Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bu borulceyle sevişiyosunuz galiba. İyiki doğmuş borulcen:-)
hiiç bi b.k yemiyom yaa
Bu ara herif evde kavga dövüş seviş derken zaman geçiyo
Yarında kısmetse Ankara ya gidiyoruz. Herif izindeyken gitmek istedi.
Bende " sen git biz kalalım nede olsa yeni geldik" dedim ama herif bırakmadı:KK70:
geç kalmıştınnn:110:
kizartinca lezzeti farklı olur illaki ama boylede cok lezzetli hemde hafif oluyo canım

ooooy maşallah obun bakinmasini yerim ben

57 yaşına girdi canım

Onlarda Kaymaklı kurabiye ve labne peynirli pogaca yapmislardi bende poğaçadan vazgectim peynirli börek yaptım daha kolay geldi bana

yemek olarakda mercimek çorbası kuru fasulye pilav ve tavuk vardı
hey maaşşşaallah:nazar:57 demek ..
günaydın kızlar

hava yağmurlu yine ne zaman bahar gelecek merak ediyorum
günaydın canım bizim burası günlük güneşlik:cool:
GunAydın minnoslar :KK73:
günaydın minnoşum:cool:

Sabah 7'de kalktım
Kızı doyurdum altını değiştirdim uyuttuum
oğlan gece uyumadigi için uyuyo şimdi
evi süpurdum sildim
tuvaleti temizledim
Tavuk haşlamaya koydum
kahvalti yaptım
çöpleri çıkardım

Saracim
elmalı kurabiye tarifini bulamıyorum arka sayfalarda kaldı
çocuklar uyuyor iken yapayim
bugün davetsiz misafir gelebilir
hazirda bişeyler bulunsun:cool:

Kizz saros 57 yasindaki borulce trend gomlekmi giyiyorrr hayy maasallahhhh

ne sandın tızım görsen hiç 57 yaşında dermisin acaba kadın XS beden düşün

Saat 8 de kalktim evi temizledim camasir topladi yenisini serdim mirroyu doyurdum temizledim uyuttum simdi kahvalti yapiyom:KK50:

afiyet olsun canım

Sabah 7'de kalktım
Kızı doyurdum altını değiştirdim uyuttuum
oğlan gece uyumadigi için uyuyo şimdi
evi süpurdum sildim
tuvaleti temizledim
Tavuk haşlamaya koydum
kahvalti yaptım
çöpleri çıkardım

ellerine sağlık canım

Saracim
elmalı kurabiye tarifini bulamıyorum arka sayfalarda kaldı
çocuklar uyuyor iken yapayim
bugün davetsiz misafir gelebilir
hazirda bişeyler bulunsun:cool:

senin için buldum kopyala yapıştır yapıyorum

Elmalı kurabiye

malzemeler

4 tane orta boy elma
tarçın
ceviz
toz şeker
2 tane yumurta
bir su bardağı yoğurt
bir çay bardağı sıvıyağ
bir paket kabartma tozu
bir paket vanilya
un
pudra şekeri

yapılışı

önce elmaları yıkayıp kabuklarını souyup rendeliyoruz tarçını yarım çay bardağı toz şekeri ve cevizi ekleyip karıştırıp pişirmeye bırakıyoruz pişince ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz

sonra yumurtayı yoğurdu sıvıyağı güzelce çırpıp unu kabartma tozunu vanilyayı ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapıyoruz.bu hamurdan istediğimiz büyüklükte parçalar koparıp elimizle yada merdaneyle açıp ortasına elmalı harçtan koyup istediğimiz şekli veriyoruz 180 derecede altı pembe olana kadar pişiriyoruz üzerinin beyaz kalması önemli fırından çıkarıp servis yapacağımız zaman pudra şekeri serpiyoruz.

Püf noktası : sıcakken pudra şekeri serpersek eker üzerinde erir güzel bir görüntü olmaz servis ederken şekerini serpmek en doğrusu :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

ayrıca dikkat ettiyseniz hamuruna şeker koymadım çünkü hem elmanın içinde hemde üzerinde pudra şekeri olacağından şeker komasına girmeye gerek yok:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Saros xs muuuuuu sokkardayim valla bu evelenmemis olan borulcemi

evet canım evlenmemiş olan büyük görümcem 40 kilo civarı halen daha ayyyy çok yersem kilo alırım diyor ya çıldırıyorum diğer 42 yaşında olanda böyle XS bile bazen bunlara bol geliyor düşün

Bu ara gece sütunu bırakma çabaları harcıyorum
Deroşşş senin oğlan içiyomuydu geceleyin
Biz kaç kere kalkıyoduk bi kaç gece uğraştım süt vermedim geri uyuttum yeni yeni bıraktık sanırım inşallah
canim bizim oğlan 1 yaşına girmemisti gece sütünü kesti. Icmiyordu. Çocuk hatta şuanda bile sut icmiyo. Ne yaptık ettik çocuğa sütü iciremiyoruz. Geceleri bile cenesini kilitliyor ağzını açmıyor. Icse verirdim. Ama yok malesef.

6 kilo verdim dahada verecem :110: catla patla emi
niye catlimki vücut senin yağlar senin.
Senin bilecegin iş. Sütun ne alemde kilolar gidince etkilendimi yoksa Miraç efendi iciyirmu daha?
Walla ben biberonla birlikte meme olayını sürdürmeye çalışıyorum yoksa kız aç kalır.

evet canım evlenmemiş olan büyük görümcem 40 kilo civarı halen daha ayyyy çok yersem kilo alırım diyor ya çıldırıyorum diğer 42 yaşında olanda böyle XS bile bazen bunlara bol geliyor düşün
Hiç guzelbişi değil bence gozumde canlanıyo
Yaşlı kırışık ve zayıf ve evlenmemiş
Eşiminde bi tanıdıkları var 40lı yaşlarda zapzayıff ve bekarr
Bence kadın dediğin o kadarda zayıf olmuycak
Hemde yaşlanınca çok kırışık oluyorlar

Hiç guzelbişi değil bence gozumde canlanıyo
Yaşlı kırışık ve zayıf ve evlenmemiş
Eşiminde bi tanıdıkları var 40lı yaşlarda zapzayıff ve bekarr
Bence kadın dediğin o kadarda zayıf olmuycak
Hemde yaşlanınca çok kırışık oluyorlar

gözünde canlandırdığın gibi değil özellikle küçük olan çokda güzel evlenmemiş olması armudun sapı üzümün çöpü demesinden hergün nemlendiricilerle bakılan cilt kırışırmı hiç

hem 40 lı yaşlarda kırışılmıyor canım bu bakım ve cilt tipinle alakalı

canim bizim oğlan 1 yaşına girmemisti gece sütünü kesti. Icmiyordu. Çocuk hatta şuanda bile sut icmiyo. Ne yaptık ettik çocuğa sütü iciremiyoruz. Geceleri bile cenesini kilitliyor ağzını açmıyor. Icse verirdim. Ama yok malesef.

niye catlimki vücut senin yağlar senin.
Senin bilecegin iş. Sütun ne alemde kilolar gidince etkilendimi yoksa Miraç efendi iciyirmu daha?
Walla ben biberonla birlikte meme olayını sürdürmeye çalışıyorum yoksa kız aç kalır.

Suyu bol ictigim icin salata yesillik felan sutum iyi sukur mirac emiyo:21:

X