Oyle bende ayniyim dayanamam yaparimamin sağol canım ne yapayım yapımda var onlar ne yaparsa yapsın ben onlar gibi düşünemiyorum kıymet biliyolarmı orası tatışılır ama ne demişler iyilik yap at denize balık bilmezse halik bilir
Yok daha su dogalgaz faturasi bir bitsindeBılkona aldınmı koylu kanepesi
Tobe estağfir
Eki Görüntüle 1493130 Eki Görüntüle 1493131 öğlene alel acele yaptığım patlıcan musakka
bende önümüzdeki haftaya randevu yaptırdım hem smear testi yaptiricam hemde spirali sorucamYok cnm sapkayla korunuyok ama saglik ocagindan deeelspiral 2 sene kullandim ben buyuk oglandan sonra asiri derecede adetlerim sancili olunca cikarttirdim ama buyuk rahatlikti tekrar dusunuyorum
inşallah canim.günaydın kızlar
herkese güzel bir gün diliyorum gönlümüzden geçen tüm güzellikler bizi bulsun
canim diyete de arada mola verirsin böyle çok zorlama. Yine canın ne istiyorsa aralarda ye. Insan kendini mutlu da hissediyor o zaman. . Bende diyet yaptığımda aralarda kendimi böyle odullendiririm sonra geri devam ederim.dün vanın otlu peynirinden aldım çok severim çok özlemiştim eşimde afyon kaymağı ve artvinin hakiki arı balını almış bu sabah ballı kaymaklı otlu peynirli kahvaltı yaptım kendime geldim yadiyet miyet gitti tabi ama kaç gündür hastaydım iyi geldi bunlar bu sabah iyi hissediyorum akşamada eşimle kavuşacaz oooooh
siz düşünmeyin zati gelsin beboslar ondan sonra düşünürsunuz artıkbiz korunmuyok korunmayıda düşünmüyok
senin gibi bi geline kul köle olmaları lazım. Yetmez olurmu...kzılar akşama büyük görümcemin doğum günü var pastasını yaptırıyorum dün gittim hediyesinide aldım çok şık bu yazın trendlerinden olacak gömleklerden iki tane aldım biri leopar desenli biri puantiyeli bide peynirli poğaça yapıp götürecem yetmezmi
Eline sağlık çok güzel gözüküyorEki Görüntüle 1493130 Eki Görüntüle 1493131 öğlene alel acele yaptığım patlıcan musakka
Eline sağlık çok güzel gözüküyor
Tarifini versene sen nasıl yapıyorsun patlıcan musakkayi..
Canim çekti
Bende aynen boyle yapiyom kizarinca cok agir oluyortatlım normalde sebzeler kızartılır musakkada ama ben ağır olmasın diye kızartmadan yaptım
tarife gelince
soğanları küp küp doğrayıp soteledim kıymayı ekledim suyunu salıp çekene kadar kavurdum tuzunu pul biberini salçasını ekledim karıştırdım sarımsak rendeledim içine kıymalar pişince ocaktan aldım
patlıcanları alaca soydum tuzlu suda yarım saat beklettim sonra tencereye bir sıra patlıcanları dizdim üzerlerine kıymalı harcı döktüm sonra tekrar patlıcanları dizdim üzerine sivribiber ve domatesleri dizdim çok az su vererek kısık ateşte pişirdim.
Aynı tek farkı ben kizartiyorum çok güzel tadı oluyor ama yağlı oluyor ve de daha zahmetli uzun suruyor aslında o kadar yağlı olmasını sevmiyorum...senin yaptığın daha iyiymiş. Tadı farklı oluyormu peki kızartmadan yapınca.tatlım normalde sebzeler kızartılır musakkada ama ben ağır olmasın diye kızartmadan yaptım
tarife gelince
soğanları küp küp doğrayıp soteledim kıymayı ekledim suyunu salıp çekene kadar kavurdum tuzunu pul biberini salçasını ekledim karıştırdım sarımsak rendeledim içine kıymalar pişince ocaktan aldım
patlıcanları alaca soydum tuzlu suda yarım saat beklettim sonra tencereye bir sıra patlıcanları dizdim üzerlerine kıymalı harcı döktüm sonra tekrar patlıcanları dizdim üzerine sivribiber ve domatesleri dizdim çok az su vererek kısık ateşte pişirdim.
buyrun sevoş hanımmmmmBeydos hanimmmmm
çok severim,fırındamı yaptınCamasir ser topla katla yerlestir biktim valla yenisini ser camasirlik hic bos kalmiyi
Bugun patlican kebabi yapiyorum
yetmezmi saroşum yaaasağol canım
yeter dimi çalışıyorum anca bu kadar onlar evdeler sabahtan akşama kadar nasılsa birazınıda onlar yapsın ikramlıkların
ellerine sağlıkEki Görüntüle 1493130 Eki Görüntüle 1493131 öğlene alel acele yaptığım patlıcan musakka
ben öncesinde fırınlıyordum çok güzel oluyorBende aynen boyle yapiyom kizarinca cok agir oluyor
oyyy bakınan o kızı yerimmmmmOğlan uyuyor
Kızı banyo ettirdim doyurdum üstünede bibos verdim birazda ondan icti. Şimdi bakiniyor
Bu borulceyle sevişiyosunuz galiba. İyiki doğmuş borulcenkzılar akşama büyük görümcemin doğum günü var pastasını yaptırıyorum dün gittim hediyesinide aldım çok şık bu yazın trendlerinden olacak gömleklerden iki tane aldım biri leopar desenli biri puantiyeli bide peynirli poğaça yapıp götürecem yetmezmi
hiiç bi b.k yemiyom yaaBasak kizzzzzzz ne bk yiyon kaynosa kimler geldiydi
27si de genç ve kafa değildir heraldeBizde 27 tane var iki sene sonra yeni yeni tanisiyorum
Gereklimiki senede bir tekrarlaniyi sanirim
Kaynoşun kaynanası öldü ya o yüzden başsağlığına yatılı misafir gelmişti geçen günBu basak karisi kaynosa calisiyi zaaaarrrr
Aynı tek farkı ben kizartiyorum çok güzel tadı oluyor ama yağlı oluyor ve de daha zahmetli uzun suruyor aslında o kadar yağlı olmasını sevmiyorum...senin yaptığın daha iyiymiş. Tadı farklı oluyormu peki kızartmadan yapınca.
Oğlan uyuyor
Kızı banyo ettirdim doyurdum üstünede bibos verdim birazda ondan icti. Şimdi bakiniyor
buyrun sevoş hanımmmmmhayret beni hatırladın
çok severim,fırındamı yaptın
yetmezmi saroşum yaaa
yapsınlar tabii bakalım neler yatılar yarın yazarsın,senin görümce kaç yaşına giriyorki
Heee firinda yapiyombuyrun sevoş hanımmmmmhayret beni hatırladın
çok severim,fırındamı yaptın
yetmezmi saroşum yaaa
yapsınlar tabii bakalım neler yatılar yarın yazarsın,senin görümce kaç yaşına giriyorki
Ohhhhh missss bayilirimmmbende mercimek çorbası ve patates,patlıcan,kabak,biber ve domatesten oluşan karışık kızartma yaptım yanınada bol yeşillik ve yoğurt yedik,şimdide çay içiyorum
Yokkk yeni yeni taniyom gozume kestirdiklerim var27si de genç ve kafa değildir heralde