Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

allah tamamina erdirsin canim tatli telaslar
Rabbim saglik sihhat versin insallah iyi olursun once saglik gerisi bos canim

amin canım sağolasın senin kardeşinin dğünüde hayırlı olsun Rabbim bir ömür boyu yüzlerini güldürsün

herşeyin başı sağlık valla canım bu aralar bahar miskinliği var ama atacam üzerimden atmam gerekli diyetide boşverdim zaten yeniden başlamam gerek sporada bir ay ara vermiştim dün yeniden başladım

bafs ne yaptıacaba taşlarını düşürdümü merak ettim onu bi aklımda deroşta Allah sabır ve ferahlık versin ona kocasınada akıl fikir

bafs ne yaptıacaba taşlarını düşürdümü merak ettim onu bi aklımda deroşta Allah sabır ve ferahlık versin ona kocasınada akıl fikir
Sağol canim benim.. aminnnnn ins.
Yatıya misafirler var bikaç gün kalacaklar
Yorucu ama iyi geldi kafam biraz dağıldı..
Oglanla da oynuyorlar falan iyi oldu..
Sen nasılsın?

Sağol canim benim.. aminnnnn ins.
Yatıya misafirler var bikaç gün kalacaklar
Yorucu ama iyi geldi kafam biraz dağıldı..
Oglanla da oynuyorlar falan iyi oldu..
Sen nasılsın?

ben iyiyim canım asıl sen nasılsın eşinle konuşabildiniz mi kaynananların haberi varmı bu kararınızdan

ben iyiyim canım asıl sen nasılsın eşinle konuşabildiniz mi kaynananların haberi varmı bu kararınızdan
Yok canim benim kimseye soylemedik daha... esimlede konusmadim ama kararimi haftasonu tartışma anında söylemiştim. Ama her nasılsa kendisi çok iyi davraniyor... keşke herzaman böyle olsa ama değil. Benimde kafam karışık açıkçası.. bakalım bi tatile gidip geleyim nasıl olacak... benim de arkamda duran bi ailem olsa inan hersey daha farklı olurdu.

Kaynanalara söylemem ben bişey çünkü onlar bu karardan son derece mutlu olurlar zira geçmişte böyle bişey olur gibi oldu eşime hemen bırak demislerdi adama baskı yapmışlardı.. o da biraz onların doldurusuna gelip uzak kalmıştık birbirimizden ama sonra nasıl olduysa bana geri dönmüştü...

Yok canim benim kimseye soylemedik daha... esimlede konusmadim ama kararimi haftasonu tartışma anında söylemiştim. Ama her nasılsa kendisi çok iyi davraniyor... keşke herzaman böyle olsa ama değil. Benimde kafam karışık açıkçası.. bakalım bi tatile gidip geleyim nasıl olacak... benim de arkamda duran bi ailem olsa inan hersey daha farklı olurdu.

Kaynanalara söylemem ben bişey çünkü onlar bu karardan son derece mutlu olurlar zira geçmişte böyle bişey olur gibi oldu eşime hemen bırak demislerdi adama baskı yapmışlardı.. o da biraz onların doldurusuna gelip uzak kalmıştık birbirimizden ama sonra nasıl olduysa bana geri dönmüştü...

anladım canım kimseye söylememekle en iyisini etmişsiniz inşallah eşinin aklı başına gelmiştir arada böyle rest çekmek bazen işe yarıyor biraz uzak kalın kafanızı dinleyin ikinizde eminim barışacak ve çok mutlu olacaksınız

anladım canım kimseye söylememekle en iyisini etmişsiniz inşallah eşinin aklı başına gelmiştir arada böyle rest çekmek bazen işe yarıyor biraz uzak kalın kafanızı dinleyin ikinizde eminim barışacak ve çok mutlu olacaksınız
Inşallah canim eşimi çok seviyorum.. çokta severek evlendim.. inşallah dediğin gibi olur.

canlarımm antıbıyotıkler hastalıgı uzatırmı bn 6 aydır bebıs ıcın ugrasıyorumm bu ayda tam oldu derken ben yataklar adustumm ıkı tane gun3 tane antıbıyotıkk alamm gerekıyorr yarındaa batın baslangıcı bu ayda bebeısımm olmadıı gablıba aama hasta olacak gıbı de halımm yokkı gec dollenme durumu olabılırmıı duya bılenn tecrubelı olanda varmıı:KK43::KK43::KK61::KK61::cry::cry:

canlarımm antıbıyotıkler hastalıgı uzatırmı bn 6 aydır bebıs ıcın ugrasıyorumm bu ayda tam oldu derken ben yataklar adustumm ıkı tane gun3 tane antıbıyotıkk alamm gerekıyorr yarındaa batın baslangıcı bu ayda bebeısımm olmadıı gablıba aama hasta olacak gıbı de halımm yokkı gec dollenme durumu olabılırmıı duya bılenn tecrubelı olanda varmıı:KK43::KK43::KK61::KK61::cry::cry:

yok canım malesef taşlarım düşmedi kıpırdamadı bile doktorda yapacak birşey yok takip dedi.gebelik düşünüyorsan sakıncası yok dedi bir sonuç alamadım yani ama doktor gebelikte taşın kıpırdarsa kırıldığı için düşürme sansın olur diğer türlü çok sıkıntı olurdu dedi hiç kırdırmasam daha mı iyiydi bilmem ben elimden geleni yaptım.

kızlar ben son zamanlarda çok hareketli günler geçiriyorum hergün dışarlardayım aile arkadaş ortamımda genişledi yaz gelince misafirlerimde çok oluyor hafta sonu annem ablamlar geldi geri döndüler vs kendimi kaptırdım gidiyorum iyi hissediyorum dün gece eşim rahat davranmak istedi üstümden attım adamı anladım ki artık bebek fikrine çokk uzaklaştım eskisi gibi üzülmüyor eskisi gibi sık sık düşünmüyorum bebek görünce etkilenmiyorum hele dün gece hamile kalıveririm diye korktum resmen galiba ben çok yıpranmışım ve vazgeçmişim dün farkettim Hayırlısı olsun Rabbim zahmetsizce sağlıkla nasip etsin inşallah buraya da bakıyorum sık sık yazmıyorum diye unutuyorum sanmayın sizleri çok seviyorum

X