakk başka meslek bulamadınmı kuzucum yaaa..bugün burdaki muhsebeci arkadaşta nie muhasebeci oldumki ben die bağırıodu walla..mesele nerelere gelmiş yaaa bi gittim hale bak:)
kuzum ya bende bi hevesle gittim kursa havalana havalana ama işe girdikten sonra anladım ne sinir bozucu sıkıcı itici gereksiz bi meslekmiş.

öhööö öhöööö:)
nazemirim demek yatak odanız dökülüyoo hee:)

Alacakaranlık/şafak vaktini izledinizmi?siz bide ordaki yatakodasını görün:)
adam vampir ya süper güçlü bişeyy:)

valla yazarken bir anda çıktı söz beğendiğine sevindim...kızım kelin merhemi olsa başına sürermiş benim eşyalar hep dökülüyo yatak odamın hali içler acısı

Son düzenleme:
offffffff offfffffffff irsaliye kesim geliyomm ne iş yaptığım belli değil çıttıracam yaaaaaaaaaaaaa:KK43:

ay kıyamam benden sonrada senin evi düzeriz. baksana burası deniz fenerine döndü:KK9::KK9:

olsun senide tanıyom işte ne güzelllll

kızım seni eskilere kıyarmıyım alırım sanda 2 çekyattt başımın gözümün sadakası olurr
sadaka mı??????? sadakamı vercen bana. istemem senin 5 kuruşunu:KK67: al koltuklarını goynuna sok

öhööö öhöööö:)
nazemirim demek yatak odanız dökülüyoo hee:)

Alacakaranlık/şafak vaktini izledinizmi?siz bide ordaki yatakodasını görün:)
adam vampir ya süper güçlü bişeyy:)

izlemedim...14 sene oldu ve bu 5. evim dökülsün artık haklı olarak

ya ben görmüyorum ya da sen beni başlkasıyla karıştırdın canım.
bende hala bişey yok

ay kıyamam benden sonrada senin evi düzeriz. baksana burası deniz fenerine döndü:KK9::KK9:

sadaka mı??????? sadakamı vercen bana. istemem senin 5 kuruşunu:KK67: al koltuklarını goynuna sok

yok canım sağol biz kendi yağımızla kavruluyoz azıcık aşım kaygısız başım yavaş yavaş olur...zaten kiradayız siz kendi evinizi düzün kaynanadan kurtulun yeter

kanka bu ne yaa bu kadar benzer valla yaaaaaaa. senin koca da mı istemedi okumanı, vay beeeeeee

amin kuzum amin. iyiki açıklama yaptım o zaman, kimse bilmiyomş:KK9:sen de ne renk vardı unuttum. dur tahmin ediyim . sen fazla ihmal etmiyosun ama çok sıkta gelmiyosun. ozaman senin yıldız SARI!!!!!!!! doğru mu bi baksana

kuzum ya bende bi hevesle gittim kursa havalana havalana ama işe girdikten sonra anladım ne sinir bozucu sıkıcı itici gereksiz bi meslekmiş.

kızım benim kocam buldu 17 yaşında çıtırı
"okumak yok uleynnnn "dedii:KK60::KK60:
ama kndimi geliştirmemi engellemiyo
ama ben farklı alanlarda gelişiyomm:KK60:
lütfen mesleğime hakaret etmeyin çok severek yaptımm
halada severek bakarımm lütfenn
aaa dünyadaki engüzel ve en tehlikeli meslekk
başak bak anlatayımm 2005 yılında ben çalışıyom yılbaşından birkaçgün sonra 2005 e yeni girdikk
bankadan para çekildi müdürüm bana telefon etti parayla geliyom masayı boşalt diyee
anam başak para bi geldii 400.000 tl bunları sayıcan dedi ben daha yeni 18 olmuşum allah dedimm
akşama kadar o parayı saydımm şeytan dedi at çantana.... atmadım ama korktumm
ömrümde en çok parayı o zaman bi arada gördüm bennnnn

X