- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
aynen bende öyle yapıyoorekurtlar vadisi izliyoree yani aslında ben izlemiyoree ev halkı izliyoree ben size bakıyoree
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende öyle yapıyoorekurtlar vadisi izliyoree yani aslında ben izlemiyoree ev halkı izliyoree ben size bakıyoree
anladım cnm anlatmak istemiyorsan anlatma tabii sadece merak ettimsaol canım amin başka birşey diye gittik başka hastalık öğrenip geldik Allah beterinden korusun
amin canım sağol
oyy çok zor soru sordun basoo çok uzun hikaye ve anlatmayı hiç sevmediklerimden kısaca şöyle söyleyeyim yaklaşık 10 senedir ayrılar resmi olarak bu sene boşanacağa benziyorlar
askolsun ben unuturmuyum hiç eşime spermiyogram vermiştik ya onu götürdük bugün doktora hepatit b çıkmış eşimde onun için banada bakıldı eşimede ileri tetkikler istedi doktor hastanedeydim bugün aile ve yakınlarına bakılsın dedi doktor aşı yapılsın gerekenlere dedi eşimede tedavi verilecek Rabbim şifa versin inşallah tez vakit ben aşılıydım babam küçükken özel aşı getirtip yaptırmıştı benim sonuçlarım temiz geldi bağışık çıktım oğlanada doğduğunda yaptırmıştık onada tahlil baktırıp gerekliyse aşı yapılacak temiz gelir inşallah bunlarla uğraşıyorum pazartesiye kadar kanama vs sıkıntı olmazsa banada beta hcg bakılacak tekrar gebelik ozaman kesinleşecek arada bakıyorum sabah basoya laf yetiştiriydim görmedin mi
evet canım aynen öyle kan yolu ve cinsel yolla bulaşıyor yada tükürüklede bulaşma ihtimali varmış berberde traş aletlerinden ortak kullanılan traş bıçağı diş fırçası falan vs bulaşabiliyormuşGeçmiş olsun nasıl bulasmis ki o hastalık kan yoluyla ve cinsel yolla geçmiyormu? Rabbim şifa versin tatlım
kuzu gibiyi ben deseydim derosun canına okurdunuz. Hey gidinin heyyyyy bizim herifede pek bu yöntemler sokmiyiii
amin canım sağol inşallahçok geçmiş olsun bafscım Allah eşine şifa versin canım
hayırlıysa inşallah canım sağol.bosh çok iyi bir marka bosh kullanıp şikayet edene rastlamadım henüz çok güzel bir tercih yapmışsın bence değiştirme kararınıIyi Akşamlar kızlar hasta olanlara çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla acil şifa versin. Bafs sende umarım hamilesindir hayırlısıyla Bebeğini kucağına alırsın. Ben bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Beyaz eşyalarımı değiştireceğim Bosch almayı düşünüyorum şu an kullandıklarım Arçelik çamaşır makinem hariç 15 senedir iyi idare ettiler ama Arçelik almak istemiyorum Bosch kullananlar varmı bide kurutma makinesi kullanan varmı benim bebeklerim ikiz olacağı için almayı düşünüyorum kullananlar memnunum acaba. Şimdiden teşekkürler...
off deroş sabah beri eşimle bende bunu konuşuyoruz nasıl bulaşmış olabilir diye bi yandanda aklıma fena şeyler gelmiyo değil dillendirmiyorum töbe töbeGeçmiş olsun nasıl bulasmis ki o hastalık kan yoluyla ve cinsel yolla geçmiyormu? Rabbim şifa versin tatlım
kuzu gibiyi ben deseydim derosun canına okurdunuz. Hey gidinin heyyyyy bizim herifede pek bu yöntemler sokmiyiii
meraklıanladım cnm anlatmak istemiyorsan anlatma tabii sadece merak ettim
Bi çocuk için en önemli şeydir anne ve babasının birbirini sevmesi.
sağlık olsun napcan
Kışın olmazsa olmazlarimdan. Yapamam kurutmasiz. Super kullanışlı. O olmazsa çamaşırlar ne kadar sürede kurulanir kimbilir.. hemde yumuşacık yapıyor.Iyi Akşamlar kızlar hasta olanlara çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla acil şifa versin. Bafs sende umarım hamilesindir hayırlısıyla Bebeğini kucağına alırsın. Ben bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Beyaz eşyalarımı değiştireceğim Bosch almayı düşünüyorum şu an kullandıklarım Arçelik çamaşır makinem hariç 15 senedir iyi idare ettiler ama Arçelik almak istemiyorum Bosch kullananlar varmı bide kurutma makinesi kullanan varmı benim bebeklerim ikiz olacağı için almayı düşünüyorum kullananlar memnunum acaba. Şimdiden teşekkürler...
benim arkadasada nişanlısı demiş lojmanda kalırken başka birinin tiraj bicagiyla bulaşmış.off deroş sabah beri eşimle bende bunu konuşuyoruz nasıl bulaşmış olabilir diye bi yandanda aklıma fena şeyler gelmiyo değil dillendirmiyorum töbe töbe
eşimde karakoldan şüpheleniyor kusan mı arasın sıç.n mı ararsın hepsi var diyo sarhoş çok geliyor diyor kavga edip gelmiş adam üstü kanlı kalemle ifadeye imza attırıyom bende kullanıyom diye berberden mi bulaştı ki diyo akşamdan beri araştırdık nasıl bulaşıyormuş diye tükürüklede bulaşabilir yazıyodu bir yerde de arada bende eşime itiraf et falan diye takılıyorum kaynım ameliyat olup geldi bende kaldı ya abisi yarasını pansumanlamıştı bi kaç kere benimde aklıma o geldi acaba omu kaptı getirdi diye aslında artık pekte önemi yok olan olmuş inşallah tez vakit iyileşir ben baktırdım rahatladım oğlanında tahlili çıksa inşallah ondada sıkıntı yoktur aşısı vardı çünkü ama yinede tedirgin oldum eşim zaten takmış durumda nerden bulaştı bu hastalık diyemeraklı
Kışın olmazsa olmazlarimdan. Yapamam kurutmasiz. Super kullanışlı. O olmazsa çamaşırlar ne kadar sürede kurulanir kimbilir.. hemde yumuşacık yapıyor.
benim arkadasada nişanlısı demiş lojmanda kalırken başka birinin tiraj bicagiyla bulaşmış.
yokk taktıramamıştır o çatala çıkamiyii bi onda şey var bizimkiler şey değil çatala biz çıkıyikk yeni çatalsız teknoloji gelişince taktırcekmişBaşak
Spiral taktirdinmiiii?
Gunaydin hatunlar esimin sknuclarini gostermeye hastaneye gidiyok karga b.kunu yemeden yagmur varr burda bugün
yoook çatala Bi çok kez çıkmışlığım vardır yaniyokk taktıramamıştır o çatala çıkamiyii bi onda şey var bizimkiler şey değil çatala biz çıkıyikk yeni çatalsız teknoloji gelişince taktırcekmiş
hayııııııırrrrrrrr olmadı deroşşş bu ayda erteledimBaşak
Spiral taktirdinmiiii?
kargalar b.kunu saat 7de yiyiGunaydin hatunlar esimin sknuclarini gostermeye hastaneye gidiyok karga b.kunu yemeden yagmur varr burda bugün
Iyi Akşamlar kızlar hasta olanlara çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla acil şifa versin. Bafs sende umarım hamilesindir hayırlısıyla Bebeğini kucağına alırsın. Ben bi konuda fikrinizi almak istiyorum. Beyaz eşyalarımı değiştireceğim Bosch almayı düşünüyorum şu an kullandıklarım Arçelik çamaşır makinem hariç 15 senedir iyi idare ettiler ama Arçelik almak istemiyorum Bosch kullananlar varmı bide kurutma makinesi kullanan varmı benim bebeklerim ikiz olacağı için almayı düşünüyorum kullananlar memnunum acaba. Şimdiden teşekkürler...
hayııııııırrrrrrrr olmadı deroşşş bu ayda erteledim