Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bir de doktor normalsin diyo iltihap vs bile yok rahimde her şey nlamadıormalmiş ama ovitrelle ilede çatlamadı yumurta pco muyum dedim hayır dedi

Normal kabul ediliyomuş cnm
İnşallah sorun olmaz

çok sağol canım ya klomen e başladıım 1 yumurta oldu çatlatma iğnesi ile de çatlamadı pco değilim ben hiç mi yumurtlamıyodum da 1 tane oluştu ki of off
Yumurtlama tembelliği vardır
Bendede vardı.
Ama neden çatlamadı acaba
Bence incir kuru yap çatır çatır yunurtlatıyo
ALLAHIN İZNİYLE

Yumurtlama tembelliği vardır
Bendede vardı.
Ama neden çatlamadı acaba
Bence incir kuru yap çatır çatır yunurtlatıyo
ALLAHIN İZNİYLE
Allah senden razı olsun canım soruğun kişi hemşire vs mi yaşım 26 doktor olabiliyo bazen böyle durum dedi 3 cm kist olarak duruyo yumurtam adetle atılır dedi bu ay tedaviye mecburen kist olunca ara verdik

Inşallah canim eşimi çok seviyorum.. çokta severek evlendim.. inşallah dediğin gibi olur.

insan sevince sorunların çözülmesi daha kolay oluyor inanıyorumki sizde bu zor dönemeci geçecek eski huzurlu mutlu günlerinize döneceksiniz her evlilik zor dönemlerden geçer ancak işin içinde güçlü bir sevgi bağı varsa bu zor dönem daha az hasarla atlatılır birde üçüncü şahıslara fırsat vermeyerek tabiki

taşların düşmemeiş hayırlısı olsun canım doktorun en iyisini bilir muhakkak

hareketli eğlenceli zaman geçirmene sevindim bebek fikrini kafandan uzaklaştırmana vesile olmuş bunlar bakarsın kendiliğinden gelir bebeğin hadi bakalım

Canim hayirlisi olsun ozledim kiz seni canin ne zaman isterse o zaman yap bebegini canim ne guzel cevre edinmissin bir biz edinemedik yaw
Bi arkadaş vardı ona sordum cnm
Benm pek bilgim yok diye
Tedavimi goruyorsun

Allah senden razı olsun canım soruğun kişi hemşire vs mi yaşım 26 doktor olabiliyo bazen böyle durum dedi 3 cm kist olarak duruyo yumurtam adetle atılır dedi bu ay tedaviye mecburen kist olunca ara verdik
Cnm kusura bakma yazamadım sana. Çocukla uğraşmaktan fırsat kalmıyor.
Burdaki arkadaşımız var ona sordum hemşire falan değil bilgisi var bu mevzularda.
Klomen kullanırken bendede olmuştu kist.
Regl ile geçti sonra.
Mecburen 1ay ara verdik tedaviye. Olsun önemli bi durum değil.
Ama bence incir kuru yap tatlım

adetlerim düzenlidir klomenle 1 yumurta oluştu bu durum normaliymiş peki. Ben daha önce hiç mi yumurtlamıyormuşum adet düzenli olduğu halde.teşekkür ederim şimdiden canım

adetlerim düzenlidir klomenle 1 yumurta oluştu bu durum normaliymiş peki. Ben daha önce hiç mi yumurtlamıyormuşum adet düzenli olduğu halde.teşekkür ederim şimdiden canım
Bak benimkide çok duzenliydi.
Gunune bazen saatine kadar bilirdim.
Ona rağmen yumurtlama tembelliği varmış.
Demekki adetin. Düzenli oluşuyla pek ilgisi yok. bu arada kaç yıllık evlisin

Ayy kızlar kış geri geldi
Kazaklrı giymeye başladık tekrar
Bugün o kadar deil ama dun aşırı soğuktu
Vay arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…